Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bugün....

Önerilen İletiler

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

bugün herşey duraan ve .. kabullenilmiş herşey tmm deip kapamışım gözlerimi beni bi süreliine huzura kavuşturucak olan küçük bi rüyaya kapamışım gözlerimi açtıımda rüyadan uyanmak istemeişim var kendimi güçlü ve mutlu hisstmek isteişim şuan huzurluyum kötü bi gün sıkıcı boucu ama oldukça huzurlu sakin bi ev bi kaç aksilik bikaç umut ellerimde sıkı sıkı tuttuum derin ve içten bi nefes alma isteim var hiç bitmeksizin mimiklerim huzur istio huzur ve mutluluun oluşturabilecei bi etki istio ruhumsa bu tepkie muhtaç gülümsüorum gözlerimi kapayarak ağlaışını kendimden saklayarak gözyaşlarımın uzun bi zaman için kendni tükettiini bilerek kirpiklerimi birbirine kavuşturuorum bu yalandan raatsız deilim bu kavuşma bana huzur verio bidaa gülümsüorum gözlerimi kapıorum ardından sora bida gülümsüorum bunu özlemişim nefes almaı istemei özlemişim umutlarım var bugün ellerimde sıkısıkı tuttuum kendime sarılmışım sıkıca bugün yaşıo gibiim yaşamak ister gibi kendimi seviyorum ve biliorum ki bişeler düzelicek bunu ben yapıcam yanlızım bugün mutlyum kimsenn bana emirler vererek beni mutlu edemiceini biliorum kimsenn sevgisine ihtiacım olmadıını biliorum beni yaşatabilecek tek sevginin benm sevgim oldunu biliorum ve ben bugün mutluyum kaybettklerime üzülmüorum aslında kaybetmenn göreceli oldunu düşünüorum onlarında beni kaybettini biliorum bunlar için kendimi suçlamıorum çünkü ben sadece kendimi kaybedersem herşey biter bunu biliorum hiçbişein bitmiş olmadıının farkına varmış durumdaım elimdekilerin farkındaım ve bunlar hiçte gözardı edilecek şeler deil ne kendimi kimsee ispatlama gibi bi derdim var nede bi sıkıntım herşey çok belirsiz aslında ama sadce belirsiz hiçbişe kararmış deil ... büyük bi sadakatle bağlandıım yaslarımı nası sona erdirebildiğime bakıorum ve bıkmadan usanmadan nası gözyaşlarımı tükettiimi görüorum nasıl güzel şeylere saip oldumu görüorum ve onları kaybetmeye nası katlanabildiimi gelecei düşünmüorum bugünü düşünüorum sadece bugünü bugün sadece bugünü düşünüorum rüyalarımın rüya olduu bilincine vardıımı biliorum ve mutluyum bugün bi o kadar da hüzünlü duyarlı olgun korkusuz bu gün huzurluyum ....

bunu bi arkadaşım yazdı kendi...

bende buraya okumanız için koydum bence gayet güzel bişi..

umarım beğenirsiniz... ;)

Gönderi tarihi:

Herzaman gecmez hayat böyle… Sadece bi kac aksilik degil dünya gelir üstüne… aldirmazsin bosver dersin.. Cekip, defolup gidin diye söversin sana ters düsen herkesi ve herseyi… belki giderler.. ama unutma ki her gidisin dönüsüde var.. hic bir gidis sonsuz degildir ölümden baska.. hicbir gidis acitmaz insani ölümden baska…

al iste buda cvbim... :)

süper sözler.. icini dökmüs arkadasin.. yazik.. baya dolmus..

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
Herzaman gecmez hayat böyle… Sadece bi kac aksilik degil dünya gelir üstüne… aldirmazsin bosver dersin.. Cekip, defolup gidin diye söversin sana ters düsen herkesi ve herseyi… belki giderler.. ama unutma ki her gidisin dönüsüde var.. hic bir gidis sonsuz degildir ölümden baska.. hicbir gidis acitmaz insani ölümden baska…

al iste buda cvbim... :)

süper sözler.. icini dökmüs arkadasin.. yazik.. baya dolmus..

vay senin cevapta süper.

haklısın...

:)

belki de dediğin kadar dolmuştur bilemiem ama sorarım ona :)

Gönderi tarihi:

Kelime-i şahadet i de söyletir sana..!

Bu arada yazı çok güzeldi ßL@D€-RUNN€R..:)

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
Sen cek benim yasimda onca ask acisi... allah söyletir sonra böyle tane tane... :DB)

olabilir

ama yaşın daha erken fazla acı çekmemişsindir dimi ???

:D

Kelime-i şahadet i de söyletir sana..!

Bu arada yazı çok güzeldi ßL@D€-RUNN€R..:)

:D

o da kusel ;)

saol olivia :)

Gönderi tarihi:

sen öyle san... daha 16 yasinda canin dan cok sevdigin daha dogrusu tapdigin sevgilini dostunun yataginda bas.... görürsün siiri sözü...

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

yuh be kısım ne o ole .......

üzüldüm senin adına....

ama tapma kelimesini kullanma inan dini açıdan sakıncalı :)

neyse dostum inşallah ilerde böyle aldatılmazsın..

ve seni gerçekten seven birini bulursun umarım.....

;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.