Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Bikaçgün yokum kendine iyi bak vah kedicik vah..... iyi tatiller radya........ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 kim senin yasanı çiğnemedi ki,söyle? günahsız bir ömrün tadı ne ki,söyle? yaptığım kötülüğü,kötülükle ödetirsen Sen, Sen ile ben arasında ne fark kalır ki,söyle? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Her bulunduğum yerde yitiriyorum seni Yanıbaşımda olduğun oluyor kimi gün Ya da ben oluyorum sessizce gözlerinde Bir yaprak kımıldıyor hafiften Bu sessizlik bir kasırga başlangıcı Kükremeye hazırlanışı denizin Bu, aslanların sarı, vahşi gözlerindeki ölüm parıltısı Bu bir yerde erimek Apansız yok olmak belki de Ve sonra susmak, susmak yüzyıllar boyu Beni unuttuğun bir uzak çizgide Tuvale sürdüğüm boya değil artık Kırmızı kan rengidir gözlerimin En karadan daha kara yok Oysa en beyazdın sen gecelerimde O bana en yakın renkti tüy gibi Buram buram sıcaklığını çizerdim duvarlara Kokun bir tuhaftı çocuksu Sonra katmerli bir gül gibiydi baygın Gecenin en koyulaştığı o yerde Düşerdi ellerime darmadağın. Öten bir ishak kuşudur şimdi Haber getirir ölümlerden, dinle Yaşamak bir manga asker karşımda Ateş etmeyin diyorum Bir diyeceğim var Gözlerimi bağlamayın Son defa görmek istiyorum insanı Göğü, güneşi, denizleri Ve bu son ölümün olsun diyorum Bir daha öldürmeyin beni. Kibritim ıslak Sigaram yanmıyor Ne olur bir ateş verin Bu ilk aldanışım değil Bu ilk sönüşü değil umutlarımın Ben bu denizin son kıyısıyım. Bir cam kırıldı uzakta Ta uzakta, içimde bir cam kırıldı Bütün şiirlerim anlamsız şimdi Resimler renksiz, şarkılar ruhsuz Hiç bir şey artık avutamaz beni Bakın, bir çağ devriliyor içimde sersefil Son şair de kırdı son kelemini İlk meşaleyi kim yaktı bu karanlıkta Kimdi aydınlatan benim zindan gözlerimi Sevilmek mi O son artığı en ilkel çağların Bir mağara duvarındaki en eski resim Ya sevmek Hiç sönmeden bir ömür boyu O en güzel huy benimsediğim Yıkıldıkça tutunduğum dal bu boşlukta O en insancıl gerçeğim benim Ben hep böyle yüzyıllar boyu sevdim Çağlar boyu Kopkoyu bir geceydi yaşadığım sevince Ellerimi arardım, bulamazdım çoğu gün Bir saklayan vardı beni Bir tutan vardı Sana yaklaşamazdım Anlayamadığım korkular vardı içimde Hep böyle seninle sensiz kalırdım ben Bir kıvılcım sönerken Bir yanardağ patlardı içimde. Ko şimdi ben yalnız öleyim Vur ellerimi ekmeğimi al Tiksinir beni kim görse sensiz Utanır yalnızlığım bana baktıkça Aynalar mı Hani nerdeler Kimbilir kaç yüzyıl oldu kendimi görmeyeli Adım mı neydi Besbelli unutmuşum Hadi vur Hadi öldür Kurtar beni ezilmekten çürümekten Hadi gel, açtım kollarımı Bir zaman Ölmeye vaktim mi vardı seni sevmekten Sen büyüyen bir sessizliktin içimde Beni ben eden en duru ırmaktın En güzeliydin mozaiklerin Seninle maviydi gökyüzüm Çiçeklerim sende yeşerirdi Sen bambaşka bir evren yaratırdın Sularımdan Güneşimden rüzgarımdan Bak! Nasıl da her şey değişiverdi apansız Şimdi bu karanlıklarda yapayalnız Mavi mavi bir resim ağlar duvarlarımdan Ben bir tohumum Al beni toprağa ek yeniden Neredesin hani ne oldun Antik bir kadın başı mıydın Yoksa bir deniz miydin eskiden Yosunların kurudu mu öldü mü balıkların Hani bir Nefertiti yaşamıştı eski Mısır'da Yoksa o muydun sen Hadi, anlat bana neydin Belki de uzak belirsiz bir noktaydın sen Öyküme girmeseydin İnsan bir kere ölür Her gün ölen umutlarımızdır içimizdeki Paramparça olmuş sevgilerdir Her aldanış Yeni bir aldanışa hazırlar bizi Zamanla renkler değişir Donuklaşır anılar Silinir üstümüzden Güzel olan ne varsa Görür içindeki bütün hayallerin olduğunu İnsan yaşarsa. Ve bir gün insan da ölür Çimen gibi yaprak gibi Sarsılır yeryüzü yerinden Devrilen koca bir ağaçtır sanki Durur atışları yorgun kalbimizin El, ayak kesilir Göz ölür, dudak ölür, kan ölür Susar ta içimizde Yıllardır çalan çalgı Bütün teller ses vermez olur Acılar diner Ve bir gün biter bu çirkin oyun Perde iner... Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 cnm biz zamanında seninle ne saraylar kurduk di mi.. geri döndüm kleo.. prenses ben.. efsane geri döndü... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ........................................ Eski evimde bir komşum vardı.Çok görmüş çok yaşamış. evlenip yeni geldiğim yıllardı. Yeni çevre,yeni insanlar.Ama kısa sürede tanıştım kaynaştım,arkadaşlarım oldu.O yıllarda kırılıp kırılıp çok kabuğuma çekildiğim zamanlar oldu.İnsanların derdi imanı para,pul ,çaput.Dedikodu desen gırla.İşte o zaman o dostum gelir şöle derdi bana;D............. sen küsüp arkanı döndüğünde bu insanlar kaybolmayacak.Sadece sen arkanı döndüğünde onları görmeyeceksin ama aynı zamanda arkanı döndüğün güzellikleride göremiyeceksin.Bilmem anlatabildim mi ............................... .................................................................... teşekkür ederim bu mesajın için D............evet durumu çok güzel anlatıyor güzel şeyler için burdayım............... burayı boş bırakmayan arkadaşlarıma teşekkürler.......... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ............................................................................................................ teşekkür ederim bu mesajın için D............evet durumu çok güzel anlatıyor güzel şeyler için burdayım............... burayı boş bırakmayan arkadaşlarıma teşekkürler.......... Seni burada tekrar görmek çok güzel :hug:gıccıkım benim Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 AĞUSTOS ÇIKMAZI Beni koyup koyup gitme, n'olursun Durdugun yerde dur Kendini martilarla bir tutma Senin kanatlarin yok Dusersin yorulursun Beni koyup koyup gitme, n'olursun Bir deniz kiyisinda otur Gemiler sensiz gitsin birak Herkes gibi yasasana sen Isine gucune baksana Evlenirsin, cocugun olur Beni koyup koyup gitme, n'olursun Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Seni burada tekrar görmek çok güzel gıccıkım benim gıccıkım mı..? seni görmekte güzel...... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Öyle bir hayat yaşıyorum ki, Cenneti de gördüm, cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazılari seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki "söz ver kendine" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayi seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yasadım ki, son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman, Hep acele etmem bundan,anladim... Nietzsche Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Dönmene sevindim,hoşgeldin Kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Dönmene sevindim,hoşgeldin Kleo bende seni gördüğüme Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 kendi iç gezintinde herşeyin bittiği yeri keşfetmektir kül olmak.. keşfin uğursuz büyüsüne kapılmadan, ruhun kendine özgü mucizesiyle dönüş yolunu bulmasıdır yeniden doğuş.. kendi kendini doğurmaktır belki de sancılı ama her seferinde daha güçlü... kabuk tutacak, iyileşecek ama sancısı hiç dinmeyecek yaralarla, geride bıraktığınız halinize bakıp kanlı gözyaşları dökülür gözlerinizden gözünüzdeki yaşları yeniden doğuşun yenilmemiş olmanın zafer sarhoşluğu siler. "elbet acı duyar tomurcuklar açarken, acı duyar büyürken her şey zorlanır." alıntı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 kendi iç gezintinde herşeyin bittiği yeri keşfetmektir kül olmak.. keşfin uğursuz büyüsüne kapılmadan, ruhun kendine özgü mucizesiyle dönüş yolunu bulmasıdır yeniden doğuş.. kendi kendini doğurmaktır belki de sancılı ama her seferinde daha güçlü... kabuk tutacak, iyileşecek ama sancısı hiç dinmeyecek yaralarla, geride bıraktığınız halinize bakıp kanlı gözyaşları dökülür gözlerinizden gözünüzdeki yaşları yeniden doğuşun yenilmemiş olmanın zafer sarhoşluğu siler. "elbet acı duyar tomurcuklar açarken, acı duyar büyürken her şey zorlanır." alıntı radya teşekkür ederim..... . Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 bu sana şeker.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 bu sana şeker.... fıstık teşekkürler kalbin bir çiçek kadar güzel.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 A...hhh yine eteklerinden çekip çekiştirilerek yaşandı bugün hayat, yine paslı makaslarla kırpılarak haybeye gitti umutlar, içimden geçenlere inat B...en demedim mi Zinciri pas tutmuş salıncak gibidir hayat boş görünce uzaktan bir koşu sallanmak istersin gıcırtısıyla örselenir yüreğin üstelik kırıktır oturağı da yalpalar seni bir sağa bir sola tutunmaya uğraştıkça tepetaklak düşersin kirlenir ellerin Hep Hayat Yine Hayat... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Şehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Çocuklar sinemaya gider Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Derinden bir tren geçer Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akşam bir kente girerim Kayısı ağaçları arasından Gidip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Uzaktan bir bulut geçer Karanlık bir çocukluk bulutu Gerçeküstücü bir ressam Dünyayı değiştirmeye başlar Kuş sesleri, haykırışlar Denizin ve kırların Rengi birbirine karışır Sana bir şiir getiririm Sözler rüyamdan fışkırır Dünya bölümlere ayrılır Birinde bir pazar sabahı Birinde bir gökyüzü Birinde sararmış yapraklar Birinde bir adam Her şeye yeniden başlar Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 A...hhh yine eteklerinden çekip çekiştirilerek yaşandı bugün hayat, yine paslı makaslarla kırpılarak haybeye gitti umutlar, içimden geçenlere inat B...en demedim mi Zinciri pas tutmuş salıncak gibidir hayat boş görünce uzaktan bir koşu sallanmak istersin gıcırtısıyla örselenir yüreğin üstelik kırıktır oturağı da yalpalar seni bir sağa bir sola tutunmaya uğraştıkça tepetaklak düşersin kirlenir ellerin Hep Hayat Yine Hayat... zeynepcim teşekkür ederim... hayat gerçekten zor ama arkadaşlar bunu kolaylaştırıyor sanki Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 sevgiler haklısın aça hep sevenlerinle mutlu yaşa Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Ben ölürsem akşamüstü ölürümŞehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Çocuklar sinemaya gider Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Derinden bir tren geçer Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akşam bir kente girerim Kayısı ağaçları arasından Gidip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Uzaktan bir bulut geçer Karanlık bir çocukluk bulutu Gerçeküstücü bir ressam Dünyayı değiştirmeye başlar Kuş sesleri, haykırışlar Denizin ve kırların Rengi birbirine karışır Sana bir şiir getiririm Sözler rüyamdan fışkırır Dünya bölümlere ayrılır Birinde bir pazar sabahı Birinde bir gökyüzü Birinde sararmış yapraklar Birinde bir adam Her şeye yeniden başlar egzo şiir hoş ..teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.