Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 e o saflık bende de var. bende bırı hele o bırde sevdıgım kısıyse nerdeyse kalbımı cıkarıp verecem bır flım vardı ısmını unuttum orda dıyodu kı'' yalnız degılsın'' bızde yalnız degılız cok sukur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 hayır dediğinde şer şer dediğinde hayır olabiliyor yüce rabbim her zaman bizi doğru insanlarla karşılaştırsın inan sizinlede yüz yüze görüşürüz inşallah ben biraz deliyim bakmısınız yanınızdayım bak şu son söylediğine şüphem yok... hayat başka türlü çekilmiyo yaa.. gerçekten çok mutlu ediyo beni o yanım.. bende de var azıcık... ama azıcıkk sizde var mı bilmiyorum da.. konuşmak ... çok iyi geliyor bana her zaman... çok mu çenem var ondan mı acaba... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 çok mu bi başladın susmadın valla insan konusunca rahatlıyor konusan insanıda severim.... 5-10 kalas olup susup duranlar var :D Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 durmadım mı.. dett.. susmuyorum işte.. hıh.. susmıcam.. susamam efendim.. ama çok güzel susarım.. susadım su getirin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 susma sustukça sıra sana gelicek :D dur getiriyim su sevabtır itfaiyenin nosu kaçtı :D Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 kardeşcim sen ne güsel şeyler yazmışsın öyle beğendim sen devam et felsefe yapmaya bi de bir ara kardeşine psikolojik danışmanda olabilirsin...ihtiyacım var sanırsam.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 onlar gelene kadar susuzluktan ölebilirim.. sizin orda kar var mı kar? onları fırlat.. gelene kadar erir Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 kardeşcim sen ne güsel şeyler yazmışsın öyle beğendim sen devam et felsefe yapmaya bi de bir ara kardeşine psikolojik danışmanda olabilirsin...ihtiyacım var sanırsam.... kardeşcağazım msneye gel dertleşiriz acayip piskologumdur bir arkadaşım vardı piskolog tedavisine gidiyodu benle tanıştı muhabbet etmeye başladık dedi ben piskologa boşuna para veriyomus ben dedim ona verdiğin paranın yarısını bana ver o zaman herkez yıkılmıstı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ben msn deyim kardeşcimde sen yoksun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 inanamıyorum.. beni delürtüyo ama o zaman çıkar paraları çünkü bende ters etki yapıyon... kafayı yemekle uğraştırıyosun beni.. çok varmış ggibi.. sökül paraları... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ne o kız redkitçilikmi oynuyon zeynep buldum seni tamam msnede Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 evet redkitçilik oynuyorum aaaa... neyse ben gidiyorum sanırım kafama sıksamda mı gitsem yoksa gitsem mi sadece.. seviyorum sizleri kürsüme iyi bakın hoşçakalın Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sen git kürsüne ben iyi bakıcam hiç merak etme benzin bidonu nerdeydi ya Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 burası benim evim pee... benzin nerde biliyon mu.. ? az önce su içtin ya.. beni sinirlendiriyorsun gece gece.. kabus görücem gece rüyamda... sabahlarım falla .. yapamassın bişey.. hıh... çıkmıyoruz evden bizimle yak o zaman... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 vay vay vay kaba kuvvet he belediye ekipleri hucum herkes çıksın sen estikce kalsın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 seve seeve kalırım.. kürsüm benim evim.. yancağımı bilsem yine burdayım.. unutulmucak şeyler var burda.. kişiler aynı zamanda.. anılarımı asla terketmem.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bazen kızsakta en yakınlarımıza olanların gerçeğini öğrenince kızılcak bişeyin olmadığını öğreniyoruz...bu her zaman olmuyo tabi...bu süreç içerisinde karşımızdaki insanlara kızgınlıkla söylediğimiz kelimeler,yaptığımız davranışlarda aradaki uçurumu büyütüyo... kırmamak için ne kadar çabarsak o kadar üstümüze geliniyo ve söylenen sözler daha çok acıtıyo.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bazen kızsakta en yakınlarımıza olanların gerçeğini öğrenince kızılcak bişeyin olmadığını öğreniyoruz...bu her zaman olmuyo tabi...bu süreç içerisinde karşımızdaki insanlara kızgınlıkla söylediğimiz kelimeler,yaptığımız davranışlarda aradaki uçurumu büyütüyo... kırmamak için ne kadar çabarsak o kadar üstümüze geliniyo ve söylenen sözler daha çok acıtıyo.... katılmamak ne mümkün... hayat çok garip ya.. çok garip.. hiç anlam veremiyorum artık insanlara.. herkes kendi oyununda.. mutluluk peşinde... aynı oyundakiler birbirlerini elerken.. diğerleri başkalarını eliyor.. belki biz de yapıyoruz bunu ! .. kimse hiçbirşeyin farkında değil.. koca bir boşluk.. ve acı çığlıklarımız.. peki duyan var mı?.. hiç sanmıyorum... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 evet kelebeğim kesinlikle katılıyorum sana.....yaşıyoruz ama farkında olmadan,öylesine....çevremizde olan bitene duyarsız...aman hep ben mi yapıcam ben mi itiraz edicem başkası yapsın mantığı....gerçi hep karşı çıkanda biz değiliz...sadece aklımızdan geçiyo... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 maalesef.. acı doğrularımız bunlar.. ! kii doğru olduklarını düşünmüyorum ! o zaman değiştiriyorum.. acı gerçeklerimiz bunlar.. ne yazık ki .. hayat özgürlüklerimizi kısıtlıyor gerçekten... hangi hakla? hak.. o ne kadar var ... ne kadar doğru... doğruyu unuttum ben bu zamanda... sevgilerim de olmasa... ki bazen karşımda çok yanıldığım anlar sevgide de oluyor... ama yine de şu sevgi olmasa sizlere duyduğum... hiç olurum sanırım... öyle geliyor nedense... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Günlerden Perşembe, Aylardan Ölüm! Ölsene Hadi!.. İlk adımı sen attın, Ölüme mahkum aşkların sokağına İlk sen istedin bu aşkın ölmesini Yan şimdi! Bitti! diye, güle oynaya günlerden perşembe, aylardan ölüm ölsene hadi!... kalbim buza ilk sen döndürdün donmaya mahkum ettin yüreğimi, ilk sendin aşkı kirleten yan şimdi! Bittik! diye Günlerden Perşembe, aylardan sessizlik, Avazın çıktığı kadar bağır Duymam ki!... Gözleri ilk açık gidecek sensin bu dünyadan İlk sen istedin! Sızlasın için, dolsun gözlerin Nefesinin durduğu haberi gelse ilk bana Vermem tek bir nefesimi İlk sendin beni ölüme mahkum eden Yan şimdi! Ayrıldık! biz Günlerden Perşembe, aylardan sen Tanrı seni bir kez daha yaratsa Yüz milyon kez çıksan karşıma Aşık olamam ki!... Yüreğimin kanatlarını uçamadan ben İlk kıran sendin... İlk sen istedin bu aşkın ölmesini Yan şimdi!... Ben yokum! diye Güle oynaya Günlerden Perşembe, aylardan sonsuzluk Bensiz yaşa hadi!... Semra Bakan bıktım artık bu hayattan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Günlerden Perşembe, Aylardan Ölüm! Ölsene Hadi!.. İlk adımı sen attın, Ölüme mahkum aşkların sokağına İlk sen istedin bu aşkın ölmesini Yan şimdi! Bitti! diye, güle oynaya günlerden perşembe, aylardan ölüm ölsene hadi!... kalbim buza ilk sen döndürdün donmaya mahkum ettin yüreğimi, ilk sendin aşkı kirleten yan şimdi! Bittik! diye Günlerden Perşembe, aylardan sessizlik, Avazın çıktığı kadar bağır Duymam ki!... Gözleri ilk açık gidecek sensin bu dünyadan İlk sen istedin! Sızlasın için, dolsun gözlerin Nefesinin durduğu haberi gelse ilk bana Vermem tek bir nefesimi İlk sendin beni ölüme mahkum eden Yan şimdi! Ayrıldık! biz Günlerden Perşembe, aylardan sen Tanrı seni bir kez daha yaratsa Yüz milyon kez çıksan karşıma Aşık olamam ki!... Yüreğimin kanatlarını uçamadan ben İlk kıran sendin... İlk sen istedin bu aşkın ölmesini Yan şimdi!... Ben yokum! diye Güle oynaya Günlerden Perşembe, aylardan sonsuzluk Bensiz yaşa hadi!... Semra Bakan bıktım artık bu hayattan küçük oyunlarla hayatı belirliyoruz..kendi ellerimizle... bir hata..bütün düzeni, bütün mutluluğu yakıp yıkıyor... verilmiş bir söze sadık olamayan insanlar hem kendilerini..hem de çevrelerindekini üzüyor.. şiir harika..şimdi altına niye böyle birşey yazdığımı bende bilmiyorum... içimden gelenler bunlar... ilk sen istedin bu aşkın ölmesini.. ! şimdi ben yokum.. yan derdine... ! vs.. vs.. güzelmiş.. bunlar daha çok acıttı... herşey güzel..iyi .. hoş.. büyümek yok mu.. yaşadıklarımız...acılarımız... yükü ağır... şimdi düşünüyorum da.. hayattan değil de... çirkinleştirenlerden bıktım ben ... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Aslında şöyle birşey de var; Sen olmazsan ben solarım ,gül beyaz gül açarıım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Herkes Aynı Hayatta Kendini Bişey Sanma Ne Kadar Çok BiLirsen O Kadar Bela Başa Sen Bilirsin Aslında Aklımdan Geçenleri Zaman Herşeyi Çözer Şu Beklemek Olmasa Gözlerimi Açsam Da Sen Çıksan Karşıma GeL Beni Azat Et Kayboldum Karanlıkta Ben Bizi Unutmam Gitmek Yakışmaz Bana Yolcuyuz Hayatta Sen Gel Otur Yanıma.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Aslında şöyle birşey de var;Sen olmazsan ben solarım ,gül beyaz gül açarıım Herkes Aynı Hayatta Kendini Bişey Sanma Ne Kadar Çok BiLirsen O Kadar Bela Başa Sen Bilirsin Aslında Aklımdan Geçenleri Zaman Herşeyi Çözer Şu Beklemek Olmasa Gözlerimi Açsam Da Sen Çıksan Karşıma GeL Beni Azat Et Kayboldum Karanlıkta Ben Bizi Unutmam Gitmek Yakışmaz Bana Yolcuyuz Hayatta Sen Gel Otur Yanıma.... bu da benden hepimiz için gelsin... hikayeler anlatıldı aşk meşk bağlılık hakkında ağlayacak yer kalmadı sahte dostların omzunda tükenen sensin aslında yalnızsın artık oyunda son pişmanlık fayda etmez azrailin makamında boşver konuşma bir dön bak arkana yaşanmamış olanlar pişmanlık aslında yoksun zamanla akrep dolandıkça yelkovan yorulmaz kalbin yorulsada çok seviyorum bu şarkıyı..... çok... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.