Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Topic burda,bekleriz.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Tabi ki.. Bu saat umarım hoşuna gider.. Abicim benim yaa çok teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 benm 2 tane 4üm var biri ing diğeri de alm... Yumooo hani nerdesn bana ing öretcen kısss Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 ben sana öğretirim aysum ama benim ing 2 ona gore yumooooooooooooooooooooo bana da oret Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 O sana öretmez benim özel öretmenim o vermem başkasına yumoşum benm Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 bana da oretir bana ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben de varmezsen zorla alırım işte wampirim ben kısım bana karşı gelirsen seni ısırırım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 sana başkası öretsin git ala cıx cıx Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 tmm kısma.... ama yumote de normal deil iyonya da yaşıyan bi peri kızı arwen normal olanlara ders vermez Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 kaan abimde merak etmiş...yazıcaktım bari bugün yazıyım... şükür ki hiç zayıfım yok....hatta artı olarak çok güzel bir belgem var... yalnız karnenin en ilginç kısmı beden eğitimi 4 tüm okulun böle nerdeyse...hocaya bişeyler olmuş... işte böle... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 benm 2 tane 4üm var biri ing diğeri de alm... Yumooo hani nerdesn bana ing öretcen kısss Önce şu sarımsakları al,vampirden korun.. Sonra da bavulunu hazırla yarın için British Airway'den Londra'ya yer ayırttım sana.15 günlüğüne hızlandırılmış dil kursuna gidiyorsun.. kaan abimde merak etmiş...yazıcaktım bari bugün yazıyım... şükür ki hiç zayıfım yok....hatta artı olarak çok güzel bir belgem var... yalnız karnenin en ilginç kısmı beden eğitimi 4 tüm okulun böle nerdeyse...hocaya bişeyler olmuş... işte böle... Sana da bu heykeli beğendim..El ve kelebek.. Anladın sen onuu.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 abi sağlık karnesiyle geldim ilaç veriyomusun.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 abi sağlık karnesiyle geldim ilaç veriyomusun.... Hasta mı oldun Erbay yasıkkk çorba yapayım mı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 madem gönüllüsün yapta içelim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 abi sağlık karnesiyle geldim ilaç veriyomusun.... Aslında verilmiyor ama bunları arakladım eczaneden.. İlk gün ilkini daha sonra arttırarak diğerlerini ala Erbay'ım..Birde ben okur üflerim bişeyciklerin kalmaz.. (Senin iletinden acccayip espiriler üredi ama burada kullanamıyorum.. ) Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 haberlerde sahte karne düzenleyen bir fotokopici vardı.. sanki orada sana benzeyen birini gördüm......... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Erbay'ın aklı hep şeytanlıklara çalışıo ( Yorum yazma ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Erbay'ın aklı hep şeytanlıklara çalışıo ( Yorum yazma ) HAKLISIN... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 O zaman ödülü hakettin.. Tebrik ederim canım..Bu pırlanta ve yeşim taşından küpeler eminim sana çok yakışacak.. Tşk ediyorum babacım.. Babacım o küpelerden 3 tane daha yok mu.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Tşk ediyorum babacım.. Babacım o küpelerden 3 tane daha yok mu.. cicim neden 2 tanesiyle doymuyorsun sen bakiim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 HAKLISIN... Haklıyım tabi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 benm 2 tane 4üm var biri ing diğeri de alm... Yumooo hani nerdesn bana ing öretcen kısss ben sana öğretirim aysum ama benim ing 2 ona gore yumooooooooooooooooooooo bana da oret ikinize de öğretiriz neden olmasın tüm forumu seferber bile ederiz blade çalış ama olmuyo böle aysumum 4 ü beğenmiyon aşkolsun ama senin beş alman lazım bak ben kötü hissettim akşama derse bekliyom eve gelin olur mu ??? canlarımmm sizi tatile götüreceğim burda bunlar da tüm öğrencilere, öğretmenler ve öğretmen adaylarına biz okulumuzda veli karneleri düzenledik öğrenci karnelerinin haricinde. amacımız okula gelen ve eğitimde yer alanın sadece öğretmen ve öğrenci olmadığını ailenin de karnelerde payı olduğunu velilere anlatabilmekti ve onların ilgisi okula ziyaretleri öğrenciye yardımına da not verdik her aile bilinçli olursa ( dedem ya da sardunyacığım gibi ) zaten hiç bir sorun kalmaz sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 bunlar da tüm öğrencilere, öğretmenler ve öğretmen adaylarına biz okulumuzda veli karneleri düzenledik öğrenci karnelerinin haricinde. amacımız okula gelen ve eğitimde yer alanın sadece öğretmen ve öğrenci olmadığını ailenin de karnelerde payı olduğunu velilere anlatabilmekti ve onların ilgisi okula ziyaretleri öğrenciye yardımına da not verdik her aile bilinçli olursa ( dedem ya da sardunyacığım gibi ) zaten hiç bir sorun kalmaz sevgiler teşekkür ederim hayatım layık olmaya çalışacağım :clover: Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 cicim neden 2 tanesiyle doymuyorsun sen bakiim Kuşumm.. Sanane.. Kulağım boşta kalıyo hatta 4 tane daha gerek.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Önce Ege'm: İlk karnesini (Anaokulundakini saymazsak) Bugün aldı.Tüm dersleri 5 Davranış notlarıda 3 üzerinden hepsi 3.. Onun ödülleri verildi.. Hadi bakalım sıradaki.. Tauruscum öncelikle Ege'yi canı gönülden kutlarım, tabi ki ebeveyn olarak sizleride İnşallah bütün basamakları başarıyla geçer ve yüzünüzü hiç kara çıkartmaz başarılarının daim olmasını dilerim Önce sevgili Ege'yi kutluyorum sevgili taurusmutis daha nice başarılar diliyorum inşallah... Ve benim kızım bu yıl 4. sınıfta not ortalaması 5 ve takdir belgesi aldı... Oğlum da 1. sınıfta ilköğretimin ilk karnesini aldı 5 üzerinden 5... çok mutlu oldum Allah bütün evlatlarımıza başarılı ve güzel bir yaşam nasib etsin... ablacım Efe ve Nisa'yı da aynı dileklerle kutlarım, tabi ki tan abim ve senide inşallah Efe ve Nisa'da başarı basamaklarını en iyi derecelerle geçerler ve her zaman sizin yüzünü güldürmeye devam ederler Allah bizlere de böyle aklı başında evlatlar nasip etsin inşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ablacım Efe ve Nisa'yı da aynı dileklerle kutlarım, tabi ki tan abim ve senide inşallah Efe ve Nisa'da başarı basamaklarını en iyi derecelerle geçerler ve her zaman sizin yüzünü güldürmeye devam ederler Allah bizlere de böyle aklı başında evlatlar nasip etsin inşallah amin birtanem ama ben inanıyorum ki senin evlatlarında senin kadar aklı başında, onurlu, cesur, başarılı, zeki ve vatansever olacaklar... seni seviyorum mineu'cum Allah gönlüne göre versin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.