Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 cidden çok kolay oldu...anelka biraz gününde olsa fark olurdu... Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 YİNE EN BÜYÜK OLDUĞUMUZU GÖZLER ÖNÜNE SERDİK ALLAH KAHRETSİN YAV. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 YİNE EN BÜYÜK OLDUĞUMUZU GÖZLER ÖNÜNE SERDİK ALLAH KAHRETSİN YAV. ya ben buna artık ezeli rekabet diemiyorum ya Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 GALATASARAYLILAR NİYE SUSTUNUZ Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 size cevap vermeye tenezzül etmiyolarda ondan... daha iki gün önce avrupa şampiyonu olcaz derken ne çabuk gs galibiyetleriyle avunur oldunuz MİLAN'ı hatırlatırım Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 DEMEK Kİ MİLAN BİZE 4 ATTIYSA SİZE Bİ 5-6 ATARMIŞ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 size cevap vermeye tenezzül etmiyolarda ondan... daha iki gün önce avrupa şampiyonu olcaz derken ne çabuk gs galibiyetleriyle avunur oldunuz MİLAN'ı hatırlatırım ya siz milan değilsiniz ama nedense fb yenilince kendiniz yenmiş gibi seviniyonuz neden acaba yoksa hiç bizi yenememenizden mi Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 burda mesele sevinmek sevinmemek olayı değil...kendini avrupa şampiyonu ilan eden bi takımın takımdan saymadıkları gs galibiyetine sevinmeleri garip olan şey Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 avrupa takımıysanız aynı başarıyı bi daha gösterin bakalım görelim büyüklüğünüzü. öle söyleyip durması değil. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 burda mesele sevinmek sevinmemek olayı değil...kendini avrupa şampiyonu ilan eden bi takımın takımdan saymadıkları gs galibiyetine sevinmeleri garip olan şey ben vestel manisa galibiyetine de sevindim ne var yane avrupa takımıysanız aynı başarıyı bi daha gösterin bakalım görelim büyüklüğünüzü. öle söyleyip durması değil. boşveer salla ya Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 kendileri kaşınıyor kardeş ne yapıyım ya Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 İşte size bir fb'li daha..=) Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 o mılan muhabbetını acan arkadasa sorarım: bız mılanı samı yenın cımlerıne gommedık mı ha? cvp versene olum? gommedıkmı? madrıdı gommedık mı? bı de kalkmıs yok bıze 4 atrsa sıze su kadar atar..utan be..hadı ordan.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 kedi arıyom kafatasını yüzücem.... sanki az önce bi miyav sesi duydum Alıntı
Φ cezacı Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 [ bizim tafaftarlarımız holigan değil bir kere bunu öğrenin sizin taraftarlarınız gibi futbolcularını tartaklamıyor bu arada necatiye çok üzüldüm galatasaraylılar geçmiş olsun bu türk futboluna yapılmış bir harekettir galatasaraylılar hala farkında değiller gerekirse biz necatiye sahip çıkarız siz merak etmeyin SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 [ bizim tafaftarlarımız holigan değil bir kere bunu öğrenin sizin taraftarlarınız gibi futbolcularını tartaklamıyor bu arada necatiye çok üzüldüm galatasaraylılar geçmiş olsun bu türk futboluna yapılmış bir harekettir galatasaraylılar hala farkında değiller gerekirse biz necatiye sahip çıkarız siz merak etmeyin SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ necatiiiiiiiii Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 GALATASARAYLILAR NİYE SUSTUNUZ gs lilerin cevap vermeye yüzleri yok ki..Adam sanalım diye susuyolar.. Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 sız once benımsordugum soruya cevp verın..ıkıncı sayfada...hadı anam.... Alıntı
Φ silent8601 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 o mılan muhabbetını acan arkadasa sorarım: bız mılanı samı yenın cımlerıne gommedık mı ha? cvp versene olum? gommedıkmı? madrıdı gommedık mı? bı de kalkmıs yok bıze 4 atrsa sıze su kadar atar..utan be..hadı ordan.. yav gubuzlanmayın hadi bidaha yapında aynı şeyleri bi görüyüm bakıyım aslanım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.