Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl valla ben sayesinde çok şey öğrendim........kıza laf anlatmak için erkekler bütün sırlarını döktüler........ bence öldürmeden biraz bekleyin derim... ne ara olmuş bütün bunlar ben nerdeydimmm
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl kızlar sands a para vermenize gerek kalmadı ben gönüllü yapmak istiyorum bu işi ne kızmış ne sevgiliymiş yaaa kızın açtığı başlıklara bakmam yetti
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl peki işkence yapabilecek misiniz ben o parayı öldürmek için alıyorum ama zaten 10 milyar malzeme parası tırnak makasıyla öldürüyorum ben tüm etlerini sökmek ne kadar zamanımı alıyor biliyor musunuz hiç anlayıslı değilsiniz yada 20 milyar verin toplu iğneyle kan kaybı yaşatıyım ona sırf kanları topladıgım poşetler 5 milyar bozulmasın diye
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Paralar cepte Kıss olmayan para nası cepte olsun Bak hiç çaktırmadasn sölüyorum onlar zaten sahteydi
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Bak hiç çaktırmadasn sölüyorum onlar zaten sahteydi İyi ki çaktırmadın yani..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl yeter artık lilac bence sende yakınımda dolaşmaya başladın ama gıcık lilac ve saz ekibi
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ama ben yüzme bilirim canem sen yeterki ağla zırla da bizde görelim nasıl olsa ölmeyecez mi
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl değilmisin sonuçta bayansın işte çiçeğe böceğe ağlayan siz değilmisiniz
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl gıcığım tuttu gene de,bızım gıcık görunurlerde yok,kulakların çınlasın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.