Φ raskin Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 okulumuzda başarılı ama maddi durumu kötü öğrencilerimiz var. bunlar için özellikle sınavlara hazırlık kitaplara ihtiyacımız var. yardımcı olabilirseniz sevinirim. küçükhasan ilköğretim okulu çeltik konya. www.kucukhasanio.tr.cx Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 küçük eller yetişti;) Alıntı
Φ tetragram Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 İlyada merhaba Gerçi telefonda konuştuğumuz sizmiydiniz bilmiyorum ama çok teşeşkkür ederiz okulumuza gönderdiğiniz yardımlar için... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 İlyada merhaba Gerçi telefonda konuştuğumuz sizmiydiniz bilmiyorum ama çok teşeşkkür ederiz okulumuza gönderdiğiniz yardımlar için... merhaba; telefonda konuştuğunuz ben değildim diğer arkadaşlardan birisiydi ama önemli olan ihtiyaçlarınızın gücümüzün yettiğince karşılanması Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.