Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Gönüldaşım bu nedir böyle :huh::unsure: Bende bundan istiyom :huh::o:w00t::lol::grin::devil:

Şimdi sevgili gönüldaşım araştırmalarımız devam ediyor kazak sanmıştık ama yanılmışız diloşun yüzünden neredeyse topluca iltica ediyorduk Allahtan durumu fark edip vaz geçtik tabi bunun tüm sorumlusu diloştur :unsure: ben masumum anlayacağın sırada özbekistan var araştıralım şayet orda böyle birşey söz konusu ise oraya göçüyoruz hep beraber yalnız diloş gelmiyor onu şu madolyonlu herifle başgöz ettik bile :w00t:

ve...kırmayın canım kardeşinizi...bi durum işinize gelmediğinde illaki içinizdeki canavarı devreye sokceksiniz..valla tıpkım dövüşken horozlar gibisiniz...adam biraz centilmen mi?...kıl ol..git bi omuz at...esprili mi...kuyusunu kaz...yakışıklı mı...hemen iftira at...ve mümkünse tenhada köşeye kıstır...cık cık cık...bide soruyo... neyinizi beğeniyim ben sizin... :glare::o:grin:

Deeettt figgaro.....Diloş oklavayı kapta gel :w00t:

gördün diloş bide bize böyle diyon sonra siz yapıyonuz yeter artık :lol: bu erkeklerin çektikleri nerde bu devlet nerde bu vatan medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar :P:D toplanın hemcinslerim yanlız bırakmayın

not: sühedanın konuyla bir alakası yoktur olmaz benle hiç yoktur :stuart:

Sen sus bakiyim :getlost: öyle yardım istemekle olmuyor bu işler tüm hayellerimizi yerle bir ettin hala konuşuyorsun sana kalırsa topyekun evde kalıcağız :rolleyes:

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Şimdi sevgili gönüldaşım araştırmalarımız devam ediyor kazak sanmıştık ama yanılmışız diloşun yüzünden neredeyse topluca iltica ediyorduk Allahtan durumu fark edip vaz geçtik tabi bunun tüm sorumlusu diloştur :unsure: ben masumum anlayacağın sırada özbekistan var araştıralım şayet orda böyle birşey söz konusu ise oraya göçüyoruz hep beraber yalnız diloş gelmiyor onu şu madolyonlu herifle başgöz ettik bile :w00t:

arkadaşım..kazak destanı diyerekten buracığa yazıp,hepiciğimizi Kazakistan'a meyleden sen diilsin sanki :unsure:-_-

ayriyetten o madalyonluyla evlendiğimiz günün gecesinde, Züğürt Ağa'daki dede misali kalbine yenik düştü zavallım :w00t: ...madalyonlarıda bana kaldı üstelik :grin: anlıyacağınız şen bir dulum artıkın :P eeee Özbekistan uçağı ni zaman kalkıyor :huh::o:w00t::grin:

Gönderi tarihi:

Sen sus bakiyim :getlost: öyle yardım istemekle olmuyor bu işler tüm hayellerimizi yerle bir ettin hala konuşuyorsun sana kalırsa topyekun evde kalıcağız :rolleyes:

bir zamalar gururlu fakat caylak olan bir user vardıya diyecem o gün gelecek süheda B):)

arkadaşım..kazak destanı diyerekten buracığa yazıp,hepiciğimizi Kazakistan'a meyleden sen diilsin sanki :unsure:-_-

ayriyetten o madalyonluyla evlendiğimiz günün gecesinde, Züğürt Ağa'daki dede misali kalbine yenik düştü zavallım :w00t: ...madalyonlarıda bana kaldı üstelik :grin: anlıyacağınız şen bir dulum artıkın :P eeee Özbekistan uçağı ni zaman kalkıyor :huh::o:w00t::grin:

bu kız çok tehlikeli ya..... gitti dağ adam :D

Benı unutmayınız lutfen,yolculuk haberinizi beklemekteyim :rolleyes::D:lol:

diloş listeleyle birlikte kendinide yaktı boşuna bekleme :D

Gönderi tarihi:

valla şu kadarını söyleyim

bir şu şiiri düşünün:

"Hanimim ne söylerse, çikmam onun sözünden

Ne arzu ettigini, kesfederim gözünden

Saygi gösterip ona, sabah erken kalkarim

Ortaligi süpürüp, sobamizi yakarim

Çayimizi hazirlar, soframizi kurarim

Bu arada uyanir, sultanlar gibi hanim

Ibrigi tasi alir, eline su dökerim

Hizmetimi begenir, takdir eder sekerim

Evi badana eder, duvarlari sivarim

Elimden her is gelir, tahtalari ovarim

Sinirliyim, titizim. Terstir biraz damarim

Yirtik sökük gördüm mü, hemen alir yamarim

Sporu çok severim, salincagi sallarim

Çocuk dogdu dogali, idmanlidir kollarim

Biraz müskül pesendim, her yemegi yiyemem

Gururluyum hanima, sunu pisir diyemem

Ev isine karismam, herkes gibi asiri

Haftada bir yikarim, biriken çamasiri

Kimseye boyun egmem, temizlerim ocagi

Misafir günümüz de, toplarim dört bucagi

Hanima fincan cezve, getirttim Kaireden

Kahve pisirmem için, çagirir daireden

Dalar karistirirsam, sekerliyle sadeyi

Oklavanin altinda, veririm ifadeyi..."

birde "kazak erkek" ifadesini :)

yani ne destanıdır bilmemde kazak destanı olmadığına eminim. Kazaklar bu konularda baya bir nobran abilerdir.

hem bir kafkasyalı hemde Şolohovun kazakları anlattığı müthiş "Ve Durgun akardı don nehri" romanını onlarca kez okumuş biri olarak. Hiç bir kazağın ağzından bu şiirin dökülmeyeceğine iman edebilirim.

Tüm oğuz türklerini sertlik olarak pamuktan başlayıp derecelendirirsek, kazaklara "Çift suyla sertleştirilmiş çelikler" diyebiliriz.

Gönderi tarihi:
Benı unutmayınız lutfen,yolculuk haberinizi beklemekteyim :rolleyes::D:lol:

sensiz olurmu hiç :rolleyes: Özbekistan'a giden uçağın en ön iki koltuğu bizim :shifty::P:lol:

bu kız çok tehlikeli ya..... gitti dağ adam :D

tehlikeli olduğumu yeni anlıyabildin yani..maşallahın var :lol:

Tüm oğuz türklerini sertlik olarak pamuktan başlayıp derecelendirirsek, kazaklara "Çift suyla sertleştirilmiş çelikler" diyebiliriz.

[

/quote]

valla kardeş bizi çelikler ilgilendirmiyo :glare: sen bize Oğuz Türkleri'nin pamuk cinsi hakkında bilgi verirsen ziyadesiyle memnun kalırız :w00t: Özbekler nasıldır mesela? :rolleyes: keten mi..saten mi? :grin:

Gönderi tarihi:
sensiz olurmu hiç :rolleyes: Özbekistan'a giden uçağın en ön iki koltuğu bizim :shifty::P:lol:

tehlikeli olduğumu yeni anlıyabildin yani..maşallahın var :lol:

[

/quote]

valla kardeş bizi çelikler ilgilendirmiyo :glare: sen bize Oğuz Türkleri'nin pamuk cinsi hakkında bilgi verirsen ziyadesiyle memnun kalırız :w00t: Özbekler nasıldır mesela? :rolleyes: keten mi..saten mi? :grin:

ben saten senin artniyetli olduğunu anladıydımda çaktırmıyodum :sweatingbullets::D

Kadinlar asla haksiz degildir... En haksiz oldugu konuda bile "Kendime göre nedenlerim var" der. misal ;diloş :clover::P:D

:D haha koptum gülmekten yahu sen çok yaşa emi.......

hep beraber ablacım

ama farklı yerlerde kaynaklar sınırlı :clover::D (edit:bunu diloş yazdı) yenimodumuzmuş

artık vazgeçin bakın :stuart:CYRANO sosyolojik bilgileride verdi :D yetinmeyi öğrenin canım amaolmuyo böyle :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.