Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 bu arada, ben gene kilo almışım 130,99 kilo olmuşum haberiniz olsun, bu arada frozende pigmeymiş biliyor muydunuz? egzorsistte bir göbek varmış kendisi gelmeden yarım saat önce köşeyi dönüyormuş... siyahx, protez diş takıyormuş çünkü kadının biri dişlerini dökmüş... bunuda bilmiyordunuz demi? :lol: kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm herkesi hasta ederim ederim.hıııımmmmm abovvvvvvvvvvvv...........abla öylemimiş ben bilmiyordum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Bilmiyordum Öğrendim Bilmiyordum öğrendim Yalnızmış o güller içindeki goncalar Yeni birer ümitmiş çekilen acılar Tırmandıkça erişilmez olurmuş dağlar Her karanlıkta bir ışık varmış Ve her son yeni bir başa kanıtmış Örtüler apaçık edermiş saklananı Söylenen her yalan bir doğrunun parçasıymış Ve her sevgi kalbinde sevgisizlik saklarmış Bilmiyordum öğrendim Denizler korkudan köpürürmüş Gelinen yerle aynıymış dönülen yer Tokluk açlıktan ibaretmiş Zenginlik yoksulluktan Gerçek aşk kalbe ağır gelirmiş Her yeni sevgi eskisini bitirirmiş Mutluluk bir yanında mutsuzluk beslermiş Bilmiyordum iyi ki öğrendim Kuşlar da yalan söylermiş Bilmiyordum öğrendim Şiir yazmazmış şairler Alaca karanlıkta çalarmış mısralar kapısını İçki değil içmek sarhoş edermiş adamı Hüner değilmiş yaşamak Gün gelir çekilen nefes boğarmış insanı Sular zehir olurmuş içtikçe Sudan ibaret değilmiş gözyaşları İnsan yaşamayı değil asıl ölmeyi severmiş Öğrendim ki aslında gökyüzü de mavi değilmiş Bilmiyordum öğrendim Bildiklerim bilmediklerimi bildiğimmiş Gördüğümü sandıklarım aslında göremediklerim Kısraklar çatlamak için koşarmış Kader kadersizlikle beraber yaşarmış Çiçekler sabırla beklermiş dalından kopmayı Tuttuğumu sandıklarım aslında tutamadıklarımmış Duyduğumu sandıklarım duymadıklarım Taşlar acı çekerek ufalanırmış Ve hayat dedikleri aslında kocaman bir yalanmış (Ali Pektaş'tan alıntıdır..) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 insanların çoğu doğru söylemezmiş, her gülen yüz dost değilmiş ve doğru bildiğini söylemek, doğru değilmiş... bilmiyordum öğrendim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 doğru diyorsun ablacım bende öğrendim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 öğretiyorlar egzorsist kardeşim... çocukken hiç kimsenin kötülük yapacağını düşünemiyor insan, hele hele büyürken çok kötü tanımadıysa sonradan öğrenmek başka yaralar açıyor gönülde... anlıyorsun ki, gerçek dost az bulunur, gerçek seven az bulunur... özünü temiz tutan az bulunur... riyakar, bencil, karamsar, hain çok bulunur muş... öğrendim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 yaaa öyleymiş işte, bende yeni öğrendim ben öyle diyorsam öyledir, egzorsist, sen bana yalançıı mı diyon, yoksa bu frozen cadısı mı kandırdı seni... bu arada, ben gene kilo almışım 130,99 kilo olmuşum haberiniz olsun, bu arada frozende pigmeymiş biliyor muydunuz? kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm herkesi hasta ederim ederim.hıııımmmmm ne kandırıcam gerçekleri söylemek ne zamandan beri kandırıkçılık oluyormuş gıcıksın kızımmmmm kızımmmmm kim pigmeee sen kendini benimlen karıştırıyon hem 131 kilo ol hem 1.45 boyun olsun hemde bana laf et kötüsün sen kötüsün pigmesin tombulsun... herkesi gıcık edersin edersin edersin.. ahhhahhhhh biraz dürüstlük öğren benden ama nirde insanların çoğu doğru söylemezmiş, her gülen yüz dost değilmiş ve doğru bildiğini söylemek, doğru değilmiş... bilmiyordum öğrendim... kime dedinde payladı seni öğretiyorlar egzorsist kardeşim... çocukken hiç kimsenin kötülük yapacağını düşünemiyor insan, hele hele büyürken çok kötü tanımadıysa sonradan öğrenmek başka yaralar açıyor gönülde... anlıyorsun ki, gerçek dost az bulunur, gerçek seven az bulunur... özünü temiz tutan az bulunur... riyakar, bencil, karamsar, hain çok bulunur muş... öğrendim... sen gerçek dostu geç buldun ama çabuk kaybettin hem kıymet bilme hemde otur böyle dert yan çı çı çı allam ya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 frozen, sardunyam ablamı bu kadar sevdiğini bilmiyordum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ah canem arkadaşım sen bilmezsin o ne kötüdür oooo bak kendi bile söylemiş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ne kandırıcam gerçekleri söylemek ne zamandan beri kandırıkçılık oluyormuş gıcıksın kızımmmmm kızımmmmm kim pigmeee sen kendini benimlen karıştırıyon hem 131 kilo ol hem 1.45 boyun olsun hemde bana laf et kötüsün sen kötüsün pigmesin tombulsun... herkesi gıcık edersin edersin edersin.. ahhhahhhhh biraz dürüstlük öğren benden ama nirde kime dedinde payladı seni sen gerçek dostu geç buldun ama çabuk kaybettin hem kıymet bilme hemde otur böyle dert yan çı çı çı allam ya öğrenemem kıss ben senin kadar dürüst olamam, bünyem kaldırmaz, pigmesin işte, ben 1,45 cm en azından, sen 1,20 sin ve 145 kilosun niye saklıyorsun yalançııııııı geç buldum ama kaybetmem kıss, yapışırım kene gibi, çıkartmaya çalışırsan ölürsün benimle frozen, sardunyam ablamı bu kadar sevdiğini bilmiyordum yaaa sorma o kadar seviyor ki bir kaşık suda boğacak ah canem arkadaşım sen bilmezsin o ne kötüdür oooo bak kendi bile söylemiş kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim ederim ederim Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 burada fazla sevilmediğimi bilmiyordum öğrendim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bakın neler öğrendim.. diloş varya, işte o aslında kasapmış, frozen varya oda, medyummuş leyla, aslında evhanımı değilmiş bir astronotmuş... yumote, öğretmen değil, şarküteride reyoncuymuş siyahx, popçuymuş egzorsist, gardiyanmış bilmiyordum öğrendim... :blink: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 he canem doğrusunda kendini unutmuşsun sardunyam:emperyalistlere çalışan bir ajanmış... yeni öğrendim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tabe tabe, emperyalist düzen ahenkle raks ediyor Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 kendiside doğrulamış görüldüğü üzre.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hadi ordan bu arada, taurusmutis müzisyen değilmiş dişçiymiş sedelina kuaförmüş gloria aktarmış onu biliyormuydun öğren işte bak neler öğretiyorum sana kıymetimi bil cadı :whistling: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ne öğretiyon ben anlamıyom... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 meslekleri öğretiyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hergün bir avuç fındık cildi gençleştirirmiş ama tabi yersen Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 öğrendiğime göre burda işler karışmış Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 duyduğuma göre sardunyam ablam enişteye şiddet uyguluyomuş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 duyduğuma göre sardunyam ablam enişteye şiddet uyguluyomuş aaaaaaa ne kadar ayıp, iftira atıyorsun enişte 1,90 ben pigmeyim nasıl şiddet uygulayabilirim yahu :wassat: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 desene enine boyuna bi çiftsiniz abla hee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 biraz öylemi oldu ne, Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 biraz öylemi oldu ne, enştede maşallah benden aşağı kalır yanı yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.