Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

"Sanırım bundan sonra sadece bunları giyeceğim": Garson Kız tamamen siyah tayt tulum giyerek günde 200 dolar bahşiş kazandığını söyledi


Önerilen İletiler

  • Admin

"Sanırım bundan sonra sadece bunları giyeceğim": Garson Kız tamamen siyah tayt tulum giyerek günde 200 dolar bahşiş kazandığını söyledi

Bir TikTok kullanıcısı, garsonların yalnızca tek bir basit giysi olan tamamen siyah bir tayt tulum giyerek daha fazla bahşiş kazanabileceğini iddia ediyor.

Yakın tarihli bir videoda, TikTok kullanıcısı @bonaocean, izleyicilere çevrimiçi giyim mağazası Shein'den satın aldığını söylediği kıyafeti işe giderken giyerek nasıl yüzlerce dolar bahşiş kazandığını gösteriyor.

@bonaocean, "Bir restoranda çalışan ve tamamen siyah giyinmek zorunda olan siz kızlar için, sizin için en iyi şeyim var" dedi. "Git bu tayt tulumları al."

Tayt Tulum, spandeks benzeri bir malzemeden yapılmış gibi görünüyordu. Bir milyondan fazla izlenen videosunda @bonaocean, 200 $ bahşiş aldığı toplam ön bahşişi sadece 15 $ olan bir makbuz ve 230 $ bahşiş aldığı başka bir makbuz gösteriyor.

Araştırmalar, restoranlardaki erkek müşterilerin, bir garsonun ne giydiğine bağlı olarak daha fazla bahşiş vereceğini göstermiştir. Örneğin, bir araştırma, kırmızı giyen garsonların, farklı renk üstler giyen garsonlara kıyasla erkek patronlardan daha fazla bahşiş aldığını gösterdi.

Ayrıca TikTok'ta #pigtailtheory hashtag'i aracılığıyla, garsonların saçlarını at kuyruğu takmanın onlara nasıl daha fazla bahşiş kazandırdığını tartıştığı bir trend var. Bir yorumcu, @bonaocean'ın videosundaki teoriyle dalga geçti.

"Tulumu saçların örgülü olarak giyersen ne olur?" dedi yorumcu. "Adamlar kendi kendini mi yakıyor?"

Diğer izleyiciler, işlerinde tek parça takım elbise giymelerine izin verilmeyeceğini söylediler.

Bir yorumcu, "Tayt giymemize izin verilmiyor, bunun uçacağını düşünmüyorum" dedi.

Bazıları ayrıca, bir kişinin kıyafeti giyip giyemeyeceğinin muhtemelen çalıştığı restoranın türüne bağlı olduğuna dikkat çekti.

Başka bir kullanıcı, "Yorumlarda tartışan spor barlarında çalışan insanlara karşı iyi yemek yiyen insanlar," diye yazdı.

Kaynak: Daily Dot

model-429242.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.