Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü biri Ve hiçbirşey yapmamaya karar verdi Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü bir öteki Ve yalnızlığının kuytuluğuna çekildi Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü bir üçüncü Ve tek başına düşünmeyi sürdürdü Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü yüzbinler Ve tek başınalıklarını sürdürdüler Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü milyonlar Milyonlarcaydılar Ve tek başınaydılar Bu arada birileri Onlar adına Karar vermekteydi Tek başına olduklarını sananlar Topluca ortadan kaldırıldılar.... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 ataol behramoğlu nede güzel yazmış madem tek başınalık tan gidiyoruz benden de Fikret Kızılok tan bir şiir tekbaşınalık üzerine Bir sevda çekerdi kalbim Sessiz tek basina. Varamaz dokunamazdi elim, Umutsuz yarasina. Biliyorum kavusmak imkansiz, Anliyorum yasamaliyim sensiz, Tek basina Tek basina Tek basina Her gece hayalimde düsümde, Her kadehin bitisinde. Bir buruk bir gariptir içim, Aklimdan her geçisinde. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Tek Başına Tek Başına Tek başına yürünür yollardan bahçelerinde portakal,limon mandalina olan evler arasından.. Tek başına restoranın tek masasına oturulur, rakı tek başına yudumlanır, fava tek başına yenir. Tek başına gidilir bu dünyadan giderken, tek başına geldiğin gibi.. Şizofren olası gelir insanın dağıtmak için yalnızlığını, rakını tokuşturduğun su bardağı olmaz o zaman. Böyle dolmazsın bordo örtülü masanın üzerinde... Tek başına koşarsın,koşarken. Kendine vardığında, kapını çaldığında içinden dostların taşarlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.