Φ cultural idea Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Benim şarkım: children of bodom__lake bodom Galiba bu şarkıyla çok manyak bi kişiliğe sahip olduğum belli oluyor.. Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 metallica - sad but true bu şarkıyı dinlerken kendimi daha güçlü ve kendim hissediyorum ... tavsiye ederim i’m your dream, make you real i’m your eyes when you must steal i’m your pain when you can’t feel sad but true... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Bak ben sana Guns'N Roses'ın "Sweet Child O'mine"ını tavsiye ediim... ilk dinlediğim günden bu yana hala kopamamışımdır ve bıkmamışımdır dinlemekten... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 wake me up when september ends-green day... Summer has come and passed The innocent can never last Wake me up when September ends bu şarkı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor....dinlerken kayboluyorum... hmm...bide... stop crying your heart out-oasis kelebek etkisinin müziği...ama harika...buda aynı duyguları uyandırıyor içimde.... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Pink Floyd-Wish you were here... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 RAMMSTEİN-OHNE DİCH Alıntı
Φ fallenangel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 broken evanescence Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 broken evanescence şu an bunu dinliyorum, bence müthiş Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Tabi biriciğim evanescence'ten solitude..... Gerisi yalan.... Alıntı
Φ voir le jour Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 GUNS N ROSES sweet child of mine,nirvana dumb güzel parça,pink floyd (bazen) GUNS N ROSES her zaman guns n roses;) Alıntı
Φ serialkiller Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 anathema-lost control Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Anathema- One last Goodbye Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 metallica - sad but true bu şarkıyı dinlerken kendimi daha güçlü ve kendim hissediyorum ... tavsiye ederim i’m your dream, make you real i’m your eyes when you must steal i’m your pain when you can’t feel sad but true... eft "metallica-sad but true" olabilir ama metallica "sanitarium" u daha çok tavsiye ederim anathema ve hinder'in tüm parçaları bi de "guns n roses-godfather theme" Alıntı
Φ Sinek Vale Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Don't Cry : Guns'N Roses Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.