Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 prensesim doğmuş bugün eğer yazan doğru ise bu dünyaya gelmekle şeref verdin bizlere...... Çekirgem Doğum günün kutlu olsun...ALLAH sevdiğin insanlarla sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Prenses mulu yıllar cnmm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Hayırlı ömürler prenses.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Nıce mutlu yıllara prensescıgım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Bir cam ayakkabı buldum Prenses,senin mi acaba.. Yirmi yaşında istek, otuz yaşında zeka, kırk yaşında akıl önemlidir.. FRANKLIN Henüz ilk safhadasın Prenses,isteklerinden vazgeçme..Yeni yaşında istediğin herşeye kavuşmanı dilerim.Doğumgünün kutlu olsun.. Çiçeğin.. Pastan.. Bu da hediyen,umarım beğenirsin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Nice mutlu senelere.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 doğum günün kutlu olsun prenses Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 prenses doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, mutlu ve başarılı senelere Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 prensesim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllar yaşa Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 çok iyisiniz.... uzun süre giremedim.... çok saolun.. bitaneler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 yaşam enerjin hiç bitmesin meleğim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 bencede yaşamın boyunca hep pozitif ve mutlu kal kanka Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.