Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Bir gün arkadaşımla evimin yakınındaki bir duraktan minibüse bindik. Minibüsünün camında kocaman puntolarla şoförün cep numarası yazıyordu, fazla umursamadık ama göze batıyordu; beni ara, diye bağırıyordu resmen. İneceğim yere yaklaşınca şoförün numarasını cevirdim, "Müsait bir yerde bırakır misin abi?" dedim. Adam afalladı, asıldı frene. Minibüs yarıldı gülmekten. ************************************************** Meşhur Boğa Heykeli Arkadaşım Caddebostan'dan Kadıköy’e gitmek üzere dolmuşa biniyor. Malumunuz Altıyol'daki boğanın orada inecek.Altıyol'a vardıklarında yanındaki hanım da inmek üzere hamle yapıyor ve şoföre: - Kardeş, öküzün orda ineceeedim" diyor! ************************************************** Bir gün arkadasla öyle sersem sersem yürüyoruz. Bir anda yanimizdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladi' filan demeye kalmadan,minibüs kafadan elektrik diregine bindirdi. Hemen kostuk, yardim edelim diye. Minibüse ulastigimizda manzara suydu. Yolcularin kiminin kasi açilmis, kiminin dudagi patlamis... Dagilmis vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflik var. Çünkü o hallerine ragmen, gözlerinden yaslar gelecek sekilde gülüyorlar. Biz ne yapacagimizi sasirdik. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'So-för, so-för...' diyebiliyor ama yine gülmeye basliyorlar. Bu sarsici manzaranin aslini ögrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti. Meger soför, tükürürken minibüsten düsmüs. Hani, bizim soförlere özgü, giderken kapiyi açip disari tükürme hareketi vardir ya. Baba, dengeyi tutturamamis, tükürükle beraber, gümbürt asagi düsmüs. Minibüs de kontrolden çikip direge bindirmis... ******************************************************* Minübüs Ücreti Duran ve pek dolu olmuyan bir minibüse koşarak bindim pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın? ******************************************************* 1996 yilinin temmuz ayindayiz.ben ilk defa istanbulu gezemeye gitmistim.dolmusa bindim davutpasa dan dolmusa bindim sanirim merter e gidecektik.yanimda dayim vardi.o dolmusun ön tarafina gecti bende yer olmadigi icin dolmusun ilk basamagindaydim.adamin biri bana musade edermisin inicem dedi.baktim hareket halindeyiz bi saniye dedim.2 dakika sonra aynisini söyledi.baktim durmusuz.adimimi attim ve yerde yuvarlanmaya basladim meger bana duruyoruz gibi gelmis.sag ayak bilegim dolmusun tekeri altinda kaldi.allah tan bisi olmadi biraz kanadi.sonra tekrar eve gittim hemde o kadar yolu yirtik bi pantolon ve hertarafim toz toprak icinde siz siz olun asla ilk basamakta durmayin ******************************************************** Yolcu's : Abi iki ögrenci Şöför : Haaaa ? Yolcu's : Abi iki ögrenciiiiii Söför : efem ? Yolcu's : Abi iki ögrenciiii incezde Şöför : sagdamı Yolcu's : Abi iki ögrenci alda sen incez biz ileride Söför : haaaaa ? Yolcu's : Abi iki ögrenciiiii yaaaa uffff Şöför : haaaa ? Yolcu (erkek) : basimmmm ? Söför : bende sana Azını topla ******************************************************** -Antakyada minibüs duragındayız! -Kadının biri yaklasıyor ve minibüs soforune sesleniyor: Kadın:Kardesssss senin ki kalkıyorrrrr Sofor:Yok abla arkadakinin ki kalkıyor Kadın:Kardesssss senin ki kalkıyormus Sofor:He abla atla gidom simdi ben -Aynı minibüste seyir ediyoruz kadın inecek diye sesleniyor aynen soyle(yanındada kızı): Kadın:Kardessss bana burda koyyy.Kızıma Koprude koy...... Bu lehcelere bayılıyorum yaufs Not:Yukarıdaki olaylar şahsen benim başımdan geçmemiş olup başka bir forumdan buraya aktarmış bulunmaktayım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.