Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gözlerden öpmek ayrılıklarda yaşanır, Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek, Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı, Yanaklardan opmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretid Çeneden öpmek beğeninin işaretidir, Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir, Dudaklardan öpmek ise.... Bir başlangıçtır! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Ohannesburger yaneee Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 janem benim anam ya saçından tutar öperse ya elinden o zaman nolcak ne anlaycaz Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gözlerden öpmek ayrılıklarda yaşanır, Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek, Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı, Yanaklardan opmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretid Çeneden öpmek beğeninin işaretidir, Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir, Dudaklardan öpmek ise.... Bir başlangıçtır! neyse Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 quote]janem benim anam ya saçından tutar öperse ya elinden o zaman nolcak ne anlaycaz buda değişik bir stil olsa gerek ) Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 ya şöyle de olur ben hatırlıyorum bayramlarda annem babamın elini öpüyodu ama babam para vermiyordu . Çünkü hepsini bana vermiş oluyordu Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 arkadaşlar bu öpme stilleri sadece sevgiliyle alakalı yane. annen babanın elini öpüyor babanda para vermiyosa demekki aralarında bir anlam vardır sen karı koca arasına girme bence. başka bir sorusu olan varsa buyursun ben cevaplarım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gözlerden öpmek ayrılıklarda yaşanır, Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek, Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı, Yanaklardan opmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretid Çeneden öpmek beğeninin işaretidir, Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir, Dudaklardan öpmek ise.... Bir başlangıçtır! yaa... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir! En çok bunu beğendim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir! En çok bunu beğendim zaapuukkk seni... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.