Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 sen dökersin canem.. hiç üzülme Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 yok estafurullah ...... hiç öyle şey yaparmıyım.......üstatlarıma saygılıyımdır..... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ne derler bilirsin kleom boynuz kulağı geçermiş seninkide o misal Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 iyi peki sen öyle diyosan öyledir..... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ha iyimisin canem benim.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 benim gıcığım yok bu aralar tatile çıktı çok gıcık olasım tuttu napsam acaba ? ilan veriym Acele gıcık olunucak bir forum sakini aranıyor adaylarda aranacak özellikler gıcık olunacak kişinin en az sedelina kadar gıcık olması kafidir Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 benim gıcığım yok bu aralar tatile çıktı çok gıcık olasım tuttu napsam acaba ? ilan veriym Acele gıcık olunucak bir forum sakini aranıyor adaylarda aranacak özellikler gıcık olunacak kişinin en az sedelina kadar gıcık olması kafidir Sedelina kadar gıcıkımdır ama senin kadar olurmuyum bilemeyom Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Sedelina kadar gıcıkımdır ama senin kadar olurmuyum bilemeyom oyum senden yana...ha birde taunus var....... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Sedelina kadar gıcıkımdır ama senin kadar olurmuyum bilemeyom -_- delifırtına alttaki yazan arkadaştan ders alırsın aramızdaki fark kapanır sonra ben seni mezuniyet sınavına sokarım onu da verirsen tamadır artık sen uzman bir gıcık sayılrsın Erbay hocam çok öğrenci yetiştirmiştir bu alanda evet gıcık cvp larınızı bekliyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 evet çok öğrenci yetiştirdim en parlayanıda sen çıktın çünkü hem gıcık hem fenerlisin ben tahtımı sana bırakıyorum gıcık fenerli.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 hepinize ayrı ayrı ama neneme bi başka gıcık oluyom Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 delifırtına alttaki yazan arkadaştan ders alırsın aramızdaki fark kapanır sonra ben seni mezuniyet sınavına sokarım onu da verirsen tamadır artık sen uzman bir gıcık sayılrsın Erbay hocam çok öğrenci yetiştirmiştir bu alanda evet gıcık cvp larınızı bekliyorum Heyy desene diplomalarım çoğalcak eh fazla gıcıklık göz çıkarmaz Kleo sen niye aday değilsin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 inanmayacaksınız ama bugün çok gıcık bir günüm,üstteki torunum bile beni gıcık etti şimdi kendisinin tuttuğu takımı da bilmiyom ayrıcana,ilgisi bile yok Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Heyy desene diplomalarım çoğalcak eh fazla gıcıklık göz çıkarmaz Kleo sen niye aday değilsin beni halkım aday göstermeli ....... arkamda onların desteğini hissetmeliyim.... yalnız o arkadaş fenerli ona gıcık olamam.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 nenem ben sanki çok biliyom hangi takımı tuttuğunu sen dimek torununa bile gıcık olacak kapasiteye sahipsin ha.. nenem olurda kendileri Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 evet çok öğrenci yetiştirdim en parlayanıda sen çıktın çünkü hem gıcık hem fenerlisin ben tahtımı sana bırakıyorum gıcık fenerli.. Miras Değil Alınteri Hocam Lütfen Tahtımı sana Bırakıyorum ayaklarıyla emeğimi küçümsemeyiniz çalıştım çabaladım bu günlere geldim yeri geldi aç yattım karanlıkta çalıştım gecemi gündüzüme kattım ekmeğimi böldümde yedim tırnaklarımla geldim bu noktaya ben :P Fenerli oluşuma gelince onun için birşey yapmadım o doğuştan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 evet canem torunum doğru bir noktaya parmak bastın,gıcık nenenin gıcık torunu olur napalım genler birbirine bile gıcık olur Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 inanmayacaksınız ama bugün çok gıcık bir günüm,üstteki torunum bile beni gıcık etti şimdi kendisinin tuttuğu takımı da bilmiyom ayrıcana,ilgisi bile yok beni halkım aday göstermeli .......arkamda onların desteğini hissetmeliyim.... yalnız o arkadaş fenerli ona gıcık olamam.. nenem ben sanki çok biliyom hangi takımı tuttuğunu sen dimek torununa bile gıcık olacak kapasiteye sahipsin ha.. nenem olurda kendileri oooooo burası birsürü gıcıkla doldu Trafik çok yoğunlaştı birden nerde hareket orda bereket ben istedim bir göz Allah verdi birsürü gıcık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ben de hazır olmuşken bir tane daha gelmesi iyi oldu valla,her zaman olmuyor Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 herzaman gıcık olunur , ISO 9001 kalite sertifekalı gıcıklığımız 24 saat hizmetinizde taklitlerimizden sakınınız başka yerde şubem yok yaa hiçbiriniz sedelina kadar olamadınız ,, nerde o eski gıcıklar kleo arkadaşımdan özür yazısının son cümlesini okuyamamışım bende gıcık olamam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 biz takma diş gibiyiz malesef,kendi dişin gibi olabilmemiz mümkün değil ama ne yapacaksın artık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 nenem sen elleri boşver.. gel kendi orjinal dişine gıcık ol Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 yok bidenem senin yerini kimsecikler tutamaz Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 biz takma diş gibiyiz malesef,kendi dişin gibi olabilmemiz mümkün değil ama ne yapacaksın artık nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun takma dişlerini kafana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.