Φ soezryex Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2005 BeN İstAnbuL dAN ÖzlEm BaNa meSaj AtArSAnIZ BeLki bİr AraDaşLıĞı BAŞlAtMAş OlurSunuz Sevgiler VE SAyGıLARımLA Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2005 ÖZLEM BURDAN DA Bİ ''HOŞGELDİN'' DEMEK İSTEDİM TEKRAR... UMARIM FORUMDAN MEMNUN KALIRSIN..... GÖRÜŞMEK ÜZERE Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 ÖZLEM NABER????!!! NERELERDESİN? Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Özlem hakkaten nerelerdesin yahu?bi selam vermişsin sonra kayıplara karışmışsın yahu.Bekliyoruz hadi gel aaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 ROMANSİS BU ARADA SANA Bİ MÜJDEM VAR.... DİKKATİNİ ÇEKTİMİ BİLMİYORUM AMA BEN ACEMİDEN DENEYİMLİYE TERFİ ETTİM Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 ROMANSİS BU ARADA SANA Bİ MÜJDEM VAR.... DİKKATİNİ ÇEKTİMİ BİLMİYORUM AMA BEN ACEMİDEN DENEYİMLİYE TERFİ ETTİM 2255[/snapback] Evet dikkatimi çekti.Hadi gözün aydın. Bende bi haftaya kalmaz geçerim deneyimliye.hoş zaten ben deneyimliyim ama neyse hatta ustada diyebiliriz(biraz kendimi övmek gibi oldu ama )Hatta yarın öbürsü gün geçerim deneyimliye. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2005 erolyaman hadi bişeyler yaz artık...... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2005 merhabalar özlem hayat senin için neyi ifade ediyor...byeeeeeeee Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2005 KUŞADALI VALLA ÖZLEM İÇİN HAYAT NEYİ İFADE EDİYO BİLEMEM AMA BEN ÖZLEMİN HAYATTA OLUP OLMADIĞINDAN ENDİŞE EDİYORUM.....????????? KIZCAĞIZ Bİ SLM VERDİ, Bİ DAHA YOK OLDU...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2005 İSTANBUL DAKİ YOĞUN KAR YAĞIŞINDAN SONRA ÖZLEMİ BURALARDA GÖREMEDİK....... ÖZLEEEEEEEEEEM CEVAP VER, ORDA MISIN? Alıntı
Φ ecnmst Gönderi tarihi: 23 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2005 merhaba özlem....ben ayhan hadi bakalım umarım iyi anlaşırız Alıntı
Φ ecnmst Gönderi tarihi: 23 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2005 [ARADAŞLAR BENİM BİR FİKRİM VAR İSTERSENİZ ...MSN'DE DAHA AKTİF MUHABBET EDEBİLİRİZ SİZİN İÇİNDE UYGUNSA ÇÜNKÜ BU VE BENZERİ FORUMLAR SOHBETE YÖNELİK DEĞİL ZAMAN AŞIMI OLUYOR İLGİLENENLERE BEN MAİLİMİ VEREYİM AMAÇ SADECE VE SADECE MUHABBET VE BELKİDE SANAL DOSTLUKLAR NEDERSİNİZ.... Alıntı
Φ ecnmst Gönderi tarihi: 23 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2005 E-MAİLİMİ VERMEYİ UNUTMUŞUM [email protected] iyi günler görüşmek üzere kendinize iyi bakın Alıntı
Φ rakım70dagcı Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2005 SELAM DELİDEN ))) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Özlem dur, bi romasise bi yanit vereyim de sana hos geldin diyim. MERHAMETI OLMAYANA MERHAMET GÖSTERMEYEN DE MERHAMETSIZIN TEKIDIR oldu mu:-) Simdi aramiza hos geldin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Adım Mehmet değil, Rock müzik sevmem Lasvegasa gitmedim Urduca bilmem Çin yemeği yemem Havada çivt parande atmadım Formula1 plotluğum yok Rolex marka saatim yok Rolls-Royce marka arabam olmadı Telefon kulübelerine jeton dışında hiç bir şey atmadım Romayı ben yakmadım Arka koltukları sevmem Çizgili pijamam yok Balık avlamam Dağcılı sporu yapmıyorum Anti-agingle alakam yok Hiç bir önsözü okumam Hele müellifini hiç kazımam Sonuçtan çok sebebe bakarım Ukala gülüşleri sevmem Hele gülen göbekli ve proluysa Atanı sevmem Tutanı hiç sevmem Saplantım yok Paranoyak değilim Fransız atasözü okumam Kaplumbağaların uçamayacaklarına eminim 10. gezegenin ismini dün öğrendim Dördüncü boyuta hiç geçmedim Mektuplarımda büyüklerin ellerinden öpmem Soğanı yumrukla ezmem Bıçağın misyonunu bilirim Atanı sevmem Tutanı hiç sevmem Aldatandan nefret ederim Aldanana gülerim Saydıklarım dışında ön yargım yok At gözlüğüm hiç olmadı On düşünürüm Bir konuşurum Çok ağlarım Az gülerim Foruma benmi sonra geldim senmi bilmiyorum araştırmakta istemiyorum ama genede hoş geldin. Nerede yetiştiği ve hangi iklimin floryası olduğu hiç önemli değildir, her bayan bir çiçektir. Çiçek su ister, su ise sevgidir. Sevgiler saygılar hamfendi.. Bu arada adım Sedat... [email protected] Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 öZLem hoşGeLdin.. Hadi biR kaÇ keLimE yaz.. Ne yaparsıN,nelerden HoŞLanıRsıN, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 ÖZLEM NABER????!!! NERELERDESİN? Siz tanışıyor musunuz topragım Ayrıca topragım oldugundan da şüpheliyim ?? Al benden de o kadar.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 slm hoşgeldiniz özlem hanım................................ Alıntı
Φ soezry Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Selam Arkadaşlar , bir baktımda ben buraya yazalı tam iki sene olmuş. Ne kadar hızlı geçmiş zaman ama ben farketmemişim. Aslında bunları yazdığımı bile unutmuştum taki jack jackson kardeşim selamı mailime gelene kadar. Tekrar merhaba. Mineu Hala buralardamısın.... Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Benim attığım mesajın uyarısı gelmese pek aklında değildi galiba.. En son ne zaman girmiştin..?? Neyse ; Tekrardan kazandık seni, Fenamı : )) Alıntı
Φ ***RAPORLU ESMER*** Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 yaş kaç özlemmmmmmmmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.