Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl ne yani beni sevmiyomusun ? fenerliler ;gıcık beşiktaşlıları sevmes
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl en en en gıcık frozen yumote diloş leylam siyahx egzorsist murtisan size gıcık oluyom çabuk su getirin bir bardak
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl çalıkuşumda et yemez miş aynen en gıcık olduklarımı yazdım işte annadınız siz onu gıcık=sevgi
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ee ben de daha cok yeniyim gıcık olmak için once tanımak lazım tanımadan gıcık olamam
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Bütün gıcıklar burada toplan mış en en en gıcık frozenyumote diloş leylam siyahx egzorsist murtisan size gıcık oluyom çabuk su getirin bir bardak Lem senden daha gıcık kimse yok şu forumda ben su getirecem hemde bir kova aklın başına gelsin emii
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Bütün gıcıklar burada toplan mış Lem senden daha gıcık kimse yok şu forumda ben su getirecem hemde bir kova aklın başına gelsin emii hey ortağım gelmiş...hoşgelmiş.... yaff neler oluyor burda bbenim anneme gıcık diyorsun sen...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl al işte başka bir gıcık daha aramayla değil ki arabayla zati en gıcık o yaaaaaaa
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl al işte başka bir gıcık daha aramayla değil ki arabayla zati en gıcık o yaaaaaaa ben anneme gıcık dedirtmem bi kere.... ortağım ne oluyoruz bi gıcık daha falan.... sen çok iyisin sanki...bizden ne farkın var ki...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl tamam gıcık demicem gıcıkiye diyecem bende gıcık kimler var diye bakmaya geldim ben eskiden gıcığım zati
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.