Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 baktım bir anı defterin yok, bari bir işe yarayalım da bir sayfada ben açayım istedim sana, sohbetlerimizden zevk alıyorum, bana göre iyi bir insan ve iyi bir arkadaşsın, başlıkta dedğim gibi hayatın boyunca keşke dediğin herşey senin olsun... :clover: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yavv egzo naptın sen biz yukarıda kadınlara karşı mücadele verirken sen kalk onlara anı defteri aç şaka bir yana kısa süreli tanımama rağmen sevgili kleopatra'nın sevgi dolu bir kalbi olduğuna ve seviyeli hoş sohbet bir arkadaş olduğuna kanaat getirdim.Anı defterinle güzel ve seviyeli paylaşımlar içinde bulunacağımızı umuyorum.Sevgiyle kal arkadaşım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 egzorsist; naptın sen ya..... beni hiç anı defter yazarken gördünüzmü.. şimdi ben neyapcam bende tam anı defteri yazmayı sevmiyorum diye itirafta bulunacaktım .... ama ne yapalım insan arkadaş hatırına pişmiş tavuk yer en son anı defterim lisede olmuştu, judo öğretmenim vermişti.o defteri hala saklarım...........inşallah bu defterdeki anılarım hep güzel olur... ...bak yine kötü bir yanını buldu diyeceksin şimdi...sankim duyar gibiyim....ya ben sevincimi nasıl dile getireceğimi bilemiyom... egzorsist teşekkür ederim. ......iyiki varsınız .. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bende 6 sene karete yaptım, ama doğru demişssin içinden düşündüğünü yazarak buldum işte, sen kaslı bir kızsın demek ve asabi oldunmu yanında durmamak lazım dimi neme lazım döversin falan reflekslerin ve düşüncelerinde farklıdır senin bence neden judo, bale yada müzik falan değilde hee.. anladım ben seni.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sen kötüsün için kötü senin. baksana on puanlık bi hareket çekerim hipon olursun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 olmaz ben kötü değilim kalbimi kırdın şimdi, sen benim soruma cevap verip tezimi çürütsene bana on puanlık hareket çekene kadar ayrıca bende kendimi savunabilirim elim armutmu toplayacak nanna yaparım bende ona göre Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 didişmekten hoşlandın galiba ama benim 1. liğim var türkiye çapında yani zor biraz.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 benimde var hava yapma bence, yada istersen didişmeyi bırakalım bi müsabaka ayarlayalım ne dersin ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 olmaz ben sana güvenmiyom şike yaparsın defterimi doldurdun ..diger tarafa yaz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bana güven nie güvenmiyorsunki tamam neyse senin dediğin olsun yazmıyorum müsabakada yapmıyorum. ayrıca gidiyorum kendine ii bak defterin hayırlı olsun... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 güle güle küsmeden git birkerede....bak yine başın ağrımasın yine beklerim ......teşkler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yavv egzo naptın sen biz yukarıda kadınlara karşı mücadele verirken sen kalk onlara anı defteri aç şaka bir yana kısa süreli tanımama rağmen sevgili kleopatra'nın sevgi dolu bir kalbi olduğuna ve seviyeli hoş sohbet bir arkadaş olduğuna kanaat getirdim.Anı defterinle güzel ve seviyeli paylaşımlar içinde bulunacağımızı umuyorum.Sevgiyle kal arkadaşım insan bir teşekkür eder dimi Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gün Doğuyor Dili çözülüyor gecelerine. Gölgeler kaçışıyor derine Alıp sihrini bilmecelerin: Gün doğuyor şehrin üzerine. Korkarak şeklalıyor bacalar, Gün doğuyor şehrin üzerine; Dalıyorlar günün gözlerine Gözleri uykulu atmacalar. Sallayarak dallarını kavak Yükseliyor her günkü yerine, Gün doğuyor şehrin üzerine Mavi bir ışıkla ağararak. Gün doğuyor şehrin üzerine, Renk hacimle doluyor her yer. Bakıyor dağınık yüzlü evler Hala yanan sokak fenerine. Toprak kımıldıyor yavaş yavaş, Gün doğuyor şehrin üzerine, Bembeyaz gece çiçeklerine Sabahla düşüyor bir damla yas. Ve bir deniz hücumu halinde Gün doğuyor şehrin üzerine. . Orhan Veli Kanık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Cigaramı sardım karşı sahile Yaktım ucunda acıları Ağları attım anılar doldu Ağlar hasretimin kıyıları Yareme tuz diye Yakamoz bastım Tek şahidim aydı Aman aman Bir elimde defne Bir elimde sevdan Kalbim Ege'de kaldı Kadehimi vurdum Karşı yakaya Efeler kalktı şerefe Sevgimi attım dostlarım tuttu Bir ağıt yaktım kadere Aman efendim Ayrılık ölümden beter Canım efendim Yeter bu hasretlik yeter Aman efendim Bana bir merhaba gönder Canım efendim Canım efendim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 şiir güseldi tşkler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Allah' tan günlük tutmasınıda sevmiyorsun bak hemen dolmuş defterin.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 pişmiş tavuk arkadaş hatırına yani Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 BANA GEL DEME Ayağım ayağıma dolaşır sonra Gözlerim büyür büyür, kocaman olur Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam Bana gel deme! Bırak umutsuzluğum bende kalsın Yokluğunda eriyeyim bırak Gözyaşlarım yağmurlaşır diyorum Bana gel deme! İşte resimlerine bakıp avunuyorum Hayallerim yetiyor bana ne güzel İnan dudaklarını ısırabilirim Bana gel deme! Zaten ölesiye hasretim aydınlıklara Ve bitimsiz bir özleyiş bendeki Kanatlanabilirim, uçabilirim belki Bana gel deme! A.S.İlkan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Bu gün benim gibi sevdalı var mı? Bu gün benim gibi deli? Yerlere serilmiş yüreği kan içinde. Ben değilsem kim şu adam? Bir zamanlar vardım , ben bendim. Bu gün var olan neyin nesi? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Bu gün benim gibi sevdalı var mı? Bu gün benim gibi deli? Yerlere serilmiş yüreği kan içinde. Ben değilsem kim şu adam? Bir zamanlar vardım , ben bendim. Bu gün var olan neyin nesi? tşkler.... kleopatrasiyahx bekliyodum.... ne zaman sırtımdan vuracak diye Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 tşkler.... bekliyodum.... ne zaman sırtımdan vuracak diye vurdum işte oh canıma değsin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 seni mutlu ettiyse bi daha vur...... ama ben sana kıyamam Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yalnızlık Şiiri karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım bu gece dağ başları kadar yalnızım çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından dudaklarımda eski bir mektep türküsü karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim gözlerim gözlerini arıyor durmadan nerdesin? Attilâ İlhan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.