Zıplanacak içerik

Tesla yatırımcısı Teksas fabrikasını ziyaret ettikten sonra şaşkına döndü ve yeni pili şimdiye kadarki en önemli teknolojilerden biri olarak adlandırdı.

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Tesla yatırımcısı Teksas fabrikasını ziyaret ettikten sonra şaşkına döndü ve yeni pili şimdiye kadarki en önemli teknolojilerden biri olarak adlandırdı.

AA17I0aP.img?w=768&h=512&m=6&x=450&y=251

Ross Gerber, bu hafta Austin Gigafactory'yi gezdikten sonra Tesla'nın pil ilerlemelerini övdü.

Özellikle, 4680 pilinin üretim ayak izinin önemli ölçüde küçüldüğünü belirtti.

CNBC'ye konuşan Gerber, "Dolayısıyla 4680 hücresi muhtemelen modern tarihteki en önemli teknolojik gelişmelerden biridir" dedi.

Tesla yatırımcısı Ross Gerber, güçlü üretim ilerlemeleri olarak gördüğü şey için elektrikli araç üreticisini övmek için zaman ayırdı.

Şirketin Austin, Teksas'taki Gigafactory'sini gezdikten sonra, gördüğü şeyin "oldukça çılgınca" olduğunu tweetledi.

Özellikle, 4680 pilinin üretimi için ayak izinin önemli ölçüde küçüldüğünü ve Tesla'nın daha hızlı ve daha kolay ölçeklenmesini sağladığını belirtti. 4680 teknolojisi ile Tesla'nın hücre üretimine ve pillere hakim olacağını tahmin etti.

Bir CNBC röportajında Gerber, pil üretiminin alternatif enerji ve EV taşımacılığının başarısının anahtarı olduğunu söyleyerek gözlemlerini genişletti.

"Dolayısıyla 4680 hücresi muhtemelen modern tarihteki en önemli teknolojik gelişmelerden biridir" dedi. "Umarım çok yakında olacak olan bunu başardıklarında, bu Tesla'yı bir sonraki seviyeye taşıyacak."

Piller, Tesla'nın üretim maliyetlerini düşürme ve araçlarının satın alınabilirliğini artırma hedefine ulaşmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Pilin kullanımı Model Y araçlarında duyurulsa da, Tesla'nın şu anki sorunu üretimi artırmak.

Gerber'in Tesla'nın pil üretimindeki gelişmelere övgüsü, CEO Elon Musk'ın liderliği ve şirketin "büyümesine" yardımcı olmasıyla ilgili endişelerini dile getirerek kısa bir süre şirketin yönetim kurulunda yer almasının ardından geldi.

Ancak Gerber, hissedarların endişelerinin çözüldüğünü belirledikten sonra Şubat ayı sonlarında teklifini geri çekti. 31 Aralık itibariyle Gerber'in firması Gerber Kawasaki, EV üreticisinde 440.000 hisseye sahipti.

Kaynak: Markets Insider

tesla-1738969.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.