Φ silent8601 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 ya arkadaşlar fenerbahçenin taraftarı bu kadar az mı ya. bütün takımların kendi konu başlıkları altında toplandığını gördüm ben de FENERBAHÇE lileri buraya toplayım dedim. takımımızı ezdirmeyelim lütfen Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 ya arkadaşlar fenerbahçenin taraftarı bu kadar az mı ya. bütün takımların kendi konu başlıkları altında toplandığını gördüm ben de FENERBAHÇE lileri buraya toplayım dedim. takımımızı ezdirmeyelim lütfen Ne oldu bir olay bir gelişme mi var! Geldim EMMOĞLU!!!!! Kim eziyor onu da anlamadım ama .... Yine de geldim. Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Ne oldu bir olay bir gelişme mi var! Geldim EMMOĞLU!!!!! Kim eziyor onu da anlamadım ama .... Yine de geldim. yok kardeş diğer takımların konularını gördüm baktım fenerin ki yok şöle tartışacağımız bi konu başlığımız olsun dedim Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Bende fenerliyim de kim kimi eziyor anlamadım? Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 yani demem o ki takımımıza sahip çıkalım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ya arkadaşlar fenerbahçenin taraftarı bu kadar az mı ya. bütün takımların kendi konu başlıkları altında toplandığını gördüm ben de FENERBAHÇE lileri buraya toplayım dedim. takımımızı ezdirmeyelim lütfen korkma renkdaş ezikler belli zaten Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ahan da geldimmm...kimi eziyoz... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 BİRİNE BAKABİLİRMİYİM DİYE SİNSİCE BİR DALIŞ DİKER KAÇARIM dip not delidoktoruma şaka amaçlıdır rhatsız olursanız belirtin bir şekilde düzeltme imkanı varken kaldırılabilir... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 abi eceline mi susadın sen... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 fenerliler gelsin diyen arkadaş ne oldu....bende FENERliyim........ göstermelik değil bizim takıma olan sewdamız yürekten .......ölenedek fenerliyiz...... Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 hoş geldiniz arkadaşlar. geldim işte. bu pankartları asarak hiç bir şeye ulaşamazsınız pisicikler. akşam olsunda bi görüşelim bakalım. şunu unutmayın ki galatasaray-fenerbahçe derbilerin de en çok üstünlüğü olan takım fenerbahçedir. biz en kötü zamanımızda bile sizi yenmişizdir merak etmeyin. Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 hoş geldiniz arkadaşlar. geldim işte. bu pankartları asarak hiç bir şeye ulaşamazsınız pisicikler. akşam olsunda bi görüşelim bakalım. şunu unutmayın ki galatasaray-fenerbahçe derbilerin de en çok üstünlüğü olan takım fenerbahçedir. biz en kötü zamanımızda bile sizi yenmişizdir merak etmeyin. Nerdeydin...bekle bekle gelmedin... Deli EMİN bayrak dikmiş buraya...Tez kafası vurula... O olmaz ama tez zamanda akşam ola ve belası verile... BOL GOL...BOL EĞLENCE... Gerçi ben H.Şükür'ü izlerken bile acayip eğleniyorum.. Yukarıda biri söyledi,acaba yine kafasına top çarpar da gol olur mu? Ne de eğlenceli olur... O golden sonra yaptığı açıklama çok güzeldi:"o an gölü düşünüyordum"... Ulan ne adam ya,düşünürken bile anında eyleme geçiyor... Torinolu ŞABAN... İnterli DANA... Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Nerdeydin...bekle bekle gelmedin... Deli EMİN bayrak dikmiş buraya...Tez kafası vurula... O olmaz ama tez zamanda akşam ola ve belası verile... BOL GOL...BOL EĞLENCE... Gerçi ben H.Şükür'ü izlerken bile acayip eğleniyorum.. Yukarıda biri söyledi,acaba yine kafasına top çarpar da gol olur mu? Ne de eğlenceli olur... O golden sonra yaptığı açıklama çok güzeldi:"o an gölü düşünüyordum"... Ulan ne adam ya,düşünürken bile anında eyleme geçiyor... Torinolu ŞABAN... İnterli DANA... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 BİRİNE BAKABİLİRMİYİM DİYE SİNSİCE BİR DALIŞ DİKER KAÇARIM Kaçma lan... Seni hınzır seni...(çocuk muamelesi yapalım,FENER'in GS'ye yapacağı gibi) Bari baktın da bir şey görebildin mi? Gördüklerin seni üzer,yapma... Altı-üstü bir maç... Yenilmekte var...6 yemekte değil mi? Maçta H.Şükür'e başarılar...diğerlerine dilemem. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 zıplamakta gerçekten iyisin hakan şükür gibi Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 zıplamakta gerçekten iyisin hakan şükür gibi Eyvallah... GS'li arkadaşım... Yalnız H.Şükür boşa zıplıyor bunu da bilesin... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 kafasına omzuna çarpıp gol giriyor adam ballı :D Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 kafasına omzuna çarpıp gol giriyor adam ballı :D ballı demiceksinde ne diyeceksin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 e öyle inkar mı edicez yani birde pres yapmasını bilir en büyük özelliğide odur zaten Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 e öyle inkar mı edicez yani birde pres yapmasını bilir en büyük özelliğide odur zaten onda haklısın işte bak adamı mutlaka 2 kişi tutuyor yav Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 gooooooollllll Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 herkese FENERBAHÇE marşını armağan ediyorum..... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türk’ün kalbi sende atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fenerbahçe Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler Hala sevilen birer abidedirler Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk Yıllar yılı hep şampiyon olduk Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türk’ün kalbi sende atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fenerbahçe Maç yaparken sahada Sarı Kanaryalar Rakip takıma krampon toplatırlar Sıkı dur karşı defans Fener geliyor Şut ve gol ağları deliyor Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türk’ün kalbi sende atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fener, Fener, Fenerbahçe Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 arkedeşler... Tekimdeşler.... Yaw çok kolay oldu,yanılıyormuyum? 9 kişi ile çıksak sahaya ne olur acaba? GS,SCHALKE'den daha iyi takım değil ya.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.