Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 2 madde erkek olmanın şartı zaten son maddeye gelince oda erkegin gevsekliği diyelim ama hepsi yapar mı bilemem Alıntı
Φ pino Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Peki ilbey neden gevşiyor bu erkek milleti bir zaman sonra. Arayışmıdır bu ne istediğini bilmemekmidir veya korkaklıkmıdır nedir ? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 valla ben kendi penceremden cevaplayayım.. evliyim karşıma azra akının çıkacagını bileyim aldatamam neden mi ? çünkü eşimin beni cok sevdigini biliyorum ayrıca karakter olarak da kimseyi arkasından vurmam bana güvenenin yüzünü kara çıkarmama gibi desem... yapanın ruh halini bilemediğim için cevap veremeyecegim pino... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 emily konuşmaya gelince herkes bunları söylüyorki çokta içten söylenebiliyor bu kelimeler ama icraate gelince herzaman önplanda olan daha zengin olanı değilmidir kusura bakma belki haksızlık ediyorum sana ama öyle bir darbeler almışımki bu konuda hiçbir bayana inanasım gelmiyor belkide hata bizdedir sen haklısın ama şunuda söylemeliyimki bu sözleri bir bayandan ilk defa bukadar gerçekçi duydum düşünmeden önemsiz deyip geçenlerden değilsin en azından kırdımsa affet saygılar... Yaşamak Tek bir dokunuşta, bir bakışta gizli, hissetmekle kalan sahici değerler... Yapay değerlerimizde büyüttüğümüz, her şeyi lükste,parada, maddiyatta aramanın, hırsın, bencilliğin, çürümüşlüğün gerçek değeri ne olaki. Hayatımıza o kadar çok ucuz değerler girdiki bir şiiri bile okurken onun neyi anlattığını düşünmüyoruz bile. Ve evet karşınıza böyle bir insan çıkmamış olabilir hangimizin tam anlamıyla çıktıki ? Para hakikaten herkesi değiştirebilirmi herşeyi satın alabilirmi , ben buna inanmıyorum şahsen.Hata kimdedir bunu bende bilmiyorum düzenin bir getirisimi buda, bunu düzene yıkmak istiyorum açıkçası yoksa bir insanın satın alıp kendini satmasına tahammül edemiyorum. Sevgide bile karşılık beklenir. Seni, seviyorum canım ama...... işte bu amalar adamı öldürüyor. Seni seviyorum ya sen canım.Evet ya sen...? Ya sen sorusunun cevabı evet bende seni seviyorum kelimesi ile iade edilir edilmesine de karşı taraf neden ya sen...sorusunu bekler sevdiğine sevdiğini söylemek için yada ya sen.... diyen neden ya sen demeye ihtiyaç duyar.Bilmezmiki hissedemezmiki anlayamazmıki sorar.Aklı başında bir insanın seni seviyorum kelimesini duymaya ihtiyacı yoktur zaaten durum açık ve net ortadadır.Seviyorsa yanındadır sevmiyorsa yanından çoktan gitmiştir.Her ne için nereye gidiyorsa da yolu sonuna kadar açık ola ve uğurlar ola demekten de başka birşey düşmez.Tamam bunu takip eden günlerde çekilen gece yarısı sancıları Çalan her telefona acaba o mudur diye bakmalar başlar kalan için ama buda bir süreçtir ve şunuda unutmamak gerekir o giden insan bunu sadece daha rahat yaşam koşulları sunan birisi için yaptıysa bu onun bir felaketi olur ki yine para mutluluk getirmez sözüne geliriz. Ama geride kalan.. oy yürekler yana o kalana.... işte o kalan içinde yeni bir yelkenli ile yine bildik denize açılma vaktidir işte.O her zaman mutlu edecek birilerini bulacaktır ve elbette onuda mutlu edecek bir insana hayatının bir bölümünde rastlayacaktır çünkü herkes parayı sevmez yada ben böyle umud ediyorum. Kolay Gelsin Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Eger bu yazdiklarin bana istinaden yazilmissa, dogru düzgün okumakta fayda var derim.... sirf yazmis olmak veya muhalefet olmak icin yazilari hic tasvip etmiorum... (gerci konuyla alakasi yok ama firkimi belirtmek istedim, uyuz oldumda) "ama su zamanda kadinlar, daha dogrusu gelismis ülkede bir cok kadin ve sayi git gide artmaktadir eminim, geleceklerini kendileri saglayabilecek durumdadir." die yazmistim zaten!!! haydaa buyur neye cevap verdiğim burada: "Darwinin teorisini ele alirsak kadin icgüdüsel olarak en güclü, en güvenilir ve sadik buldugu erkegi sececektir, cünkü gelecegini ve cocuklarini güvence altina almak isteyecektir... ama su zamanda kadinlar, daha dogrusu gelismis ülkede bir cok kadin ve sayi git gide artmaktadir eminim, geleceklerini kendileri saglayabilecek durumdadir. Erkekleri sadece spermlerinden dolayi muhtaclar baskada bisey diil. yani maddi gücüne göre erkek seciliomuki hala? tabiki hala bu icgüdüye göre hareket eden kadinlar vardir, fakat kadinlar artik sirf maddiyatla tatmin olmuyolar, ruhlarina da hitap eden erkekler ariolar, ve sorunda burda baslio. Erkek bu konuda kendini zamana ayak uyduramamis zavalli caresiz bir varlik olarak kadinlarin bu istegi karsisinda bocalamakta. Maddi gücü sergileyip geri cekile biliodu su zamana kadar, "al hatun haftalik harciligin, istedigini al, ve beni de rahat bitrak diebiliodu",ama hatun haftalik harcligini artik kendi kazanabilecek güce ve özgürlüge sahip ve artik daha fazla sey beklio esinden.Fakat erkekler alisagelen rahatliklarindan kolay kolay siyrilamamislar bu zamana dek. Kadinlarin bagimsizligina, özgürlügüne ve artan ve degisen isteklerine nasil karsilik vereceklerini bilmiolar. Aslinda cok sey var yazilacak ama bugünlük bu kadar yeter. NoT: her zaman istisnalar mevcuttur tabe, gereksiz detaylara takilmayalim" bunlara bir cevap verdim. "maddi gücüne göre erkek seçiliyor mu hala" diye sormuşsun. bende evet diyorum ve hatta bu birincil tercih sebebi %80 oranında. bu da benim tespitim değil yapılan yüzlerce araştırma ve anketin sonucudur. ya da biz evleniyoruz, gelinim olur musun tarzı yarışmların başvuru adreslerinin önündeki onbinelrce kişilik kuyrukalrın söylediği. ha bu arada bu yüzde seksen oranı ünviersiteli genç kızlar arasında yapılan anketlerin sonucu. okuyamamış olanların da değil hani. hatırlarsanız bu tv lerde tartışma programlarında tartışma konusu oldu. anlamadım neye "uyuz" oluyorsun Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 özür dilerim emily pandora günahını almışım saygılar Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 evlenecek bir erkegin önce sinir damarlarının alınması gerekiyorki ilerde kötü şeyler yapmasın ,bu bütün türk erkekleri için geçerli. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 evlenecek bir erkegin önce sinir damarlarının alınması gerekiyorki ilerde kötü şeyler yapmasın ,bu bütün türk erkekleri için geçerli. yani dayak atmaması yeterde artar diyorsun bir bayan için anladi Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 yaw bu çok dogru...biz zamanında sokaktan eve girmezdik...top oynardık, misket oynardık,bisikletlerle sokakların altını üstüne getirirdik...memlekete gidince bakıyorum, ortalıkta ne çocuk var ne bişi...internet cafelerde, playstation salonlarında büyüyo çocuklar artık... ya gercekten eskıden merdıvenlere poturur barbı bebek oynardık sımdı mınık 5 yasında kızlar erkeklerle flört felan edıyor ben flörtun f sını bılmezdım kız barbilerimin yıllar sonra bi erkek barbisi Ken i oldu o da dokunamazdı benim kızlarıma domates ekmek koşardık sokaklarda.. şimdiki çocuklar.. hiiiiiiç... çok farklı Alıntı
Φ sibel1 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 YAZDIKLARIN GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU AMA BENCE SADECE HUZUR VERSİN VE ARKAMDA DURSUN HER NE OLURSA OLSUN.... Oh be gezgin yine formülü yazmışsın en kısa yoldan.Tebrikler! Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ben işte ben tam evlenebilecek erkek tipi sıraya geçin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 ben sana demedimmi..beni heryerde anlatma diyee..alemsin yaaaa.. ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.