Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

'O kadar zengin ya da akıllı değil': New York gazetesi, sert başyazısında Trump'ın vergi sırlarını göz önüne seriyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

'O kadar zengin ya da akıllı değil': New York gazetesi, sert başyazısında Trump'ın vergi sırlarını göz önüne seriyor

New York Daily News yayın kurulu tarafından Pazartesi günü yazılan bir başyazı, eski Başkan Donald Trump'a yakın zamanda yayınlanan vergi beyannameleri nedeniyle sert bir azarlama getirdi ve editörler, onun bir iş dehası olduğuna dair kalan tüm fikirleri ortadan kaldırması gerektiğini savundu.

AA168Xs4.img?w=768&h=432&m=6&x=323&y=118

Aslında editörler, Trump'ın vergilerinin onun "çok zengin veya çok akıllı olmadığını" gösterdiğini ve sözde büyük servetiyle defalarca övünmesine rağmen gerçekten "büyük kayıplar veren kötü bir iş adamı"ndan başka bir şey olmadığını savundu.

Aslında, Daily News editörlerine dikkat edin, Trump'ın belirtilen mali durumu o kadar tehlikeliydi ki, eski muhasebe firması bile kendisini bir müşteri olarak bıraktıktan sonra mali tablolarına güvenilmemesi gerektiğini belirten bir açıklama yapmak zorunda hissetti.

Aslında, editörler, Trump'ın vergi beyannamelerini bu kadar uzun süre gizli tutmaya çalışmasının en büyük nedeninin, onun bir sahtekar olarak imajını ifşa etmeleri olduğu sonucuna varıyor.

"O kadar zengin bir adam değil" diye yazıyorlar. "Düzeltilmiş brüt geliri negatifti, çoğunlukla 105.157.825 $'lık Net İşletme Zararı devrinden. IRS'ye 707.123 $ ödemek zorunda kaldı. Dolandırıcının Amerikalıların görmesini istememesine şaşmamalı."

Kaynak: RawStory

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.