Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

oleeey oleeeeyyy oleeeeyyy oleeeeyyy şampiyon feneeeerrrrr :sorcerer::sorcerer::D:sorcerer:

ya kusura bakmayın cimbomlu arkadaşlar, üzülmeye mahkumsunuz beaaa.. :D doğuştan loser...

galatasaray bu futbolla şampiyon olacam diyosa, yazıklar olsun öle lige...

şampiyon fenerbahçe......emin abiiiiiii...duuuyyyy sesimi....

Gönderi tarihi:

İyi mücadele ettik, toplarda hakimiyeti olan taraf GS idi ama sonuç farklı oldu.. Bu yenilgiyi hak etmemiştik.. Önümüzdeki maçlara bakıcaz.. ;):D

Gönderi tarihi:

BAKIN BAKALIM ÖNÜNÜZDEKİ MAÇLARA DAHA ÇOK BAKARSINIZ :stuart:

BİZ ADAMI İŞTE BÖYLE TERS DÜZ EDERİZ AMA HAKKETİLERCANIM AMA OKADARDA ABARTMAYA GEREK YOK. YOK BİZİM ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ DAHA FAZLA DA BİLMEM NEDE YENİLDİNİZ İŞTE. ŞİMDİ BÜKEMEDİĞİNİZ BİLEĞİ ÖPÜN BAKALIM

OHH RAHATLADIM YA. :lol::lol::lol::sorcerer::sorcerer::sorcerer:

Gönderi tarihi:

Bu benim lafım değil :) Genelde maçtan sonra teknik Direktörlerin sözleriydi..

Ama tebrik ederim Fb yi !!

Sonuçta ikiside Türk takımı..

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)
İyi mücadele ettik, toplarda hakimiyeti olan taraf GS idi ama sonuç farklı oldu.. Bu yenilgiyi hak etmemiştik.. Önümüzdeki maçlara bakıcaz..

sen macı izledin mi?

bende galatasaraylıyım ama fener 2 yarı geri çekilip saçma sapan işler yapmasaydı daha da farklı olabilirdi skor.

iyiki lig i takip etmiyormuşum bu ligin 1.ve 2. sırasında ki takımlar böyle futbol oynuyorsa yazık derim başka bişey demem..

Tarih: Düzenleyen: DeLİ eMİn
Gönderi tarihi:

Biraz dinledim.. spikerin anlattığına göre de top çoğunlukta fb deymiş ama etkili pozisyonlar Gs deymiş öle diodu

Bu sonuç çıkınca da iyi ki izlememişim diom sinirden bi hal olurdum herhalde..

Gönderi tarihi:

Biraz dinledim.. spikerin anlattığına göre de top çoğunlukta fb deymiş ama etkili pozisyonlar Gs deymiş öle diodu

Bu sonuç çıkınca da iyi ki izlememişim diom sinirden bi hal olurdum herhalde..

iyiki izlememişsin

Gönderi tarihi:

oleeey oleeeeyyy oleeeeyyy oleeeeyyy şampiyon feneeeerrrrr :sorcerer::sorcerer::D:sorcerer:

ya kusura bakmayın cimbomlu arkadaşlar, üzülmeye mahkumsunuz beaaa.. :D doğuştan loser...

galatasaray bu futbolla şampiyon olacam diyosa, yazıklar olsun öle lige...

şampiyon fenerbahçe......emin abiiiiiii...duuuyyyy sesimi....

sen kendi oynadığın futbolu gördün mü de konuşuyorsun.. çok mu güzel oynadınız?

nasıl yenildik ama :D

Gönderi tarihi:
sen kendi oynadığın futbolu gördün mü de konuşuyorsun.. çok mu güzel oynadınız?

nasıl yenildik ama

akıllı oynadık..hep öyle derler ya...

bu arada, maçta en ufak bir olaya dahi mahal vermeyen iki takım taraftarını da kutlamak gerekir...

Gönderi tarihi:

her güzel sohbetin içine sıçan bi taraftar iki taraftanda mutlaka çıkıyo.

kardeş boşuna uğraşma işte böleleri oldukça bu yenilgi bi kaç sene anlatılır

herkesin taraftarlık seviyesine göre konuşurum ben...

mantıklı olanla mantıklı mantıksız olanla mantıksız... kapiş??

Gönderi tarihi:

akıllı oynadık..hep öyle derler ya...

bu arada, maçta en ufak bir olaya dahi mahal vermeyen iki takım taraftarını da kutlamak gerekir...

kardeş artık derby maçlarda iki takımında taraftarı olmuyor. saha kiminse sadece onun taraftarı oluyor. vali böyle emretti. kavga oalyına gelince

"Yunus Emre bir gün yanında bir müridiyle çayırda gezermiş. Müridi Yunus'a bakın şeyhim, iki it yan yana, koyun koyuna vermiş nede güzel uyurlar dövüşmeden der. Yunus itlere bakıp tam ortalarına bir kemik at da sonra seyreyle sen onları" demiş :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.