Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Arkadaşım.. Koltuk altı tüylerini kesmek temizliğe girer.. Bizlere dayalı döşeli ev verilir gibi verilmedi bu vücut.. Elbette bizlerede bir görev yüklendi.. Kadınlarda hakeza.. Tüylerin büyük olduğu zamanı yada küçük olduğu zamanı konuşmuyorum.. Yemek yemek faydalıdır fakat aşırı yersen zararlıdır.. Tüyler genelde faydalımıdır zararlı mıdır.. Faydalılar var dedin zararlılar var dedin.. Zararlılar hangileri.. Ve zararları nedir.. Uzamamış kesilmemiş bakımı yapılmamış olmaları istisna.. Bazı şeylerde aşırı şüpeci olurken neden koltuk altı tüylerinde kesin bir yargıya vardır.. Bu tarafsızlık ve bilimsellik ilkesiyle örtüşür mü sence..? Nereden bildin faydasının olmadığını, inceledinmi, okudun mu, bilimsel bir araştırman var mı..? Saygılar.. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Nereden bildin faydasının olmadığını, inceledinmi, okudun mu, bilimsel bir araştırman var mı..?kadınlar bacaklarındaki tüyleri alıyorlar ve yarar sağlıyorlar çünkü rahatsızlık duydukları için alıyorlar, sağlık problemleri olmuyor. Kadınlar bacaklarındaki tüyleri kökünden alıyorlar yani dışarda bir uzantısı kalmıyor. Peki sen nasıl yaratıcının delilidir dedin, nereden bildin ? peki bir tane varlığın tasarladığını nerden bildin, yada canlı organizmanın tasarlamadığını nerden bildin. Senin veya benim doğru söylediğimiz nereden belli ? biraz daha tarafsız düşünebilmeye gayret edersen bir aşama kaydetmiş olabiliriz belki Daha sormadığım bir sürü soru var, aşırı dolyum bu tür konularda daha sırası gelmedi. adım adım gitmeyi başarabilirsek hepsinin sırası gelecek. Ama belirsiz bir şey için adım adım gitmek imkansız oluyor. Bizlere dayalı döşeli ev verilir gibi verilmedi bu vücut.. demekki mükemmel bir vucudumuz yok Tüyler genelde faydalımıdır zararlı mıdır..Faydalılar var dedin zararlılar var dedin.. Zararlılar hangileri.. Ve zararları nedir.. bir önceki iletimde yazdım, lütfen bari orayı okuyun Uzamamış kesilmemiş bakımı yapılmamış olmaları istisna.. ağdayla alınıyor onlar Koltuk altı tüylerini kesmek temizliğe girer.. peki neden o kadar uzuyor bu mükemmel tasarımda, gerektiği kadar uzasın değil mi ama önüne geçemiyoruz, uzayacak bu mutlaka ve bizden kökünden almak isteyeceğiz kesilmesi gereken koltukaltı tüyü neden uzuyor ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Tarafsız ben bu tartışmadan çekiliyorum arkadaşım ok.. Çünkü gerçekten boşa gidiyor yazılanlar.. Cevabı verilmiş şeyleri tekrarlayıp duruyoruz.. Saygılar.. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Cevabı verilmiş şeyleri tekrarlayıp duruyoruz.. nihayet anlayabildin seni iki üç mesajdır uyarıyorum, konuyu kapatalım diye çünkü gerçekten herşeyin cevabı verildi bırak okuyanlar istediği kadar bilgi toplasınlar kime hizmet ettiysek ne mutlu bize saygılar ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 TASARIMIN İNCELENMESİNİ İSTEYEN AYET ÖRNEKLERİ Yaratılıştaki tasarım ve düzen üzerine düşünülmesi ve araştırılma yapılması istenen ayet örnekleri: BAKARA (164) Şüphesiz, göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelişinde, insanlara yarar sağlayacak şeylerle denizde seyreden gemilerde, Allah’ın gökyüzünden indirip kendisiyle ölmüş toprağı dirilttiği yağmurda, yeryüzünde her çeşit canlıyı yaymasında, rüzgarları ve gökle yer arasındaki emre amade bulutları evirip çevirmesinde elbette düşünen bir topluluk için deliller vardır. ÂL-İ İMRÂN (190) Göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için elbette ibretler vardır. ÂL-İ İMRÂN (191) Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah’ı anarlar. Göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. “Rabbimiz! Bunu boş yere yaratmadın, seni eksikliklerden uzak tutarız. Bizi ateş azabından koru” derler. CÂSİYE (4) Sizin yaratılışınızda ve Allah’ın (yeryüzüne) yaydığı her bir canlıda da kesin olarak inanan bir toplum için elbette nice deliller vardır. GAŞİYE 17. Deveye bakmıyorlar mı, nasıl yaratılmıştır! 18. Göğe bakmıyorlar mı, nasıl yükseltilmiştir! 19. Dağlara bakmıyorlar mı, nasıl dikilmişlerdir! 20. Yeryüzüne bakmıyorlar mı, nasıl yayılmıştır! MÜLK (3) O, yedi göğü tabaka tabaka yaratandır. Rahmân’ın yaratışında hiçbir uyumsuzluk göremezsin. Bir kere daha bak! Hiçbir çatlak (ve düzensizlik) görüyor musun? MÜLK (4) Sonra tekrar tekrar bak; bakışların (aradığı çatlak ve düzensizliği bulamayıp) âciz ve bitkin halde sana dönecektir. ARAF 185. Onlar göklerdeki ve yerdeki sınırsız hükümranlık ve nizama, Allah’ın yarattığı her şeye, ecellerinin yaklaşmış olabileceğine hiç bakmadılar mı? Peki bundan sonra artık hangi söze inanacaklar? FURKÂN (49) O, rahmetinin önünde rüzgarları müjdeci olarak gönderendir. Ölü toprağı canlandıralım, yarattıklarımızdan bir çok hayvanları ve insanları sulayalım diye gökten tertemiz bir su indirdik. NEML (86) Onlar görmüyorlar mı ki biz geceyi içinde rahat etsinler diye, gündüzü de (her şeyi) gösterici (aydınlık) olarak yarattık. Şüphesiz bunda inanan bir toplum için elbette (Allah varlığını gösteren) deliller vardır. KAMER (49) Gerçekten biz, her şeyi bir ölçü ve dengede yarattık. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Ulu tanrı, Bill Gates,in tasarımın incelenmesini isteyen ayetleri Bill Gates'den yeni mesaj: İşletim sistemini görmüyorlar diye, onun bizim ürünümüz olduğunu inkar mı ediyorlar? Peki Ms-Office Exel'i kim yazdı? MS-Office-Word'u kim yazdı? Çağırsınlar şahitlerini. Biz de dökeriz şahitlerimizi. Ortaya koyarız patentimizi. kafalarına dank diye atarız dünyadaki program satışlarımızın istatistiklerini. daha önce de Apple Computer diye bir şirket vardı. Onlar da yalanlamıştı benim en iyi programcı olduğumu. Bak şimdi hallerine? Ondan da mı ders almıyorlar? Bir de Netscape Webtarayıcı wardı bize karşı gelen, Onun defterini de dürdük. Açsınlar okusunlar o şirketlerin tarihini. MS-Windows'u da biz yazdık. MS-Office Word'u da biz yazdık. MS-Office Excel'i de. Internet Explorer'ı da biz yazdık. İnkar mı ediyorlar? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 oldukça komik olmuş sizi yılın komiği seçmeleri lazım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Bill Gates'den yeni mesaj: İşletim sistemini görmüyorlar diye, onun bizim ürünümüz olduğunu inkar mı ediyorlar? Peki Ms-Office Exel'i kim yazdı? MS-Office-Word'u kim yazdı? Çağırsınlar şahitlerini. Biz de dökeriz şahitlerimizi. Ortaya koyarız patentimizi. kafalarına dank diye atarız dünyadaki program satışlarımızın istatistiklerini. daha önce de Apple Computer diye bir şirket vardı. Onlar da yalanlamıştı benim en iyi programcı olduğumu. Bak şimdi hallerine? Ondan da mı ders almıyorlar? Bir de Netscape Webtarayıcı wardı bize karşı gelen, Onun defterini de dürdük. Açsınlar okusunlar o şirketlerin tarihini. MS-Windows'u da biz yazdık. MS-Office Word'u da biz yazdık. MS-Office Excel'i de. Internet Explorer'ı da biz yazdık. İnkar mı ediyorlar? Evet çok doğru.. Bunları kimse inkar edemez.. Yani Bill Gates var ve şirketi şuan dünyanın en büyük yazılım ve bilgisayar devi.. İşletim sistemini görmüyorsunuz diye inkar mı edeceksiniz.. Tasarımı görmek..? Ve... Tasarımcıyı inkar etmemek lazım.. Tıpkı Bill Gates'in durumunu inkar etmemek gibi.. Katkıların için çok teşekkürler Katakuta.. Saygılar.. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Evet çok doğru..Bunları kimse inkar edemez.. Yani Bill Gates var ve şirketi şuan dünyanın en büyük yazılım ve bilgisayar devi.. İşletim sistemini görmüyorsunuz diye inkar mı edeceksiniz.. Tasarımı görmek..? Ve... Tasarımcıyı inkar etmemek lazım.. Tıpkı Bill Gates'in durumunu inkar etmemek gibi.. Katkıların için çok teşekkürler Katakuta.. Saygılar.. Git o başlığı iyice oku. Sen o başlığa hiçbirşey yazmamıştın hatırladığım kadarıyla. Tıkla. Bill Gates benim samimi arkadaşım. Sürekli yazışırız. Hatta bana gönderdiği bir mesajda "Bilgisayar'ı sırf senin için icat ettim Sevgili BrainSlapper" dedi. O forumu da sırf senin için yaptırdım, "Stork Corporation'ı sadece buna vesile olsun, senin yazabileceğin "Turkish Media Forum'u işletsinler diye kurdurttum" dedi. Saygılar. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 oldukça komik olmuş sizi yılın komiği seçmeleri lazım Yapmayın sayın sardunyam,inanın samimi olarak söylüyorum ben o iletiyi dalga geçmek için değil,o verdiğiniz ayetlerin bir insan tarafından da çok kolay bir şeklide yapılabileceğini örneklemek için verdim.Ama siz bana komik derken kutsalınıza da komik damgası yapıştrdığınızın farkında değilsiniz. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Git o başlığı iyice oku. Sen o başlığa hiçbirşey yazmamıştın hatırladığım kadarıyla. Evet haklısın o başlığa hiç yazmadım.. Okuyacağım arkadaşım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Evet okudum sayın Brain.. Konu Allah'ın varlığının delilleri değilde Peygamber efendimizin peygamber olması meselesiymiş.. Ama verilen örnekleme yani Bill Gates örneği ile asıl konu tamamen farklı.. Şöyleki; Peygamberliğin ıspatı sadece peygamberin sözleri değildir.. Sözlere inanan inanır inamayan inamaz.. Peygamberin peygamber olduğunun ıspatı noktasında sadece onun söylediği sözler yoktur. Örneğin bütün hayatı boyunca onca eziyete katlanarak ve karşılığında hiç bir maddi karşılık beklemeyerek insanlığa tebliğlerde bulunmuştur.. Okuma yazması olmamasına rağmen o günün şair ve edebiyatçılarını çatlatacak derecede mükemmel bir belagat ve içerikte bir kitap yani Kur'an-ı Kerim'i okumuştur.. Nereden gelmişti bu Kur'an.. Hani okuması yazması omayan biri bunları nasıl yapabilirdi.. Her ne kadar mucizeler size göre delil teşkil etmiyorsada, örneğin miraç olayı ki, buna müşrikler sordukları sorularla ve aldıkları yanıtlarla hayret içinde kalmışlardı, iman edenler etmişti etmeyenler sen büyücüsün demişlerdi.. Sayın Brain Peygamberin Peygamberlik delillerini yazmakla bitiremem.. Yazı uzadıkça uzar.. Saygılar.. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Evet okudum sayın Brain..Konu Allah'ın varlığının delilleri değilde Peygamber efendimizin peygamber olması meselesiymiş.. Ama verilen örnekleme yani Bill Gates örneği ile asıl konu tamamen farklı.. Şöyleki; Peygamberliğin ıspatı sadece peygamberin sözleri değildir.. Sözlere inanan inanır inamayan inamaz.. Peygamberin peygamber olduğunun ıspatı noktasında sadece onun söylediği sözler yoktur. Örneğin bütün hayatı boyunca onca eziyete katlanarak ve karşılığında hiç bir maddi karşılık beklemeyerek insanlığa tebliğlerde bulunmuştur.. Okuma yazması olmamasına rağmen o günün şair ve edebiyatçılarını çatlatacak derecede mükemmel bir belagat ve içerikte bir kitap yani Kur'an-ı Kerim'i okumuştur.. Nereden gelmişti bu Kur'an.. Hani okuması yazması omayan biri bunları nasıl yapabilirdi.. Her ne kadar mucizeler size göre delil teşkil etmiyorsada, örneğin miraç olayı ki, buna müşrikler sordukları sorularla ve aldıkları yanıtlarla hayret içinde kalmışlardı, iman edenler etmişti etmeyenler sen büyücüsün demişlerdi.. Sayın Brain Peygamberin Peygamberlik delillerini yazmakla bitiremem.. Yazı uzadıkça uzar.. Saygılar.. Doğru haklısnız sedat bey,kendisine rakip olanları öldüresiye çatlatmış.Maddi karşılık beklememeiş tabiki buda doğru, söke söke şey pardon savaşa savaşa zorla almış. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Evet okudum sayın Brain..Konu Allah'ın varlığının delilleri değilde Peygamber efendimizin peygamber olması meselesiymiş.. Ama verilen örnekleme yani Bill Gates örneği ile asıl konu tamamen farklı.. Şöyleki; Peygamberliğin ıspatı sadece peygamberin sözleri değildir.. Sözlere inanan inanır inamayan inamaz.. Peygamberin peygamber olduğunun ıspatı noktasında sadece onun söylediği sözler yoktur. Örneğin bütün hayatı boyunca onca eziyete katlanarak ve karşılığında hiç bir maddi karşılık beklemeyerek insanlığa tebliğlerde bulunmuştur.. Okuma yazması olmamasına rağmen o günün şair ve edebiyatçılarını çatlatacak derecede mükemmel bir belagat ve içerikte bir kitap yani Kur'an-ı Kerim'i okumuştur.. Nereden gelmişti bu Kur'an.. Hani okuması yazması omayan biri bunları nasıl yapabilirdi.. Her ne kadar mucizeler size göre delil teşkil etmiyorsada, örneğin miraç olayı ki, buna müşrikler sordukları sorularla ve aldıkları yanıtlarla hayret içinde kalmışlardı, iman edenler etmişti etmeyenler sen büyücüsün demişlerdi.. Sayın Brain Peygamberin Peygamberlik delillerini yazmakla bitiremem.. Yazı uzadıkça uzar.. Saygılar.. "Sayın Brain Peygamberin Peygamberlik delillerini yazmakla bitiremem.." Komik bir soru olacak ama Muhammed'in hangi yandasinin reinkarnasyonunu ustlenip de geldin bu dunyaya. Gerci senin belki de maddi bir cikarin yok bu isten, ama olsun gene de manevi bir cikarin var elbette. Hangi delillerden bahsediyorsun sen kuzum xlark tades? Yani oyle bir dusunuyor ve yaziyorsun ki, okuyan da sanki senin, Muhammed'in her adiminda yanindaydin fikrine kapilabilir. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Doğru haklısnız sedat bey,kendisine rakip olanları öldüresiye çatlatmış.Maddi karşılık beklememeiş tabiki buda doğru, söke söke şey pardon savaşa savaşa zorla almış. Alakası yok katakuta.. Peygamberliğini ilk önce eşine sonra Hz. Ebu Bekir'e anlattıktan sonra.. Nihayetinde on kişiye ulaştıklarında Mekkeden hicret etmişlerdi.. Müşrikler öldürmeye gelmişlerdi.. Bizim tanrılarımızın üzerine yeni bir ilahmı getirdin yeni bir dinmi getirdin diye.. Uzun söze gerek yok.. Peygamber efendimizin ve ashabının neler çektiklerini ne gibi işkencelere tabi tutulduklarını alem biliyor siz bilmesenizde olur.. Tarihi vesikadır bunlar.. Çıkar meselesine gelince.. Çıkar nefis içindir.. Nefsi için hiç bir şey istememiştir.. Günlerce sofrasında sadece bir kaç hurma bulunmuştur.. Hiç bir zaman dyasıya yemek yememiştir.. Evliliklerini 50 yaşındna sonra yapmıştır.. Yani cinsel isteğin hemen hemen bitmeye yakın bulunduğu dönemde evlenmiştir... Başka ne kaldı.. Mal varlığı zaten hiç olmamıştır.. Sadece o değil yakınındaki Ashabıda aynıdır... Hz. Ebu Bekir bütün varlığı Beytül Mal'e bağışlamıştır.. Bana gelmiş geçmiş bütün insnlık tarihinde bütün malını bir çırpıda bağışlayan bir tek insan göstersene.. Menfaat mi bu, neyin menfaati.. Saygılar.. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Nefsi için hiç bir şey istememiştir..Günlerce sofrasında sadece bir kaç hurma bulunmuştur.. sen onu övesin diye yapmıştır bunu !!! Hiç bir zaman doyasıya yemek yememiştir.. güzel bir örnek oluşturup insanların beğenisi kazanmak için yapmıştır Evliliklerini 50 yaşındna sonra yapmıştır..insanları sapık ithamlara düşürmemek için yapmıştır Yani cinsel isteğin hemen hemen bitmeye yakın bulunduğu dönemde evlenmiştir... erkeklerde cinsellik ömür boyudur, kadınlarda menapozla birlikte sona erer Bana gelmiş geçmiş bütün insnlık tarihinde bütün malını bir çırpıda bağışlayan bir tek insan göstersene.. mal varlığı olmayan biri mal varlığını bağışlayamaz. Demekki belli bir süre mal varlığı varmış, ömrünün sonlarına doğru malvarlağını bağışlayarak, iyi bir izlenim yaratmak istemiştir. xlark tades gördüğün gibi her şey senin sandığın şekilde olmayabilir. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Tarafsız.. Senle tartışmaya girmeyeceğimi belirtmiştim.. Olabilirliklerle yada olmayabilirliklerle işim yok.. Sen her konunun altına öylede olabilir böylede yazıp geçiyorsun.. Seninki şuna benzer.. Bir ormanda kaybolmuşuz.. Önümüze iki yol çıkmış.. Ben diyorumki, şu yoldan gidelim.. Sen diyorsun yok o yol bizi yanlış tarafa götürebilir.. Peki şu yoldan gidelim diyorum.. Yok o yolda bizi yanlış tarafa götürebilir diyorsun.. E napalım bekleyelimmi.. Bütün konular bloke oldu, koptu tartışma.. Dedimya her konuya şüpeci yaklaşılmaz.. Orada beklemek yerine giedeceksin yolun birinden.. Bütün tartışmaları kısırlaştırıp, çember etrafında dönmek istemiyorum.. Senin iletilerine cevap yazmayacağımı belirtmiştim.. Yukardaki cevaplarına bir bak.. Yaşanmış gerçeklikler ne hale gelmiş.. Hiç bir olgu hiç bir kimsenin zihninde olabilirliklerle minimize edildi diye kaybolmuş değildir.. Peygamber efendimizin ömrü hayatı herşeyi kayıtlıdır.. "Tarafsız" ca okunursa bu açık seçik ortadadır.. Birde altına "xlark tades gördüğün gibi herşey olduğu gibi görünmeyebilir" yazmışsın.. Senin zihnindeki görüntüyü değil, tarihin ve milyonların bilgisindeki bilgiyi baz alırım.. Diğer ateist arkadaşlarımız ayetlerle, hadislerle yada anti tezleriyle tartışmayı sürdürüyorlar.. Hiç birisi buda olabilir şuda diyip tartışmayı kısır döngüye sokmuyorlar... Senle hangi tartışmaya girsek bu olabilirlikler yüzünden konu bloke oluyor.. Kainatta herşey olabilirlik dahilindedir.. Konuşmayalımmı hiç bir şey.. Konuların bloke edilmemesi için seninle tartışmaya burada şu an son veriyorum.. Saygılar.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Bana gelmiş geçmiş bütün insnlık tarihinde bütün malını bir çırpıda bağışlayan bir tek insan göstersene.. Butun katolik papaz adaylari ve rahibe adaylari tum mallarini, miraslarini kliseye bagisliyorlar. Kanun bu. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Butun katolik papaz adaylari ve rahibe adaylari tum mallarini, miraslarini kliseye bagisliyorlar. Kanun bu. Onlar Kanun gereği yapıyorlarmış, sorumun cevabı bu değil.. İslamda öyle bir kanunda yok.. Kanun olmadan yani zorunluluk olmadan kendi isteğiyle bağışlamaktan bahsediyorum.. Saygılar.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Onlar Kanun gereği yapıyorlarmış, sorumun cevabı bu değil..İslamda öyle bir kanunda yok.. Kanun olmadan yani zorunluluk olmadan kendi isteğiyle bağışlamaktan bahsediyorum.. Saygılar.. Pardon ama zorunluluk olmadan papaz veya rahibe oluyor bu insanlar. Yani bir yerde zorlama yok malini bagislayacaksin kliseye diye, anlatabildim mi. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Bana gelmiş geçmiş bütün insnlık tarihinde bütün malını bir çırpıda bağışlayan bir tek insan göstersene.. Butun katolik papaz adaylari ve rahibe adaylari tum mallarini, miraslarini kliseye bagisliyorlar. Kanun bu. İşte sorunda bu zaten Sayın Muki... Her toplumda tek bir sorun var, o da "İnançların" koşullaştırılması, kanunlaştırılması... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Pardon ama zorunluluk olmadan papaz veya rahibe oluyor bu insanlar. Yani bir yerde zorlama yok malini bagislayacaksin kliseye diye, anlatabildim mi. Yukarıya kanun bu yazmışsınız, o yüzden öyle yazdım.. Peki tamam, papazlar ve rahibeler zorunluluk omadan mallarını bağışlıyorlarsa ne için bağışlıyorlar..? Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 "Tarafsız" ca okunursa bu açık seçik ortadadır..tarafsız bir insan bütün olasılıkları değerlendirir. önemli olan iki yol varsa ikisinden gitmemek değil, tabiki birinden gitmek isteyeceksin ama o yol kesin doğrudur ben o yoldan gideceğim dersen, orada tarafsız bir hemen dur der !!!! Senin zihnindeki görüntüyü değil, tarihin ve milyonların bilgisindeki bilgiyi baz alırım.. bende öyle yaparım ama peygamberin neden 50 yaşından sonra evlilik yaptığını veya buna benze bir çok sorunun tarihte kayıtları yok, tarihteki kayıt peygamberin 50 yaşından sonra evlilik yaptığıdır, yani ne amaçla yaptığı bilgisi yoktur ya da dedikodu gibi birşeydir örneğin sen bana peygamber efendimiz evliliklerini 50 yaşından sonra yapmıştır dediğinde ben sana hayır öyle olmamıştır demedim. eğer öyle deseydim aşağıdaki cümlenle haklı olurdun Senin zihnindeki görüntüyü değil, tarihin ve milyonların bilgisindeki bilgiyi baz alırım.. Ben insanları kendi yapay gerçekleriyle düşünen insanlardan kurtarmaya çalışıyorum. Her söylenen söz, her anlatılan olay doğru değildir. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Bakterinin kamçısı Tasarımın bir başka kanıtıdır.. Öncelri bakteri kamçısının sıradan rastgele titreşimler yaptığı zannediliyordu.. Oysa gelişen bilim neyi ortaya çıkardı.. Organik Rotor ve Stator sizce doğanın yapabileceği bir iş mi.. Bakarmasınız bakteri kamçısının çalışma prensibine.. Tıpkı mekanik motor gibi.. Saygılar.. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Bakterinin kamçısı Tasarımın bir başka kanıtıdır.. ama tasarlayıcının kanıtı değildir. insanda bir tasarımdır ama tasarımı yapan kimdir ? hani kanıt ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.