Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 17 yıl bi üyeye çok gıcık oldum ne msnde var ne forumda bu yazıyı okuyunca gıcık olduğum kişi anlıycak kendını bende ona gıcık oldum zeynep anladımıki birde şu bir üstekine..gıcık bişeye benziyo
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 17 yıl bende ona gıcık oldum zeynep anladımıki birde şu bir üstekine..gıcık bişeye benziyo gıcık gıcığı nasıda buluyo dimi... Erbay Erbay Bi daha Erbay efendim çekirge ne sayıklıyosun beni...
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 17 yıl sende fena sayılmazsın hani Senin de benden aşağı kalır yanın yok hani
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl ailelerıyle bayram yapmakda olan herkese gıcığım ama düşündüm de,yazık yaw
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl ailemi göremedım de ondan gıcığım ben de göremedim gıcık olmam gereken kendimim
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl ailelerıyle bayram yapmakda olan herkese gıcığım bende onlara gıcığım..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl burda herkes bana gıcık o zaman hemen kacayım bu topıcten kıskandım şimdi daha bi gıcık oldum sana jön
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl ama benım bayramı aılmele gecırmemın ne gbı bı kotulugu var sızı uzen bı durum varsa bunu sızı uzmek cın soylememıstım
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl ama benım bayramı aılmele gecırmemın ne gbı bı kotulugu var sızı uzen bı durum varsa bunu sızı uzmek cın soyleemıstım sizi üzmek için söylemişdim yazmış
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl gıcığım gıcıksın gıcık gıcığız gıcıksınız gıcıklar herkes gıcık
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl az cok tahmın edebılıyorum nedenını.bılmeden de olsa uzduysem kırdıysam kusura bakmayın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.