Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun takma dişlerini kafana nenemlen düzgün konuş beni musallat etme başına ..o takma dişleri ..........
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl nediyosun bee Dişlerim takmamı demek istiyorsun napıym dişlerin takmaysa o senin sorunun takma dişlerini kafana yaşlılıktan kulakların iyi duymuyor,uyduracağım diye dikkat et konuşurken ağzından fırlamasın,kırılırsa,yenisini yaptıramayız
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl kleo arkadaşımdan özür yazısının son cümlesini okuyamamışım bende gıcık olamam leylam diğer adın hıyriye miydi......?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl nenemlen düzgün konuş beni musallat etme başına ..o takma dişleri .......... bidenem bana sadece torunum gıcık olabilebilir kleo yok canem şaziye
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl leylam diğer adın hıyriye miydi......? küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen başkalarıyla karıştırmayalım CANIM istersen..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl küçüklüğünü bilirim hıyreyenin dişleri takmaydı frozen Bana musallat olanlar tatile çıkıyor canım zorlama şansını istersen kleo ya iş teklifi yapmayı düşünüyorum beraber çalışabiliriz yeni gıcık planlarım var nedersin gıcıklık içinse varlığım yeter....bişey yapmam gereksiz.... tabi gıcık planlarınıda duymak isterim....
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl başkalarıyla karıştırmayalım CANIM istersen.. ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum Başarılar
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl ben Dişliyim diyorsun yani tamam o zaman karıştırmayalım afedersin sizi birisiyle karıştırdım Sen yeni Gıcık haneme yazıyorum Başarılar dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl dişli değilde..lafın nereye gittiğini bilen desek..nereye yazarsan yaz..banane.. Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin Tüm gıcıklara iyi geceler
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl Anam forumu gıcıklar basmış ben de olabilirmiyim gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin Tüm gıcıklara iyi geceler iyi geceler.....
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl gıcık faslı bitti ..balkabağı olabilirsin... [/color] Tüh kaçırdım yani haa
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl Ne oldu Gıcık mı ettim yoksa Biz lafın nereye gittiğini bilmiyormuyuz yoksam Bu akşam bukadarlık yeter :sleeping: hadi bana gıcık olanlara çiçek göndereyimde gıcıklıkları hafiflesin Tüm gıcıklara iyi geceler çiçeğinizi nenem adına kabul ediyorum.. zati bütün keyfimizi kaçırdınız.. bu geceğin gerçek gıcığı ilan ederek sizi..bende gidiyorum... bu arada kleo ve radya..sizde yaratın kendi aksiyonunuzu..üzülecek bişe yok..başkalarından bu kadar seyirlik..
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 18 yıl bana hoşgeldin bölümünde yazan bir erbay var ona gıcık oldum........
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 18 yıl bana hoşgeldin bölümünde yazan bir erbay var ona gıcık oldum........ Yalnız Değilsin
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Bu bölümde ben olmayınca hareketlenmiyor dur bir ara gaz vereyim leyn gıcıklar nerdesiniz,,,, şimdi damlar gıcıklar Bana gıcık olanlara gıcığım varmı bana gıcık olan
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl yanı tam yerınde durmuşsun,usttekıne gıcığım hemde nasıl HOŞT GELDİN :whistling:
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl hoşgeldin umarım keyıfler iyidir(baknasıl kibarım duyrulur) yaa çok kibarsın halimi hatrımıda sormuşsun sağol teşekkür ederim bana gıcık olduğunu bilmesem yazdığım şeyden dolayı mahçup olacaktım ama Hatamı telafi edeyim bu kibar arkadaşa bir çiçek göndereyim ben tekrar aramıza Hoşt geldin :P bunlar sahibini biliyor Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl Hem gıcığım diyor hem nasılsın iyimisin diyor Denge meselesi yazık tatil yaramamış bu kıza ee o kadar kibarımki en gıcık olduğum üyenın bıle hatrını sorabılıyorum..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl Dikkat Bu topicte Bir gıcık var Gıcık geri döndü Kibar gıcık :stuart: ay bunu sevdim ben sana kibar gıcıkmı desem senin adın bundan sonra kibar gıcık sedelina olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.