Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Her Şey Sende Gizli Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın. Bir gün yalan söyleyeceksen eğer; Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın. Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın, Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak, Bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir, Kuşlar ötebildiği kadar sevimli, Bebek ağladığı kadar bebektir. Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin, bunu da öğren, sevdiğin kadar sevilirsin..... . Can Yücel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 daha once gelmemisim..pek ayrintili tanimiyor olsak da birbirimizi,seninle muhabbet etmek cok zevkli,cok mutlu dakikalar gecirmeme neden oluyor..espri tarzin ve anlayisin da cok hosuma gidiyor ve seni kendime yakin buluyorum..nice muhabbetler dilegimle.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bende senle sohbetten hoşlanıyorum leylam..inan gelmem beni sevindirdi..her zaman beklerim.. çiçekler için teşekürler ..çok güzeller Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 HAYAT YALANSIN SEN Hayat yalansın sen yanlızlıksın biraz çaresizliğimsin aslında,ve kolum ve kanadım savaştığım cephesin sen hayat günden güne ölüme yaklaştığımsın biraz... aslında gerçekleşmemiş düşlerimsin ve gerçekleşmeyen dualarımsın aslında asla geri dönüşü olmayan bir yol ve upuzun bir maratonsun.. T. B. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Şimdi bir rüzgâr geçti buradan Koştum ama yetişemedim, Nerelerde gezmiş tozmuş Öğrenemedim. Besbelli denizden çıkıp Kıyılar boyunca gitmiştir, Tuz kokusu, katran kokusu, ter kokusu Yüreğini allak bullak etmiştir. Sonra başlamış tırmanmaya dağlara doğru Bulutları koyun gibi gütmüştür, Okşayıp otları yaylalarda Büyütmüştür. Köylere de uğradıysa eğer Islak, karanlık odalarda beşik sallanmıştır, Güneş altında çalışanlara İmdat eylemiştir. Sonra başlayıp alçalmaya ovalara doğru, Haşhaş tarlalarında eflatun, pembe, beyaz, Kıraçlarda mavi dikenler.. Toz toprak gözlerine gitmiştir. Şehirlere uğramış ki yanımdan geçti, Haşhaş çiçeğine benzer kızlar görmüştür, Bir gülüş, bir tel saç, allık pudra Alıp gitmiştir. Şimdi bir rüzgâr geçti buradan Koştum ama yetişemedim, Soraydım söylerdi herhalde. Soramadım. Cahit KÜLEBI Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bir bakıp çıkayım dedim ? ama arkadaşlar yok Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 oturup bekleseydin geldim işte Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gözlerine damla damla yaş düşer Gülmek senin neyine ki arkadaş Ele neşe sana ancak dert düşer Sevmek senin neyine ki arkadaş Yıllar yılı kaderine ağlarsın Kim mutlu olmuş ki sende olasın Madem sevdin sen bir bahtı karasın Sevmek senin neyine ki arkadaş Çok sevdiğin bir vefasız çıkacak Benim gibi aşk senide yakacak Arzuların içerinde kalacak Sevmek senin neyine ki arkadaş Yıllar yılı kaderine ağlarsın Kim mutlu olmuş ki sende olasın Madem sevdin sen bir bahtı karasın Sevmek senin neyine ki arkadaş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 biirr delüü gördüm sankii... çok tatlı bi delü hemide... ben de bi parça kucak bırakıyorum sana...al bakalım... :hug: Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 egzo teşekkür ederim... estikçe canım benim seni gödüğüme sevindim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 estikçe canım benim seni gödüğüme sevindim.. gizliii gördüm seni... bilgisayar özüne döndü demek... ben de kendimi gördüğüme sevindim... birazdan dayanamayıp uyumaya gidebilirim ama... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 gözünden bişey kaçmıyo uykulu uykulu yani.. bu bilgisayar kafasına göre takılıyo işte uykun geldiyse git yat uyu...hadi iyi geceler Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Geçiyordum uğrayıverdim Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 her zaman uğra böyle güzel hediyeler getireceksen beğendim...çok teşekürler sende en az benim kadar şeker bi kızsın ben baharatlı şeker..sen lolipop Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 bu kış güneşinin kleopatra oldugundan şüpheleniyom aman neyse... :lol: :lol: Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Geçiyordum uğrayıverdim hergün uğra demiştim..lolipop nerde bugünkü çiçeğim.. bu kış güneşinin kleopatra oldugundan şüpheleniyom aman neyse... erbay bademciklerin gözüküyo ...kriptik tonsilit olmuşsun lütfen her seferinde zabıt tutmak için gelme... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Pardon miss Uğrayamadın dersler yoğun... Buyrunuz çiçeğiniz geldi Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 merci........ senin ayakların neden o kadar büyük.... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Terliksiz gezmekten Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 peki ellerin neden o kadar büyük..... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Seniii tutabilmekkkk içinnnn Aklıma kımızı başlıklı kız geldi bi koşu gitte şu şapkanın kırmızısını takıver Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 neden bahsediyon sen..ne şapkası Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Körolma emi şuan kopmuş durumdayım nezaman çıkardım kıs şapkayı Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 taktın şapkaya bende taktım geldim bir şapka....nasılım ama.... Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 FIRTINA Niye bana her şey korku her şey tasa Ne gece ne gündüz kaygısız Neden bütün yollar karanlığa Gecelerim uzun ışıksız Aşk yarı yolda kaldı neyleyim Korkmuyorum ben buyum böyleyim Yarınlar kadar yakın içimde fırtına Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma Yaslanıp gururumun kambur sırtına Kendime rağmen durmam basar giderim Nereye gider yollar sır dağlara Denizler uçsuz bucaksız Gözlerim arkadaş uzaklara Gecelerim uzun ışıksız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.