Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bu arada iyiyim .. ne yapiyim.. yaşamaya devam.. sen napıyorsun .. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 aaaa görmedim canım ya özr dilerim sen şamaroğlanına geri ön ben öyle alıştım ben okulla uğrşıyorum (boğuşuyorum) Ayrıca iz bırakmışsın ki unutmamışız bi gittn gelmedin yahu nerelerdeydin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 çalıştığım şirkette departman değiştirdim... başka bir bölgeye atandım.. internetlşe ilgili hiçbirşey yapamıyordum orada.. oy yüzden giremedim...... bide şifre muabbeti var tabi Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sen estikce ben titrerim ne oldu yaa... sesin soluun cikmiyo hiççç Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sen estikce ben titrerim ne oldu yaa... sesin soluun cikmiyo hiççç hey...çünkü siz konuşurken ben burda değildim.... aama şimdi geldim ve gördüm ki neler olmuş neler.... unutulmamak dedin de....gerçekten güzel duygu yaa...ama unutulmamak da yine bizim elimizde.... bak çıkıyormuş sesim demi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 uykum varrrrrrrrrrrrrr ya kaç gündür 5 saat uyuyorum pişt...seni gören olmammış mı uykulu wampirim.... burda değildim ki sen bunu söylediğinde....yaa bu arada ben de dün çok geç yattım..bugün bi baş ağrısı... sormaa... ama bugün kararlıyım erken uyumaya..bakalım başarıcam mı...? bence sende bi uyku çekk bugün güzelce... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hey...çünkü siz konuşurken ben burda değildim.... aama şimdi geldim ve gördüm ki neler olmuş neler.... unutulmamak dedin de....gerçekten güzel duygu yaa...ama unutulmamak da yine bizim elimizde.... bak çıkıyormuş sesim demi... eet yazını görmek güzel dediğin gibi unutulmamak güzel :) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Ben unutmadım bu arada geldiğin çok iyi oldu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 eet yazını görmek güzel dediğin gibi unutulmamak güzel :) seni burada görmek de güzel... ben bi şiir daha ekliyim buraya en iyisi... Yok Karşılığı Yüzünün Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen beklemek kadar acı, anlamak kadar zor nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi yok karşılığı yüzünün... Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen yakınlaştıkça imkansız uçurumlar nedensiz hayatların o büyük acısı gibi yok karşılığı yüzünün... Cezmi ERSÖZ Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 burda muhabbet koyulaşmış en iyisi ben girmeden kaçıyim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 cidden çok koyu dibi tutçak şimdi gel gel ısınırız böle 4lü 4lü sıcacık Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 burda muhabbet koyulaşmış en iyisi ben girmeden kaçıyim neden kaçıyon pee...ne kaçması..gel işte sen de uykun açılsın... bugün uyu uyu uyu...artık erkenden yatıcam buna karaar verdim...tabii uygulayabilirsem... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 tmm ama sıkar benim muhabbetim (aysum) sonra çıkar bi dahagelmessin foruma aynen bende bu arada sen estikççe Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 aaa.....kim wampir senin mi muhabbetin sıkıcı.... inanmam ki ben....hem aysum ben sen bide şaamaroğlanı...mis gibi 4 lü...bi okey çevirelim bakalım... bu arada şimdide şamaroğlanı sustu.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sıkmaz sıkmaz daha önce de etmedik mi yahuuu Haa uykun geldi yatacaksan bilemem onu Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yok ya okulda uyuyorum zaten yeterince evt ettik hade okeye ee sen estikçe hani okey şamaroğlanındann ses yok ama Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yok ya okulda uyuyorum zaten yeterince evt ettik hade okeye ee sen estikçe hani okey şamaroğlanındann ses yok ama yaww..sorma gitmiş... neyse...okey yattı...üç kişi ne yapılır ki.... çene.... :grin: Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Çok güzel çene çevrilir şamaroğlu şamarını yemeğe gitti yarın gelir Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 üzülme sanki 4 kişi olsaydık oyncaktıkta ee çenebazlar daha daha nasılsınız Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Çok güzel çene çevrilir şamaroğlu şamarını yemeğe gitti yarın gelir hehe....şamarını yesin bakalım....afiyet olsun... aman acısını fazla kaçırmasın söleyelim de... üzülme sanki 4 kişi olsaydık oyncaktıkta ee çenebazlar daha daha nasılsınız sen de sözde hayalperest sin...bi hayal kuruyoruz hemen yıktın hayalimizi.... inanmam kim demiş sana hayalperest diye... bu arada bişi sölicem benden cevap gelmesse bilin ki uyuyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Benden de gelmezse bu bağlantıyı dövün emi Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 geldim yaa.. daha şamar yemeye gitmedim Ben unutmadım bu arada geldiğin çok iyi oldu teşekkürler ...!! ben bi şiir daha ekliyim buraya en iyisi... [/b] Yok Karşılığı Yüzünün Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen beklemek kadar acı, anlamak kadar zor nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi yok karşılığı yüzünün... Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen yakınlaştıkça imkansız uçurumlar nedensiz hayatların o büyük acısı gibi yok karşılığı yüzünün... Cezmi ERSÖZ çok güzel şiir :) şu an abimin bilgisayarını kullanıyorum.. benimki kapalı.. açınca kendi şiirlerimden bi tane daha hakettin sen :) aaa.....kim wampir senin mi muhabbetin sıkıcı.... inanmam ki ben....hem aysum ben sen bide şaamaroğlanı...mis gibi 4 lü...bi okey çevirelim bakalım... bu arada şimdide şamaroğlanı sustu.... okey mi tamammmm :) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 benden de gelmezse aysumla sen estikçeyi dövün emi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 aysum ne diyor buu yaaf.... arkadaşım bak söyliyim...hayalperestt şş sana sesleniyorum.... :P rüya görüyon galipa... bilemem bak aysum'la bi cinnet geçirirsekk sonrasını sen düşün artık... :) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 O beni biliyor zaten lakabım ne benim elektro hennıbıll aysum Şamar oğlanı var mı elinde fazla şamar lazımmış da elektroya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.