Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bende senin sohbetini özledim kleopatra Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Bana gıcık olduğunu ilk dile getirensin.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 teşekkür ederim, sizi buralarda görmek beni sevindirdi..her zaman beklerim. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Ailenizin delisi geldi kimse yokmu Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Ailenizin delisi geldi kimse yokmu anca gördüm maçtaydın galiba Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 anca gördüm maçtaydın galiba yoo bakırköydeydim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 yoo bakırköydeydim neden salıverdiler seni orada kalabilecek potansiyelin var Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 neden salıverdiler seni orada kalabilecek potansiyelin var sürekli almak istemiyorlar beni arada bir ziyarete gitmeme izin veriyorlar sadece Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 delilerimi korkutuyon yoksam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 delilerimi korkutuyon yoksam nedense beni görünce huzursuzlanıyolar Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nedense beni görünce huzursuzlanıyolar anlıyorlardır delinin hasından kısmıyosun demi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 anlıyorlardır delinin hasından kısmıyosun demi yok kızmam niye kızayım ben kendimle barışık biriyimdir espiriyi kladırırım merak etme sen Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 yok kızmam niye kızayım ben kendimle barışık biriyimdir espiriyi kladırırım merak etme sen iyi diğer topiklere gidelim mi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 iyi diğer topiklere gidelim mi benim biraz işim var birazdan gelirim ok. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Konuş diyorsun Ne söylesem bilmem ki Karşımda bakışların ısıtır beni Ben kendimi toplamakla meşgulüm Hep sıkıştım arasında bu iki sesin Yüreğim bastırır seni kendine Beynim yüreğimden soyutlar seni Her aşk suskun bir düğümdür kendinde Ve her aşk kimsesiz Sessiz bir büyümeyi dener hep Sen susuyorsun, susuyorum ben Korkuyoruz da böyle susmaktan Ve susup korkmaktan Gördüğümüz gibi çok bilinmeyenli bir hal alır yaşanan Ya çıkıp gideceğiz bu muğlaklıktan Bu olunmaz haller almaktan Yüzümüz güneşte dağ rüzgarlarıyla Ya da içimizdeki çocukların açlığında Kendimizi birbirimizde yitirmeyi bekleyeceğiz Ki olası mıdır başka bir tercihi yaratmak Ne kadar suçsuz kılabilir bir ilişkiyi yaşananlar Bize masum görünen Aşkın alaca renkli yanıydı aslında Masum gelen Kendimizi gafletle yalıtarak tüm havarlardan Devasa bir ikili yalnızlıkla Kendimize mutlu bir günahı yaratmak değil miydi ki; Tabi korkulur konuşmaktan konuşulmaktan Ama yaşadıkça hiç bir şey Bilinmez değildir inan Yeter ki görülsün bakılan bakılan anlaşılsın Anlaşılan yalın kavga, çıplak ölüm, sınırsız cinnet Anlaşılan asırlık kahırlarla özlemler biriktiren Dağların koynunda uyanan yıldızlar olur çağıran Ortak paydalarda pay olmak varken seçeneklerle sunulan Neye yarar Çelişik tercihlerde sıfırlanmak Özgürlüğün cömert teninde Aşka sığınmak varken Öksüz bulutlarla kanatlansak dahi ne yazar Şimdi bana tüm bunları yaşatan Yetmezliğim gelir aklıma Ve bereketsiz yaz yağmurlarıyla düşerim toprağa Şimdi bu cinnet akşamları Bir avuç toz gibi savurur beni sokaklara Ve hiç gülmeksizin Hiç ağlamaksızın suretim bir ölü gibi sürünür duvarlarda Suretimde kan Kan duvarlarda Kan duvarlarda donan bir hayat Ve ellerim dokundukça kanayan yanlarıma Tanısız, reçetesiz bir aşkın Yan etkisi çıkar ortaya. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yalnızlığım ve Ben Yalnızlıgımla basbasayım yine Hayaller ve anılarla Yasamımı hatırlayıp Agladıgım yalnızlıgımlayım Sadece duygularımı paylasan Kader var yanımda Yalnizliga düşmüş bir kuş gibi Çaresiz kanadı kırık Yinede yılmadan ama gözyaşlarına yenilerek... Terkedilip bırakılan bir güvercin gibi Anılarımla ve kaderımle paylaşıyorum herşeyi... Çaresizligimi,umarsızlıgımı Yalnız bırakılan fakat yılmayan Kimseye muhtaç olmayan Ama aglayan... Bir dag yamacına oturmuş Geceyi ve gündüzü düşünüyorum sadece... Sadece içimi yakan ateş gibi Kıvılcımlanıp yasadıgım acı günleri yakmak istiyorum... Yakmak istiyorum ki Kül olup ortadan kalksınlar diye Beni sadece yalnızlıgımla bıraksınlar diye Düşünüyorum..... Seni düşünüyorum yinede Yılmadan bıkmadan Damla,damla dökülen yagmurlar gibi İşte yine yanaklarım ıslandı Yine aynı şey oluyor Ne zaman seni düşünsem Hep aynı şey oluyor bana Ama sen beni hiç sevmedin ki Beni yalnızlıgımla başbaşa bıraktın Şimdi kuş olup uçmak isterdim Bulutlarin üzerinde Asagıya bakmak isterdim Seni görürüm diye Sevgimin bitmedigini Sana göstermek için Sensizligin acı yüzünü Sevmenin şevkatsizligini Göz yaşlarımın bile ezildigini Sana göstermek için ... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 O çaldığın nedir kemancı Ritim acı, ahenk acı, söz acı Bir ayrılık bir firak vardır özünde Senide mi terk ettiler canım kemancı Hangi derten düştük biz bu meyhaneye Dertlrimiz bir mi yoksa kemancı Dağlar dayanmaz senin dertlerine Sen nasıl dayandın söyle kemancı Bırak şu kemanı gel bir kadeh at Gidenler bir daha dönmez kemancı Bak sen kemana ben rakıya düştüm Biz neyi bekleriz bilmem kemancı Gelsen kemanı ben de şişeye Birlikte vuralım canım kemancı Elveda diyelim bu meyhaneye Çıkıp gidelim artık kemancı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bin Yıl... kaderse hikâyede id kandili olmak çırağlar tutuşur parşömende yakışır turkuvaz nakkaşın ellerine yakışır yazmana susmak derinde saklanır abıhayat bin yıl taş kesse de el yazmaları gizemini taşırır su mazrufun ‘sus’ verse taş durmaksızın güle kurban sayar gizlice kokusun sessizlik ki büyür yürek kelâmında ödeşmesi o an çölde yitik kervanlarla hesaplaşması kılavuzun son ferman mühürlenip yazılınca zarf intihara külliyen bininci kez doğurur kağıt, çoğalır yalnızlığına kum gökten bin yıldız ağar dirilir kadim hikâye yeniden id kandili olmak kaderde varsa eğer gökyüzünde saklanır abıhayat bin yıl! Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 VEDA ... içimdeki kırık dökük camdan kule yıkıldı, sokak aralarında kar tozuttu, geçtim bir daha bu yollardan yüreğim kederle dolu ah! elimde olsa toplardım yine içimdeki cam kulenin parçalarını yeniden kurardım özleyerek incelik taşıyan sözcükleri geçti, ah geçti aşk duraklardan suya kar taneleri düşüyordu ben bir otobüsteydim camlar buğulanıp üşüyordu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin Fedakarlığımı anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşıyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama ,çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? İçimden bir şey : belki diyor. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 egzo; şiirin çok hoş, çok memnun oldum seni tekrar görmekten, böyle güzel şiirleride nerden bulursun bilmem ki,ben zaten acayip bi duygusalım.. çok yönlü bi kişiliğin olduğunu düşünüyorum,buradaki sadece aysberg in görünen yüzü,kimbilir daha neler var, her zaman en iyiyi hakettiğini düşünüyorum, inşallah hayat sana hep güler, sen her zaman benim saygı duyduğum arkadaşım olacaksın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle kleom... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle kleom... bayıldım bu resme .. teşekür ederim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 durr kıss bayılmaa...ben ayılll diyee şettiydim ama... beğendiğine sevindim...rica ederim... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ayık durumdayım..... az sonra inşallah bayılmam ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.