Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Arkadaşlar tek tek alayım ve lütfen şikayetlerinizi anlaşılır bir dille söyleyin.. Tedavinin ilk şartı doğru teşhistir.. Evet kendini hasta hisseden arkadaşlarımız.. Şikayetleriniz nedir..? Not: Bu bir oyundur Tıbbi gerçekliği yoktur.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 çoook kötüyüüümmm yorgunum,kontorüm bitti galiba depresyona girdim gerçi sis daha ii bilirsinis ama beni depresyondan çıkarcak bi çare war mı acep Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 çoook kötüyüüümmm yorgunum,kontorüm bitti galiba depresyona girdim gerçi sis daha ii bilirsinis ama beni depresyondan çıkarcak bi çare war mı acep Evücüm galiba yanlış yere geldin.. Burası hastane.. Kontörcü ilerde sağda.. Markettende bulabilirsin.. Yorgunluğuna gelince.. Biraz daha az gez.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 yaaa napim ama tatilin tadını çıkarmaya çalışıom son 2gün zaten bide boynum tutulmuş galiba çok ağrıoo bide yine sinüzitim başladı bi hap yasıwersenis bide herşey için tşk DOKTOR bey Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 SANIRIM BİRAZDAN MİDE KANAMASI GEÇİRİCEM NAPMAM LAZIM DOKTOR BEY Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 yaaa bu nası hismet....watandaşa hismet istiooosss....ölüos burdaaaaaaaaa............... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Doktor bey... Nasil anlatsam.. bilmirem.. iste sorunum da budur.. neyi nasil anlatcagimi bilmirem.. sen benim hastaliga cözüm biliren??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yav iki dakka çay molası verdim hepsi bu.. Şimdi sana gelelim evücüm.. Şu ilacı kullan sinüzütüne iyi gelir.. Aksrtooanknrelsmisnist.. Noting: Arkadaşlar bana şişkayetlerinizi anlatın teşhisi ben koyacam diyorum.. Siz hastalığınızı söylüyorsunuz.. Nereden belli sinüzüt olduğunuz, nereden belli mide kanaması geçridiğiniz..? Başım dönüyor, bulantı var, gibi şikayetler istiyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Doktor bey...Nasil anlatsam.. bilmirem.. iste sorunum da budur.. neyi nasil anlatcagimi bilmirem.. sen benim hastaliga cözüm biliren??? Hmmm.. Derhal Türkçe öğren o zaman anlatırısın. Ne bu böyle bilirem bilirsen gelirem gelirsen ölürem ölürsen..??? : Tabi anlatamassın böyle.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 MİDEM AĞRIYO SANKİ BIÇAKLAR SAPLANIYO... BU YETERLİMİ Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yav iki dakka çay molası verdim hepsi bu..Şimdi sana gelelim evücüm.. Şu ilacı kullan sinüzütüne iyi gelir.. Aksrtooanknrelsmisnist.. Noting: Arkadaşlar bana şişkayetlerinizi anlatın teşhisi ben koyacam diyorum.. Siz hastalığınızı söylüyorsunuz.. Nereden belli sinüzüt olduğunuz, nereden belli mide kanaması geçridiğiniz..? Başım dönüyor, bulantı var, gibi şikayetler istiyorum.. hem suçlu hem güçlü.... hiiiç iş başındayken bırakıp gidilir mi hiç etik diyel bundan soora daha dikkatli oluruss:P Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Siz günde kaç hastaya baktığımı biliyormusunuz.. Neler çekiyorum ben burada.. İki dk çay molası verdim başıma yıktınız hastaneyi.. İlaç milaç yok sana.. Şeye git.. hmm kocakarı ilacı yaptır . Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 sizi şikayet edicem boş yere yemin edionus hipokrat dedeyeee allah allah yaaa bi kere siz bise bakmak sorundasınıs hıııhh.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Siz günde kaç hastaya baktığımı biliyormusunuz.. Neler çekiyorum ben burada.. İki dk çay molası verdim başıma yıktınız hastaneyi.. İlaç milaç yok sana.. Şeye git.. hmm kocakarı ilacı yaptır . Neyse boşver sen çayını içmeye devam et belki de sorunum midemde değildir psikolojik yani depresyona girdim heralde buralarda psikolog varmıdır acep Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Tamam yav.. Sen verdiğim ilacı kullan.. Aksrtooanknrelsmisnist.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 buralarda psikolog varmıdır acep Evet var.. Figgaro.. Kendisi yakın arkadaşımdır benim ismimi ver güzelce ilgilensin senle.. Gerçi bende havale edebilirim sizi figgaroya.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Tamam yav..Sen verdiğim ilacı kullan.. Aksrtooanknrelsmisnist.. İyi kutunun hepsini içerim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 İyi kutunun hepsini içerim O ilacı yumoteye verdim Ra dya Seni figgaroya havale ettim.. ilaçları karıştırmayın ölür kalırsınız mazallah.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 iyi de ben hasta değildim ki noldu acep Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Hmmm..Derhal Türkçe öğren o zaman anlatırısın. Ne bu böyle bilirem bilirsen gelirem gelirsen ölürem ölürsen..??? : Tabi anlatamassın böyle.. Ben türkceyi bilirem.. sen ne diyen.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 yaaa nası doktorsunus sissss ilaçları karıştırıo kime ne ilaç yasdıını bilmiooooo...bana werdin sen o ilaçıııı banaaaa sinüzit içiiinn ayyyy hiç çekilmio bea benim hasta halim çok kötüyüüüüm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 yaaa nası doktorsunus sissss ilaçları karıştırıo kime ne ilaç yasdıını bilmiooooo...bana werdin sen o ilaçıııı banaaaa sinüzit içiiinn ayyyy hiç çekilmio bea benim hasta halim çok kötüyüüüüm Memlekette ewüden başka hasta yokmuuuuuu.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bıktın demi bendeeeenn heheeeee ama ben olmasam işini kaybediceksiiiinnn Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bıktın demi bendeeeenn heheeeee ama ben olmasam işini kaybediceksiiiinnn Ewücüm şikayetin nedir..? Değilse işimi kaybedecem, sen hep hastalan olurmu.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 :P yaaa işteee düştün mü elime bana yannış ilaç wermişiiiiinnn içtiiim boğasııım şiştiii alerji olduuuumm..... ellerim şiştiiiii imdaaaaaaaattttttt Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.