Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl aldirmiyim bile.. takil digim bi 4 5 kisi var su forumda... aman.. unut herseyi.. aman.. salla dertleri... nasil olsa yeni bi gün olacak... Degil mi....
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl buralara uğramayan bi karbeyaz var onada gıcığım .......o avartar benimdi birileri çaldı ona verdi.......gıcık
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl Ben forumdaki tüm bayanlara gıcığım kendi adima konuscam... Bende sana gicigim..
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl kendi adima konuscam...Bende sana gicigim.. iltifatın için teşekkürler
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl abi o zaman açık açık söle bak ben ne kadar rahat söylüyom... sessizliğin kızı ve kleopatra...belkide ikisi aynı kişidir....
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl abi o zaman açık açık söle bak ben ne kadar rahat söylüyom... sessizliğin kızı ve kleopatra...belkide ikisi aynı kişidir.... Vallahamı aynımı ikiside
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl bu forumda gıcık olduğum gerçek anlamda... 10 kişi var isimlerini vermem, muhatab almak istemiyorum...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl bu forumda gıcık olduğum gerçek anlamda... 10 kişi var isimlerini vermem, muhatab almak istemiyorum... sen o isimleri bana ö.m den at ben onlara gıcık olurum ablacım
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl ben tahmin edebiliyorum galiba Efferin bak beni nasılda tanıyo
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl Tahmin etmen lazım tahmin ettim bile, acıdım insancıklara birden
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl tahmin ettim bile, acıdım insancıklara birden Izdırap olurum onlara
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl ben sana cektim. STOPama yinede sana degil bana musallat oldular. STOP bazilari simdi alinir. STOP alinmasin sakin o bazilari STOP anladin abla???? yok alınmam sen merak etme kıs kıt değilim annadım tabe........canına oku yola ancak öyle geliyor o lafın banaysa ki oyle galiba sana gıcık oluyorum.. daha bişelerde solmek isterdim ama kalsın.STOP! aldirmiyim bile.. takil digim bi 4 5 kisi var su forumda... aman.. unut herseyi.. aman.. salla dertleri... nasil olsa yeni bi gün olacak... Degil mi.... evt sen işi biliyosun black herzaman bole ol
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl ya benimde kanim bi türlü su H@Y€LP€R€$T e isinmadi.. allah allah.. kan isin diye emrediyorum isinmiyor... hehe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.