Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Canım arkadaşım,Yüreğinin güzelliği yüzüne vuran ender insanlardan,Sırdaşım,Dostum,Sanal alemden çıkıp gerçek hayatıma,yüreğime giren ve kankim olan değerli insan Minecim.... Doğum Günün Kutlu Olsun...Allah yüzündeki gülümsemeyi,yüreğindeki sevgiyi hiç eksik etmesin...Sevdiklerinle birlikte daha nice güzel yıllar geçirmenis nasip etsin Rabbim...İnşallah sonraki doğum günlerini senin kadar güsel ve tatlı bebeklerinle birlikte geçirirsin... Hayat Boyu Elem çekmeyesin...Gözlerinde Yaş olmasın....Eğer Bir Gün Ağlarsan O da Mutluluktan Olsun.... Sana şiirler okuyacağım, gitme Güneşler doğacak yalnızlığımdan sana bir ışık getireceğim Büyük aydınlığımdan Sana bir dolu umut getireceğim Küçük ellerine sığmayacak Sana Afrika gecelerini getireceğim Sımsıcak Sana çiçekler getireceğim Bozulmuş güz bahçelerinden Sana bir serinlik getireceğim Yağmur tanelerinden Sana avuç avuç yıldız getireceğim Güneşimden başka Sana engin denizlerin maviliğini getireceğim Köpük köpük dalga dalga Sana bir rüzgar getireceğim Dağlardan, tepelerden Gitme, sana zamanı getireceğim Zamanın bittiği yerden ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Minecim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun hayatında iyiki doğdun diyenlerin hiç eksik olmasın inşallah iyiki doğdun mine iyiki doğdun mineee sen hep bizimle kal biryere gitmeeee mutlu ömür geçirmen dileğiyle canım arkadaşım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Yasgunun kutlu olsun,nicelerini kutla sevdiklerin ve evlatlarinla Mineucum .. bu ani daha once yasamis gibi oldum niyeyse Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 cnm doğum günün kutlu olsun,daha nicelerini de bizle ve sevdiklerinle kutlaman dileklerimle.. hediyelerim Bunu da duvarına as beni hatırla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Canım arkadaşım,Yüreğinin güzelliği yüzüne vuran ender insanlardan,Sırdaşım,Dostum,Sanal alemden çıkıp gerçek hayatıma,yüreğime giren ve kankim olan değerli insan Minecim.... Doğum Günün Kutlu Olsun...Allah yüzündeki gülümsemeyi,yüreğindeki sevgiyi hiç eksik etmesin...Sevdiklerinle birlikte daha nice güzel yıllar geçirmenis nasip etsin Rabbim...İnşallah sonraki doğum günlerini senin kadar güsel ve tatlı bebeklerinle birlikte geçirirsin... Hayat Boyu Elem çekmeyesin...Gözlerinde Yaş olmasın....Eğer Bir Gün Ağlarsan O da Mutluluktan Olsun.... Sana şiirler okuyacağım, gitme Güneşler doğacak yalnızlığımdan sana bir ışık getireceğim Büyük aydınlığımdan Sana bir dolu umut getireceğim Küçük ellerine sığmayacak Sana Afrika gecelerini getireceğim Sımsıcak Sana çiçekler getireceğim Bozulmuş güz bahçelerinden Sana bir serinlik getireceğim Yağmur tanelerinden Sana avuç avuç yıldız getireceğim Güneşimden başka Sana engin denizlerin maviliğini getireceğim Köpük köpük dalga dalga Sana bir rüzgar getireceğim Dağlardan, tepelerden Gitme, sana zamanı getireceğim Zamanın bittiği yerden ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN CANIM, BİTANEM, KANKİTOM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM AYRICA GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN HEP BİRLİKTE NİCE SENELER GEÇİRİRİZ İNŞALLAH SENİ ÇOK SEVİYORUM KANKİM İYİ Kİ VARSIN Minecim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun hayatında iyiki doğdun diyenlerin hiç eksik olmasın inşallah iyiki doğdun mine iyiki doğdun mineee sen hep bizimle kal biryere gitmeeee mutlu ömür geçirmen dileğiyle canım arkadaşım GÜZELİM YAZIM ÇOK TŞK EDERİM CANIM İYİ Kİ VARSIN Yasgunun kutlu olsun,nicelerini kutla sevdiklerin ve evlatlarinla Mineucum .. bu ani daha once yasamis gibi oldum niyeyse kıss sankim bende bu anı daha önce yaşamış gibim oldum tşk ederim canım cnm doğum günün kutlu olsun,daha nicelerini de bizle ve sevdiklerinle kutlaman dileklerimle.. hediyelerim Bunu da duvarına as beni hatırla lilaccım Amin inşallah tatlım hediyeler içinde çok tşk ederim İYİ Kİ VARSIN Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Sevgili Mine Doğum gününü yürekten kutlarım arkadaşım....ALLAH sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmeyi nasip etsin.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Sevgili Mine Doğum gününü yürekten kutlarım arkadaşım....ALLAH sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmeyi nasip etsin.... erbaycım çok tşk ederim Amin arkadaşım inşallah tşk ederim erencim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 dogum gunun kutlu olsun sevgılı mıne sevdıklerınle hayat boyu mutlu bır yasam dılegımle. ufff yaslanmıssın be mıne saka tabıkı de dayanmıcam bıde sampanya patlatacam vala dogum gunun serefıne Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 ii ki doğmuşun .......... yuksam kim gevezelik etçek? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 dogum gunun kutlu olsun sevgılı mıne sevdıklerınle hayat boyu mutlu bır yasam dılegımle. ufff yaslanmıssın be mıne saka tabıkı de dayanmıcam bıde sampanya patlatacam vala dogum gunun serefıne tşk ederim kardeşim ne yaşlanması bee daha 25 oldum bi bahane yeter sana zaten şampanya patlatmak için ii ki doğmuşun .......... yuksam kim gevezelik etçek? tşk ederim prenses kıss ne zaman gördün geveselik ettiğimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Canım topragım yeni yaşın sana güzelikler getirsin, bir sonraki doğum günlerini inşallah cocuklarınla beraber kutlarsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Canım topragım yeni yaşın sana güzelikler getirsin, bir sonraki doğum günlerini inşallah cocuklarınla beraber kutlarsın toprağım çok tşk ederim Amin inşallah İYİ Kİ VARSINIZ Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Mineu Doğum günün kutlu olsun....seni tanımıyorum ama doğum günü kutlamak lazım değilmi? ....Nice Mutlu Yıllara.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Bak buda benden Mineu gardas... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 mutlu yıllar........... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 mutluluk yaşanması gereken en güzel duygudur bu duygu ömür boyu senden hiç eksik olmasın çiçeğim doğum günün umut dolu yarınlara açılan bir kapı olması dileğiyle.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 bu gülün bu da pastan doğum günün kutlu olsun güzin pardon mine apla nice mutlu yıllaraaaaaa ............... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 mutlu ve güzel yıllar dilerim........ Alıntı
Φ zaman_içinde Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Nice huzur dolu multluluk dolu yıllara .. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Mineu Doğum günün kutlu olsun....seni tanımıyorum ama doğum günü kutlamak lazım değilmi? ....Nice Mutlu Yıllara.... tşk ederim blade Bak buda benden Mineu gardas... tşk ederim sometimes BlaCk mutlu yıllar........... tşk ederim su mutluluk yaşanması gereken en güzel duygudur bu duygu ömür boyu senden hiç eksik olmasın çiçeğim doğum günün umut dolu yarınlara açılan bir kapı olması dileğiyle.... focalcim çok tşk ederim tekrar İYİ Kİ VARSIN bu gülün bu da pastan doğum günün kutlu olsun güzin pardon mine apla nice mutlu yıllaraaaaaa ............... blade_runner çok tşk ediyorum gül için ve pasta için doğum günün kutlu olsun tşk ederim baharrr mutlu ve güzel yıllar dilerim........ tşk ederim kleopatra.07 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 iki ayrı sayfa açılmış canım minecim burdanda kutlamak istedim yaşadığın her anın değerini bilerek yaşa ve yaşın ilerledikçe yaşamışlığından hoşnut ol... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Nice huzur dolu multluluk dolu yıllara .. arman çok tşk ederim taurusum benim piyanistim şantörüm çok tşk ederim iki ayrı sayfa açılmış canım minecim burdanda kutlamak istedim yaşadığın her anın değerini bilerek yaşa ve yaşın ilerledikçe yaşamışlığından hoşnut ol... ablacım tekrar tşk ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 sevgili mineu... doğum gününüz kutlu olsun...geç oldu çünkü yoktum uzun süredir burda sebebi budur.... herkesin doğum gününü kutluyosun sen de bu inceliği gördüm aslında buraya herkesin yazması gerekiyor bu incelik... doğum gününüz kutlu olsun geç de olsa... sizin için bunlar.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.