Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Alıntı
Φ kibrisli77 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 larsie hemserim sana zahmet su nortonun serialini atabilirmisin bana eline saglik saygilar emeginle bin yasa [email protected] Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 yolladım kardeş hayrını gör Alıntı
Φ kibrisli77 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) SAYGILAR GOZUM TESEKKUR ETTIM ELLERIN DERT GORMESIN EMEGE SAYGILARRR. Tarih: 1 Aralık , 2005 Düzenleyen: kibrisli77 Alıntı
Φ aslan_bey Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 larsie, bir zahmet bana nortonun serialini atabilirmisin. ELLERINE SAGLIK... [email protected] Alıntı
Φ ufukyenal Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 saolasin larsie ellerine saglik gercekten cok ihtiyacim vardi tabi gonderirsenn bekliyorum [email protected] Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 yolladım kardeş hayrını gör biz milleti bekletmeyiz işimiz olmadıgı sürece (: Alıntı
Φ DarkDarkDark Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Alıntı
Φ MaKe Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Merhabalar bana da Norton için Order Number ve Password gönderebilirsen sevinirim. adresim [email protected] Alıntı
Φ DarkDarkDark Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 [email protected] Bana göndersene şifreyi şimdiden sağol kafayı kırdım aradım aradım bulamıyorum [email protected] Bana göndersene şifreyi şimdiden sağol kafayı kırdım aradım aradım bulamıyorum Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 arkadaşlar şunu anladım norton 2006 yı kullanmak için bir kimsenin 2048 rami en üst seviyede işlemcisi ve 1024 internet bağlantısı lazım ki bir şey kaybetmesin. sistemin anasını ağlatıyor norton. Nod32 diye bir program var dünyanın en iyi antivirüs programı seçildi ve çalışırken var mı yok mu anlamıyorsun bile. norton bence ev kullanıcıları için hiç ideal değil. Nod32 yi tek geeçrim. bem norton u yükledim sonra silip bunu yükledim. Nortondan kurtulan ne kadar virüs varsa daha nod32 yi atlatabilmiş değiller. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 haklısın valla sana katılıyorum ben nortonu şahsen hiç tavsiye etmiyorum ama meraklısı çok... Alıntı
Φ alca Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 [slm deneyimli arkadasim rica etsem banada gonderirmisin Alıntı
Φ relax Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Larsie eline sağlık kardeş ellerin dert görmesin sana zahmet bana da şu papwordleri gönderirsen sevinirim.Mailim [email protected][email protected] Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Larsie eline sağlık kardeş ellerin dert görmesin sana zahmet bana da şu papwordleri gönderirsen sevinirim.Mailim [email protected][email protected] sanada yolladım kardeş serialleri keyfini sür Alıntı
Φ kopdagli Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 günaydın kardeşim,uğraşıların için tşkkür ederim. bekliyorum: [email protected] Alıntı
Φ İBRaHiM Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 teşekkürler emegin için mail adrsim [email protected] Alıntı
Φ hacirizeli Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Giriş için Tıklayınız açılan sayfada Order Number ve Password giriceksiniz bu paswordları isteyenler buraya mail adreslerini yazsınlar aksi taktirde kimseye mail atılmıyacaktır ??? Norton AntiVirus 2006 Protection Pack İndirmek İçin Tıklayınız Bunların Kodlarıda bende isteyenler lütfen foruma mail adreslerini yazsınlar Alıntıdır Teşekkürler Alıntı
Φ emtp Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Teşekkürler ellerine sağlık LaRsiE a-posta adresim [email protected] Şimdiden sağol. Alıntı
Φ ikuterol Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 valla çok sağol kardeş ellerin dert görmesin şimdiden teşekkür... [email protected] Alıntı
Φ birkanc Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Larsie eline sağlık kardeş ellerin dert görmesin sana zahmet bana da şu password gönderirsen sevinirim.Birde bu nortonu kurdum mail adresi istiyor password dışında.kendi mail adresimimi yazı[email protected] Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 serialler belirtilen adrese gönderilmiştir güle güle kullanın Alıntı
Φ birkanc Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 sağol Larsie arkadaşım hemen mail'ime atmşsın serial'leri.Ancak kusura bakma san bir sorum var hoşgörürsen bu bana attığın maildeki linki açıyorum ve verdiğin şifreleri yazıyorum.Ve masaüstüme norton'un setup'ı geliyor bu full sürümü heralde ancak forumun başındada rapidshare'dan nortonun setupı iniyor bu ne anlayamadım.Birde nortonu sende beğenmediğini söylemişsin yani meraklıları için bunu koymuşsun.Sence hangi antivirüs programı daha iyi,sen ne kullanıyorsun? Tekrar teşekkürler Alıntı
Misafir test Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 [email protected] a da alabilrimiyim bir serial no. minnettarım şimdiden Alıntı
Φ ihtiyar1971 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 merhaba şu şifreleri banada yollarsan sevinirim [email protected] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.