Φ ıssızada Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Emeğine sağlık.bana da şifreyi yollayabilirsen çok sevinirim [email protected] Alıntı
Φ ıssızada Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 arkadaşlar şu klasörün şifresini öğrenenler forum'a şifreyi yazamazmı?Dosyayı indirdim şifreyi bir türlü öğrenemedim.Seriali iyi kötü bulabilirim ama klasörün şifresini bulamadım.Lütfen yardım edin Alıntı
Φ kyurekli Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 yaw kardeş banada gönderinmi şu şifreyi kaldı böle şifresiz paylaşım için saol....[email protected].... Alıntı
Φ hche23 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 [email protected] Order Number ve Password bekliyorum. teşekkür ederim. Alıntı
Φ LEE Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 eyvallah dostum saol [email protected] Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 sağol Larsie arkadaşım hemen mail'ime atmşsın serial'leri.Ancak kusura bakma san bir sorum var hoşgörürsen bu bana attığın maildeki linki açıyorum ve verdiğin şifreleri yazıyorum.Ve masaüstüme norton'un setup'ı geliyor bu full sürümü heralde ancak forumun başındada rapidshare'dan nortonun setupı iniyor bu ne anlayamadım.Birde nortonu sende beğenmediğini söylemişsin yani meraklıları için bunu koymuşsun.Sence hangi antivirüs programı daha iyi,sen ne kullanıyorsun? Tekrar teşekkürler ben size TrendMicroyu tavsiye ederim harika bi program ama şuan kullandıgım bi virüs programı yok gerek duymuyorum çünkü Deep Freeze kurulu Pc işime yarayan bazı şeyleri E klasörüne yüklüyorum çünkü onu açık bıraktım deep freeze aktiv değil orda değişiklik yapmak isteyince deep freezeyi açıyorum böylelikler değişiklikleri yapıyorum mailleri yolladım kolay gelsin bu arada seriall şifreleri bende burda yayınlamak isterim tabiki ama yayınladıgımda uyarı aldım modlardan bu yüzden mail adreslerinize yolluyorum saygılar Alıntı
Φ ıssızada Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 arkadaşlar programı indirdim kurdum ama larsie'nin vermiş olduğu şifreyi kabul etmedi active edemedim programı.Bana yardımcı olurmusunuz? Active şifresini biliyorsanız yada eğer active atme konusunda bir yöntemi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Kafayı yiyicem çünkü... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 arkadaşlar programı indirdim kurdum ama larsie'nin vermiş olduğu şifreyi kabul etmedi active edemedim programı.Bana yardımcı olurmusunuz? Active şifresini biliyorsanız yada eğer active atme konusunda bir yöntemi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Kafayı yiyicem çünkü... kardeş sana yolladıgım adresden nortonun sitesine giriceksin mail adresi sorucak sana oraya mail adresini yazdıgın zaman mailine aktive serial numaraları gelicek o serialleri giricen oraya Alıntı
Φ yiğit Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 larsie hemserim sana zahmet su nortonun serialini atabilirmisin bana eline saglik saygilar emeginle bin yasa [email protected] ellerine saglık arkadasım winrar şifresini ve nortonun aktive şifresini almam gereken mailini bekliyorum saygılar e-mail adresimi yazmayı unutmusum simdiden tesekkurler [email protected] Alıntı
Φ boucler Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 ya banada yollarmısın bu şifreleri " [email protected] " nortonun activision kodunua son 3 hane hariç 0 yazın son 3 haneyede 999 yazarsanız 2467 günlük kullanma süreniz oluyo ben fransızcasını kurdum işallah bu ingilizcedir Alıntı
Φ boucler Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 bu nortonun aktivasyonunu nasıl yapacagımızı bilen varmı telefon ayarlarına bi türlü gelemiyorum bu ingilizce olanda tarif edermisiniz Alıntı
Φ bulber Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır kardes su norton icin gerekli olan kodlari banada gonderirmisin.tesekkurler serialler belirtilen adrese gönderilmiştir güle güle kullanın kardes kodlari banada gonderirmisin.teskkurler [email protected] Alıntı
Φ DrErcument Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Norton 2006 yı bende bekliyorum. [email protected] adresine Order Number ve Password gönderirseniz sevineceğim. Teşekkürler Dr.Ercüment Alıntı
Φ tomcat Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 banada yollarsan sevinirim mail adresin [email protected] acil lazım umarım dikkate alınır notron2006 hatta diğer arrkadaşın istediği ybanci site ekranını türkçeye çevirme programı bunlarıda yollarsan sevinirim yardımların için saol şimdiden Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 banada yollarsan sevinirim mail adresin [email protected] acil lazım umarım dikkate alınır notron2006 hatta diğer arrkadaşın istediği ybanci site ekranını türkçeye çevirme programı bunlarıda yollarsan sevinirim yardımların için saol şimdiden NOrton 2006 full Addon / Info Order Number: 947088552 Password: slush123 Activation Details: Norton AntiVirus 2006 2-yr Subscription 1405069 Use this key V39PRX4HCPHKWMKVTCGF Kod: Rar pass: www.2baksa.net --------------------------- Kod: S/N:BDCP7T9F4929CRCHJ9CDVRQ66 ADMİN ARKADAŞLAR HERGÜN MAİL ATMAKTAN SIKILDIM BURAYA VERİYORUM KEYLERİ UMARIM Bİ SORUN ÇIKMAZ Alıntı
Φ habam Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Ellerine sağlık kardeş emeğe saygı paswordları gönderirmisin [email protected] Alıntı
Φ obin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bu nortonun aktiv yapan arkadaşım varmı varsa bir zahmet nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim. saygılar Alıntı
Φ thecems Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 çook teşekkürler [email protected] Alıntı
Φ till Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Ellerine sağlık kardeş emeğe saygı paswordları gönderirmisin [email protected] Alıntı
Φ angelfree Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Emeğine sağlık,şifreleri bana da gönderirsen çok sevinirim,şimdiden teşekkürler... [email protected] Alıntı
Φ sercann Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 arkadaşlar şu norton antivirüs 2006 nın full download linkini verirmisiniz ya zaten sizin verdiğiniz seralle oluyor ama ben norton 2006 nasıl yüklücem pcye bi link verirmisinz Alıntı
Φ Yigitberber Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 arkadaslar yükledim ama bende register olayını yapamadım yapan arkadas bi anlatırsa sevinriim Alıntı
Φ pitchmeup Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 [email protected] sımdıden tesekkurler Alıntı
Φ murat14530 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Alıntı
Φ ˙·٠•●AreS●•٠·˙ Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 s.a bana nortonon sifresi ve aktivasyon kodu lazim [email protected] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.