Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Cvp olarak bi şarkı gönderiyorum : 4yüz-Salla Koptuuuum Ben o şarkıya bayılıorum kıs
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Koptuuuum Ben o şarkıya bayılıorum kıs Aamn bayılma ayıltamayız O zaman cicim birlikte sölüyor ve de sallıyoruz..yandan..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Salla salla salla salla çalkalaaa yansın benden sonra dünyaa İster yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrundaaa
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl tek bi kişi bukadar kişiyi gıcık etmeyi iyi başarmış vvay be neler kaçırdım kızlar anlatsanıza
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Sedoşum anlatılmaz yaşanır Valla anlatmaya ömür yetmes yok kalsın yaşamıyım,yüreğim bunu kaldıramaz tanrım çok korkuyorum
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl yok kalsın yaşamıyım,yüreğim bunu kaldıramaz tanrım çok korkuyorum Bence de Sedoşum kalbim dayancak olsa anlatcaktım da malesef adını duyunca bile teklemeye başlıyor
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl bana 15 milyar verirseniz onu öldürürüm elın kirlenmışken kendınıde vursan
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl bana 15 milyar verirseniz onu öldürürüm 5 milyar fazladan versek bütün gıcıkları bi de kendini öldürür müsün
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl adam ölduruyolar,görmeyeli vahşileşmiş bızım kızlar,ne molınaymış be
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl hey eleman iyi,kötü ve çirkin için yapılmayacak birşey yoktur,biz isimlere şahıslara takılmayız.Görev kutsaldır.
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl valla ben sayesinde çok şey öğrendim........kıza laf anlatmak için erkekler bütün sırlarını döktüler........ bence öldürmeden biraz bekleyin derim...
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl hey eleman iyi,kötü ve çirkin için yapılmayacak birşey yoktur,biz isimlere şahıslara takılmayız.Görev kutsaldır. Tmm dostum ver hesap numaranı biz aramızda denkleştirip yatıralım
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Kleo Lilac: Tatlım biliosun öğrenciyis biz.. Ona göre ayarlasaydın
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Kleo Lilac: Tatlım biliosun öğrenciyis biz.. Ona göre ayarlasaydın Cicim merak etme geçen bastıklarımızdan yatırcam bunun gözünü para hırsı bürümüş..kör olmuş anlamaz
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl valla ben sayesinde çok şey öğrendim........kıza laf anlatmak için erkekler bütün sırlarını döktüler........ bence öldürmeden biraz bekleyin derim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.