Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl Admin [media=]http://youtu.be/C8rjr4jmWd0&autoplay=1[/media]<br /> <br /> Gülmekten ağlayacaksiniz..!ha ha ha ha ha
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl evet..sizin admin olduğunuza şüphe yok ...gerçekten çok keyifliydi..teşekkürler
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 18 yıl Ben ağlamadım siz şimdi adminlikten istifa mı etceksiniz? .. Güzelmiş..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl harbi adminsin yani abicim valla sabahın beş buçuğu gülme krizine girdim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl zevkler ve renkler farklıdır bida adminliği tehlikeye atma kardeşim ))
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl güldüm velhasılkelam ama ağlamadım ,güzel esntantaneler vardı şok şok şok admin saf masum user temiz duygularıyla oynadı ağlayacaksın dedi ağlatamadı oysaki ne umutlar beslemişti bundan sonra ban yemessek iyi ama bizim adminimiz bir tanedir canim (yağımızıda çektim görev tamam )
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 17 yıl o köpek varya havayi fişeği alıp kaçıyo çok güldüm ona bian kendimi orda sandım yaff :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.