Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yok ya sadece nettekilere gore normalde de fazla sevmem kimseyi zati gerçek hayatta Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ayyy...karnım ,midem,öğğğğğğkkkkkk Demedimmi sen zehirlendin diye.. Şimdi elime düştün mü.. Mideni bi yıkıyım senin.. Ama yarın yıkıyım, şimdi çıkıyom.. Radya ben çıkıyom sende biraz bekle kapıları kilitle git.. Görüşürüz ii geceleeer.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 O zaman şikayet etme otur dersini çalış bak bana derse git çağrıları da geldiğine göre....gidiyorum ben... ya bi dilekçe yollucam şuraya bi güzelinden bizim gibi olan mı desem olmayan mı desem bilmem ki....yeni güzel yakışıklı bi doktor atasınlar.... o attığım parandeleri görsün ama gözü bozuk olmasın..... kıss kleo midene ne oldu..... bu arada ben de gidiyorum... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 kısım...dedikoduları duymadın galiba..... işe kimse girmiyormuşş...doktor varmış...koltuğuna düşkün...yazık banaa da..bak haklı falan da diyorr...yani takışmayalım durduk yere....hem artık ben hemşireye tedavi yaptırıcam...küstüm doktora.... bende küsüm..... ne zaman gelsem ya ilgilenmiyolar.yada zehir içirip; hırsız tutuyorlar,bende bi insanım yani, darağacına gidiyom ascam kendimi; Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Bende çıktımmm iyigeceler Kleocum sen yat istersen burda yarın doktor yıkıcakmış bak mideni Gel kız ben yıkıverim hı şöleee köpürte köpürte... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Burayı ilk defa gördüm Doktor... Hastalar hastalıktan yakınıorlar sen müdahale etmiorsun nası doktorluk bu Yardıma ihtiyacın olursa aşk doktoru olarak sana destek (destek dediğime bakma anca köstek olurum da ) verebilirim Eren bunların hepsi aşık yav.. Hepsini al götür.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Burayı ilk defa gördüm Doktor... Hastalar hastalıktan yakınıorlar sen müdahale etmiorsun nası doktorluk bu Yardıma ihtiyacın olursa aşk doktoru olarak sana destek (destek dediğime bakma anca köstek olurum da ) verebilirim evet evet...güzel teklif... Eren bunların hepsi aşık yav..Hepsini al götür.. tanrım doktoruma bak.... kurtulmak istiyor bizden..yok öle ama.... ama ben EreN'e parande atıcam....o görür en azından...senin gibi gözlükleri yok kobacan....frankeştayn doktorum benim... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 dr.parende atan bi arkadaşın tekmesi geldi ...ne yapabilirim Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 kanatlarım çok halsiz, renkleri de pek soluk bugünlerde napimm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 kanatlarım çok halsiz, renkleri de pek soluk bugünlerde napimm omoyla çitileyiversin hemşire; belkim meleğe bile dönüşürsün;hem ben yabancılarla konuşmam, Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ben yabancı sayılmam yakında tanışcaz, hele bi kanatlarımı omoyla citilim de sonra melek olunca senin sağ omzuna yerleşiveririm artık boylece kurarız samimiyeti Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben yabancı sayılmam yakında tanışcaz, hele bi kanatlarımı omoyla citilim de sonra melek olunca senin sağ omzuna yerleşiveririm artık boylece kurarız samimiyeti temizle as kurut öyle gel; o zaman düşünürüz nereye yerleştireceğimizi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 omoyla çitileyiversin hemşire;belkim meleğe bile dönüşürsün;hem ben yabancılarla konuşmam, Kısım pazar bugün niye geldinizki Tatilde yaptırmıyonuz insana Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 24 saat açık olmanız gerekiyor acemisin galiba Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Özel klinik burası.... Ama çok hastasan bi çaresine bakarız Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Özel klinik burası....Ama çok hastasan bi çaresine bakarız sen akşamdan kalanlarla ilgilen ,ben bi kahve içmeye uğradım dı (kahve bahane) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Bi kere zehirlenmek yetmemiş anlaşılan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 dr.parende atan bi arkadaşın tekmesi geldi ...ne yapabilirim SU'yummm..... yok kıs o tekme benden değil doktordan geldi..bana öğretmeye çalışırken göz çıkarmış..ilgilenmez senlen şimdi de... 24 saat açık olmanız gerekiyor acemisin galiba efett bende geldim pazar pazar....ne oldu küüü.... Özel klinik burası....Ama çok hastasan bi çaresine bakarız kötüyüm bben kötüyüm kötüyüm......napçem şimdi... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 alışkanlık yaptı Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Anlaşıldı bugün bütün akşamdan kalmalar burda Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 SU'yummm..... yok kıs o tekme benden değil doktordan geldi..bana öğretmeye çalışırken göz çıkarmış..ilgilenmez senlen şimdi de... sadece bir kahve içmeye geldim ,aslında kahve bahane , dr.ilgisini istediğimide nerden çıkardın; normal dostça bi sohbet yokmu burda Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben onu sana sölemedim ki.....biz alışkınız zateenn öle bi beklentimiz yokk da SU içindi o.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben onu sana sölemedim ki.....biz alışkınız zateenn öle bi beklentimiz yokk da SU içindi o.... sanki bana söylenmiş gibi geldi. .alıngan oldum biraz sanki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 heşmireeeeeeee........ !! nerdesin arkadaşım için bişeyler yap..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 heşmireeeeeeee........ !! nerdesin arkadaşım için bişeyler yap..... benim bişeyim yok sadece kahve istiyoooooooommmmmmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.