Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl saati koyduğumuz yere dikkat etmemiz gerekir her zaman yanağımızdan öpemeyebilir
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl yanlış anlama ama güzelmiş diyemicem...one öyle sabahın körü vıcık vıcık...yinede sabahları farklı uyanmak isteyenler için ideal olabilir... SELAMLAR...
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 19 yıl saat saatliğini bilcek canım.... ne bu laubalilik.. zabah zabah..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl valla ne yalan söyliyim saat gerçekten çok güzelmiş bende istiyorum bu saatten alsam iyi olur benim saat öyle bi barıyo ki uyanmamak mümkün değil acaba bu saatlerin kahvaltıyı ayağına getireni yokmu??? yani bi robot gibi saat...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl Yazar valla ne yalan söyliyim saat gerçekten çok güzelmiş bende istiyorum bu saatten alsam iyi olur benim saat öyle bi barıyo ki uyanmamak mümkün değil acaba bu saatlerin kahvaltıyı ayağına getireni yokmu??? yani bi robot gibi saat... Dediğim gibi.. Parayı veren çalar saati çaldırır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.