Φ NESLİ Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Merhabalar ben Egenin incisi İzmir'den NESLİ eğer beni de aranıza akbul ederseniz sevinirim... İzmir de yaşıyorum yaşım:aman canım ne önemi var evliyim bir tek bir çift olmak üzere üç çocuk annesiyim günlerim koşuşturmakla geçiyor (ee nepayım ancak yetişiyorum) bu forumu dün tesadüfen buldum ve ortam baya güzel ben de kayıtlar bitmeden bi şansımı deniyeyim dedim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Hoşgeldin.. 3 cocuk annesi ha.. İyiymiş Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 hoş geldin annem ablacımmm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Nesli hoşgeldin Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Merhabalar ben Egenin incisi İzmir'den NESLİ eğer beni de aranıza akbul ederseniz sevinirim... İzmir de yaşıyorum yaşım:aman canım ne önemi var evliyim bir tek bir çift olmak üzere üç çocuk annesiyim günlerim koşuşturmakla geçiyor (ee nepayım ancak yetişiyorum) bu forumu dün tesadüfen buldum ve ortam baya güzel ben de kayıtlar bitmeden bi şansımı deniyeyim dedim... hoşgeldin nesli... burayı seveceksin....ama çocuklarınla ve eşinle aran açılabilir..... dikkat et olur mu.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 izmirim haa... hoşgeldiniz... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Hoş geldin nesli arkadaş Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Kusura bakmayın benim için çok değerli olan mesajlarınıza cevap vermekte geciktim bu gün sınavım var dı... NATALİA:Teşekkür ederim hoşbuldum Kaan bebeto:Hoş buldum kardeşimmm... Jön:Hb ERBAY:Hoş buldum ablam ne sıcak bir karşılama bu böyle... Kleopatra:Çok teşekkür ederim İnanna:Teşekkürler sorun olmaz onların anlayışla karşılayacağından eminim... Sen estikçe:Teşekür ederim Sende mi İzmir'desin ? İpek:Hoşbuldum İpek arkadaş Sayman :Teşekkür ederim... çok sıcak bir karşılama olmuş tekrar teşekkür ediyorum çok naziksiniz... Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 hoşgeldin nesli... Çok teşekkür ediyorum Baharcım... Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Teşekkür ediyorum siyahx... Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Hoşgeldiniz Teşekkür ederim canım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.