Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Arkadaşlar tek tek alayım ve lütfen şikayetlerinizi anlaşılır bir dille söyleyin.. Tedavinin ilk şartı doğru teşhistir.. Evet kendini hasta hisseden arkadaşlarımız.. Şikayetleriniz nedir..? Not: Bu bir oyundur Tıbbi gerçekliği yoktur..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl çoook kötüyüüümmm yorgunum,kontorüm bitti galiba depresyona girdim gerçi sis daha ii bilirsinis ama beni depresyondan çıkarcak bi çare war mı acep
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar çoook kötüyüüümmm yorgunum,kontorüm bitti galiba depresyona girdim gerçi sis daha ii bilirsinis ama beni depresyondan çıkarcak bi çare war mı acep Evücüm galiba yanlış yere geldin.. Burası hastane.. Kontörcü ilerde sağda.. Markettende bulabilirsin.. Yorgunluğuna gelince.. Biraz daha az gez..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl yaaa napim ama tatilin tadını çıkarmaya çalışıom son 2gün zaten bide boynum tutulmuş galiba çok ağrıoo bide yine sinüzitim başladı bi hap yasıwersenis bide herşey için tşk DOKTOR bey
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl SANIRIM BİRAZDAN MİDE KANAMASI GEÇİRİCEM NAPMAM LAZIM DOKTOR BEY
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl yaaa bu nası hismet....watandaşa hismet istiooosss....ölüos burdaaaaaaaaa...............
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Doktor bey... Nasil anlatsam.. bilmirem.. iste sorunum da budur.. neyi nasil anlatcagimi bilmirem.. sen benim hastaliga cözüm biliren???
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Yav iki dakka çay molası verdim hepsi bu.. Şimdi sana gelelim evücüm.. Şu ilacı kullan sinüzütüne iyi gelir.. Aksrtooanknrelsmisnist.. Noting: Arkadaşlar bana şişkayetlerinizi anlatın teşhisi ben koyacam diyorum.. Siz hastalığınızı söylüyorsunuz.. Nereden belli sinüzüt olduğunuz, nereden belli mide kanaması geçridiğiniz..? Başım dönüyor, bulantı var, gibi şikayetler istiyorum..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Doktor bey...Nasil anlatsam.. bilmirem.. iste sorunum da budur.. neyi nasil anlatcagimi bilmirem.. sen benim hastaliga cözüm biliren??? Hmmm.. Derhal Türkçe öğren o zaman anlatırısın. Ne bu böyle bilirem bilirsen gelirem gelirsen ölürem ölürsen..??? : Tabi anlatamassın böyle..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yav iki dakka çay molası verdim hepsi bu..Şimdi sana gelelim evücüm.. Şu ilacı kullan sinüzütüne iyi gelir.. Aksrtooanknrelsmisnist.. Noting: Arkadaşlar bana şişkayetlerinizi anlatın teşhisi ben koyacam diyorum.. Siz hastalığınızı söylüyorsunuz.. Nereden belli sinüzüt olduğunuz, nereden belli mide kanaması geçridiğiniz..? Başım dönüyor, bulantı var, gibi şikayetler istiyorum.. hem suçlu hem güçlü.... hiiiç iş başındayken bırakıp gidilir mi hiç etik diyel bundan soora daha dikkatli oluruss:P
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Siz günde kaç hastaya baktığımı biliyormusunuz.. Neler çekiyorum ben burada.. İki dk çay molası verdim başıma yıktınız hastaneyi.. İlaç milaç yok sana.. Şeye git.. hmm kocakarı ilacı yaptır .
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl sizi şikayet edicem boş yere yemin edionus hipokrat dedeyeee allah allah yaaa bi kere siz bise bakmak sorundasınıs hıııhh....
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Siz günde kaç hastaya baktığımı biliyormusunuz.. Neler çekiyorum ben burada.. İki dk çay molası verdim başıma yıktınız hastaneyi.. İlaç milaç yok sana.. Şeye git.. hmm kocakarı ilacı yaptır . Neyse boşver sen çayını içmeye devam et belki de sorunum midemde değildir psikolojik yani depresyona girdim heralde buralarda psikolog varmıdır acep
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Tamam yav.. Sen verdiğim ilacı kullan.. Aksrtooanknrelsmisnist..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar buralarda psikolog varmıdır acep Evet var.. Figgaro.. Kendisi yakın arkadaşımdır benim ismimi ver güzelce ilgilensin senle.. Gerçi bende havale edebilirim sizi figgaroya..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Tamam yav..Sen verdiğim ilacı kullan.. Aksrtooanknrelsmisnist.. İyi kutunun hepsini içerim
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar İyi kutunun hepsini içerim O ilacı yumoteye verdim Ra dya Seni figgaroya havale ettim.. ilaçları karıştırmayın ölür kalırsınız mazallah..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Hmmm..Derhal Türkçe öğren o zaman anlatırısın. Ne bu böyle bilirem bilirsen gelirem gelirsen ölürem ölürsen..??? : Tabi anlatamassın böyle.. Ben türkceyi bilirem.. sen ne diyen..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl yaaa nası doktorsunus sissss ilaçları karıştırıo kime ne ilaç yasdıını bilmiooooo...bana werdin sen o ilaçıııı banaaaa sinüzit içiiinn ayyyy hiç çekilmio bea benim hasta halim çok kötüyüüüüm
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar yaaa nası doktorsunus sissss ilaçları karıştırıo kime ne ilaç yasdıını bilmiooooo...bana werdin sen o ilaçıııı banaaaa sinüzit içiiinn ayyyy hiç çekilmio bea benim hasta halim çok kötüyüüüüm Memlekette ewüden başka hasta yokmuuuuuu..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl bıktın demi bendeeeenn heheeeee ama ben olmasam işini kaybediceksiiiinnn
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Yazar bıktın demi bendeeeenn heheeeee ama ben olmasam işini kaybediceksiiiinnn Ewücüm şikayetin nedir..? Değilse işimi kaybedecem, sen hep hastalan olurmu..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl :P yaaa işteee düştün mü elime bana yannış ilaç wermişiiiiinnn içtiiim boğasııım şiştiii alerji olduuuumm..... ellerim şiştiiiii imdaaaaaaaattttttt
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.