Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun :stuart: takma dişlerini kafana :whistling:

nenemlen düzgün konuş :getlost: beni musallat etme başına :shaun: ..o takma dişleri ..........

• Cevaplar 922
  • Görüntü 57,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun :stuart: takma dişlerini kafana :whistling:

yaşlılıktan kulakların iyi duymuyor,uyduracağım diye dikkat et konuşurken ağzından fırlamasın,kırılırsa,yenisini yaptıramayız :whistling::P

Gönderi tarihi:
kleo arkadaşımdan özür yazısının son cümlesini okuyamamışım bende gıcık olamam :flowers::clover:

:clover:

leylam diğer adın hıyriye miydi......?

Gönderi tarihi:
nenemlen düzgün konuş :getlost: beni musallat etme başına :shaun: ..o takma dişleri ..........

bidenem :hug: bana sadece torunum gıcık olabilebilir :w00t:

kleo :huh: yok canem şaziye :w00t:

Gönderi tarihi:
:clover:

leylam diğer adın hıyriye miydi......?

küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı :whistling::stuart:

frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen :online2long:

kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin :thumbsup:

Gönderi tarihi:
frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen :online2long:

başkalarıyla karıştırmayalım CANIM istersen.. :online2long:

Gönderi tarihi:
küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı :whistling::stuart:

kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin :thumbsup:

gıcıklık içinse varlığım yeter....bişey yapmam gereksiz.... -_- tabi gıcık planlarınıda duymak isterim.... :lol:

Gönderi tarihi:
başkalarıyla karıştırmayalım CANIM istersen.. :online2long:

ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum :stuart: Başarılar

Gönderi tarihi:
ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum :stuart: Başarılar

dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. :getlost:

Gönderi tarihi:

en gıcık delifırtına

Gönderi tarihi:

Anam forumu gıcıklar basmış ben de olabilirmiyim :unsure:

Gönderi tarihi:
dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. :getlost:

Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa :original: Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin :clover: Tüm gıcıklara iyi geceler

Gönderi tarihi:
Anam forumu gıcıklar basmış ben de olabilirmiyim :unsure:

gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... :lol:

Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa :original: Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping::sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin :clover: Tüm gıcıklara iyi geceler

iyi geceler.....

Gönderi tarihi:
gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... :lol:

[/color]

Tüh kaçırdım yani haa :unsure::(

Gönderi tarihi:
Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa :original: Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin :clover: Tüm gıcıklara iyi geceler

çiçeğinizi nenem adına kabul ediyorum.. :closedeyes: zati bütün keyfimizi kaçırdınız.. :glare: bu geceğin gerçek gıcığı ilan ederek sizi..bende gidiyorum... :sleeping:

bu arada kleo ve radya..sizde yaratın kendi aksiyonunuzu..üzülecek bişe yok..başkalarından bu kadar seyirlik..

Gönderi tarihi:

ben siz o şu bu :P kendime gıcıık oluyorum

Gönderi tarihi:

bana hoşgeldin bölümünde yazan bir erbay var ona gıcık oldum........ :lol:

Gönderi tarihi:
bana hoşgeldin bölümünde yazan bir erbay var ona gıcık oldum........ :lol:

Yalnız Değilsin B)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bu bölümde ben olmayınca hareketlenmiyor :) dur bir ara gaz vereyim leyn gıcıklar nerdesiniz,,,, şimdi damlar gıcıklar

Bana gıcık olanlara gıcığım

varmı bana gıcık olan :P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yanı tam yerınde durmuşsun,usttekıne gıcığım hemde nasıl :devil:

Gönderi tarihi:
yanı tam yerınde durmuşsun,usttekıne gıcığım hemde nasıl :devil:

HOŞT GELDİN :whistling: :whistling:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin umarım keyıfler iyidir(baknasıl kibarım duyrulur) :kiss:

Gönderi tarihi:
hoşgeldin umarım keyıfler iyidir(baknasıl kibarım duyrulur) :kiss:

yaa çok kibarsın halimi hatrımıda sormuşsun sağol teşekkür ederim bana gıcık olduğunu bilmesem yazdığım şeyden dolayı

mahçup olacaktım ama Hatamı telafi edeyim bu kibar arkadaşa bir çiçek göndereyim ben :clover: tekrar aramıza Hoşt

geldin :P :P bunlar sahibini biliyor

Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza

Gönderi tarihi:
Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza

ee o kadar kibarımki en gıcık olduğum üyenın bıle hatrını sorabılıyorum.. :kiss:

Gönderi tarihi:

Dikkat Bu topicte Bir gıcık var

Gıcık geri döndü

Kibar gıcık :whistling::stuart: :stuart: ay bunu sevdim ben sana kibar gıcıkmı desem

senin adın bundan sonra kibar gıcık sedelina olsun :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.