Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 evet canım ya aynen.. ama burası benim evim gibi.. böyle hani ev nasıl sıcak olur.. öyle birşey sanırım.. buraya uğrayınca daha farklı oluyo doktora gitmek istemiyorum ama ben.. böyle bağımlılığa kurban olurum.. çünkü içindekileri ben de çok seviyorum.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ev yani...şey o zaman...ben acıktım da...ne yemek var evde Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ne istersinnn bakalım mutfak cadısı senii mutfak senden sorulur gerçi ama şimdi sen söyle ben yapıyım sana.. söle hadi.. (: ( ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 canım benim ya ne istesemki bi tane karışık tost bi de çay yeter bana canım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 gitmeden önce şunları yapıyım dedim seni aç bırakır da gider miyim ben hiç bu tostun... bu da çayın afiyet bal şeker olsun fıstığıma Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ayy canım benim çok teşekkür ederim ellerine sağlık Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 buraya gelmeden duramıyorum...bu topic bağımlılık yaptı...artık bende bir bağımlıyım hastaneye gitmem lazım mı burayı bu topiği topic sakinlerini çok seviyorum.... gitmek istersen gidersin. ama doktordan çözüm gelcegini sanmıyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 ayy canım benim çok teşekkür ederim ellerine sağlık rica ederim fıstığım... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 gitmek istersen gidersin. ama doktordan çözüm gelcegini sanmıyorum gelemez ki zaten.. henüz tıp çaresini bulamadı.. çok fena bağımlılık yapıcı şeyler var burda Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 sefkili kürsü üyeliğimi sildiriyorum haberin olsun.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 sorcakmış kürsü sana sonra neyse belki böylesi senin için en güzelii.. görüşücez nasılsa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 o zaman bende konuşmalıyım... bende çok sevdim... hemde çok.. hayatıma öyle bi anda gelmişti ki ! elini o kadar sıkı tuttum ki..bırakamadım..bırakmak istemedim.. onun kalbiyle uyumak her akşam çok farklıydı.. ayrı bir mutluluğu vardı.. aniden girdi hayatıma... çok ani.. kaderimde vardı sanki.. öyle bir his... uzattı elini ve öyle bir tuttum ki.. ve gün geldi... ellerimi ayırmak zorunda kaldım.. aradan geçen zaman.. beni sahte duygulara itti.. bi başkasını sevdiğğimi düşündüm.. ! ben nasıl bi hata yaptım bir bilseniz.. o el bana geri döndüğünde.. o sıkı sıkı tuttuğum el.. ben onun elini ittirip... başkasına elimi uzattım... kendimi hiç affetmicem... ! şimdi bu hatalarla büyüdüm... acıyorum ama her hata da daha çok büyüyorum.. çektiğim acının tarifi yok.. şimdi kalp unutmadı elbet.. ama o da benim ona yaptığımı unutmucak... ( ve ben bu kadar şeyin arasında... bana sevgisini ilan edenleri kırmamakla meşgulüm... insanları kırmayı sevmiyorum.. ama artık ben de güç kalmadı bunlara dayanıcak... bilmiyorum işte karışık burası yeri değil ya... topic şaşmasın diye buraya yazdım kusuruma bakmayın Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 aynı hatayı bende yaptım aynı duyguları bende yaşadım o el uzattı ben o eli tuttum sonra onun yoklugunda kalbim farklı attıgını sandım duygularım yanılttı başkasının elini tuttum öğrenince beni bıraktı sonra dayanamadı yine bana elini uzattı yine tuttum uzaklara gitti ne aradı ne sordu bende açıkcası o aramayınca aramadım sonra ben başkasınla oldugum zaman ansızın karşıma çıktı yine gitti bir daha gelmedi ne yaptıysam gelmedi haklıydı bile bile kendi kendimi yaktım akıllandım artık dünkü hatalarım bugunkü tecrübelerimdir artık ama öğrendimki kimseye kendinden çok değer vermiceksin hak edene hak ettiği kadar ne fazlası ne eksiğini vericeksin ya kendini mahvedersin yada karşındakini üzersin dengeleri iyi ayarlamak lazım çok sevsen bile onsuz olmıcagını bilsen bile onun yanında bunu belli etmicen ve o sana nasıl davranıyorsa sende onun kadar davran o zaman ilişki gerçekden çok iyi yürüyor neyse baya yazdım frenliyim kendimi çok doluyum susayım en iyisi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 aynı hatayı bende yaptım aynı duyguları bende yaşadım o el uzattı ben o eli tuttum sonra onun yoklugunda kalbim farklı attıgını sandım duygularım yanılttı başkasının elini tuttum öğrenince beni bıraktı sonra dayanamadı yine bana elini uzattı yine tuttum uzaklara gitti ne aradı ne sordu bende açıkcası o aramayınca aramadım sonra ben başkasınla oldugum zaman ansızın karşıma çıktı yine gitti bir daha gelmedi ne yaptıysam gelmedi haklıydı bile bile kendi kendimi yaktım akıllandım artık dünkü hatalarım bugunkü tecrübelerimdir artık ama öğrendimki kimseye kendinden çok değer vermiceksin hak edene hak ettiği kadar ne fazlası ne eksiğini vericeksin ya kendini mahvedersin yada karşındakini üzersin dengeleri iyi ayarlamak lazım çok sevsen bile onsuz olmıcagını bilsen bile onun yanında bunu belli etmicen ve o sana nasıl davranıyorsa sende onun kadar davran o zaman ilişki gerçekden çok iyi yürüyor neyse baya yazdım frenliyim kendimi çok doluyum susayım en iyisi kesınlıkle katılıyorum larsıe ye.su sozu cok hosuma gıttı==bile bile kendi kendimi yaktım akıllandım artık dünkü hatalarım bugunkü tecrübelerimdir artık .kesınlıkle bunlar tecrube. su sozune de bu olayımdan sonra anladım==ama öğrendimki kimseye kendinden çok değer vermiceksin hak edene hak ettiği kadar ne fazlası ne eksiğini vericeksin ya kendini mahvedersin yada karşındakini üzersin dengeleri iyi ayarlamak lazım çok sevsen bile onsuz olmıcagını bilsen bile onun yanında bunu belli etmicen ve o sana nasıl davranıyorsa sende onun kadar davran.ben bu lafa ınanmazdım. okadar saf kalbım varmıs kı ınanmadım bu lafa.ama sımdı canı gonulden ınanıyorum. larsıe bız salak mıydık kardesım kalktık taaa baska memleketlere gıttık.sırf sevdıgımızı gormek ıcın.sımdı bu yaptıgımdan pısman degılım ama su soru hep aklımda==acaba bu kıza deger mıydı yaptıklarım bu kadar seye?cevabı bulamıyorum yada bulmak ıstemıyorum. ben kız ıcın mı gıttım yoksa askmı benı surukledı oralara? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bu hayat ne kadar fazla ! herkesi doldurmaya yetiyor.. herkesi... bi sen, ben değiliz ki ! geldik.. bi gün bu gelişin bir gidişi olucak... arkamdan akıcak nefret beni çok üzer.. ve ben sırf bunun için kimseyi kırmamaya çabalıyorum... ama bu bile beni o kadar yoruyor ki... karşıma çok değişik kişiler çıktı... farklı yüz, farklı kişilik.. ne garip diyorum şimdi ! ben de o kadar doluyum ki ! sözcükleri kalbimden çıkaramıyorum.. çok dolu.. elim yetmiyor acılarıma.. dokunamıyorum.. üstünü garip bir çarşaf örtmüş.. göremiyorum.. ama unutulmuyo hiç birşey unutulmuyo.... ben hep arkadaşlarımla aram iyi olsun diye çaba sarfedendim... aşklarımda da... ama artık o kadar yoruldum ki.. karşımdaki artık hatalarını anlamalı dedim.. beni üzenden artık uzak durmayı da öğrendim... ve şunu çok doğru buluyorum.. çok dostun olmasındansa..az dostun olsun ama gerçekten ÖZ olsun... öyle sahip olduğum öyleleri var ki.. asla kaybetmem onları işte.. içimdeki kalan gücü de onlara saklıyorum ... aşk...bomboş bir park şimdi ! ve yaralı bir kalp o parkta... doluluğuyla... bomboş parkı kalbindeki doluluğuyla dolduruyor belkide... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sana bunu yaptıran sevginin gücü hiç korktunmu oraya gidersem ne olur diye hayır başıma bişey geliceğini düşündünmü hayır tek düşüncen sevdiğin kişiydi dimi değdi kardeşim değdi sevgimizle neler yapıcagımızı gördük biz buda bize tecrübe oldu zamanı gelince o kızlar sunu dicek beni ne seven vardı kalktı nerlerden sırf beni görmek için geldi ama biz değerini anlamadık bir ahh çekicek o zamanda biz gönlümüzün prensesi ile evlenip iki dakka sonra bi ses gelicek babaaaaaaa :D Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 aşk...bomboş bir park şimdi ! ve yaralı bir kalp o parkta... doluluğuyla... bomboş parkı kalbindeki doluluğuyla dolduruyor belkide... merak etme o parkta bızlerde varız. dost onemlıdır senın dedıgın gıbı==çok dostun olmasındansa..az dostun olsun ama gerçekten ÖZ olsun... benım dostum 3 tane.sızınde boyle omasına gayret edın.benım amasyaya gıtmemede en buyuk pay onlarındır.cok yardımları oldu.hem maddı hemde manevı.ıste arkadas ıle dost arasındakı farkta bu Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sana bunu yaptıran sevginin gücü hiç korktunmu oraya gidersem ne olur diye hayır başıma bişey geliceğini düşündünmü hayır tek düşüncen sevdiğin kişiydi dimi değdi kardeşim değdi sevgimizle neler yapıcagımızı gördük biz buda bize tecrübe oldu zamanı gelince o kızlar sunu dicek beni ne seven vardı kalktı nerlerden sırf beni görmek için geldi ama biz değerini anlamadık bir ahh çekicek o zamanda biz gönlümüzün prensesi ile evlenip iki dakka sonra bi ses gelicek babaaaaaaa :D iki dakka sonra bi ses gelicek babaaaaaaa :D cok komıy yaa harıkasın.ama sen cok uctun yav.bır anda kendımı bıyıklı,faullerının uzerıne bıraz ak dusmus bırı gıbı hıssettım evet kardesım haklısın. bu bızım yaptıgımız cılgınlıktı ama bırsey ogrendık senın dedıgın gıbı. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 evet gerçekten öyle.. benim için ölüm yolunda gidicek 3-4 can dostu tanıyorum ben.. onlar için hayatımda yapmıyacağım fedakarlık yok... yok... ve bu fedakarlıklar..onların sevgileri değil mi zaten benim yaralarımı saran.. hayata bağlayan... bugün o arkadaşlarımdan biriyle konuştumda.. sen şu aralar çok dert ediyosun be Şeydam dedi... takma bu kadar.. hayat sadece bundan ibaret değil...yine de şükretmelisin dedi.. haklıydı... isyan değil aslında .. çok kırgınım işte anlatamıyorum... hadi gel bi de sen vur ! diyorum kalbimi kıranlara bundan sonra.. sağlığım yerinde... burası var... dostlarım var.. ailem var... ya hiç birşeyi olmayanlar napsınlar... .. umuyorum bir gün hepimiz gerçekten gülücez..bunlar bir avuntu.. bir tutunuş.. bi gün doğru bizi bulucak.. biz onu arıyoruz zaten ama o gelip bizi bulucak... inanıyorum.. bunun inancıyla yaşıyorum... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 yüzlerce arkadaşım olucagına bir tane dostum olsun varda benle ölümüne gelir bende onun için ölüme giderim cebimizde 1 lira varsa 50 kuruşunu paylaşırız bir ekmeğimiz varsa aç birini gördüğümüzde ona veririz biz aç gezeriz dost işte para varken yedik para yokken aç gezdik ama kimseye yalvarmadık ALLAH tan başka ben bir yarımsam oda diğer yarımı tamamlar biz dostluga önem verdik herkezi kendimiz gibi sandık hep yaralandık ama olsun üç beş kuruşun hesabını tutanlar olmaktansa dostlarımla parkta simit yemeğe varım ben benim mutllulugum onların mutlulugudur onların üzüntüleri benim üzüntülerimdir... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bende varım ! ve benim onlarla yaşadıklarım.. ah ahh ! hep destektik .. her zaaman... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 inanmıcaksınız belki ama bazı konularda çok safımdır insanlara çabuk inanırırım bazen mesela burdan birini seveyim o desin serkan gel başım sıkışık ne yapar ne eder bi yol bulur gitmeye bakarım bu yüzden kankim mustafa çok kızar bana ne yapayım biz dostlarımızı arkadaşlarımız bugulu camlara yazmadık güneş çıkınca kaybolsun kalbimize yazdık ölünce bitsin diye Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 o saflık bende de var Serkan... her zaman birileri mutlu olsun diye kendimden ödün verdim.. ama sonucunda çok hüsrana uğradığım oldu... ama bu şekilde... kalbime girip .. gerçekten iyi olanları da var... da şöyle bir gerçek var.. kimse sen değil Şeyda diyorum artık.. insanları anlamak çok zor.. çıkar peşinde herkes... kendi çıkarına birşey yoksa.... hadi yoluma gidderim havasında... sevgi öldü aşk öldü diye ağlardım..şimdi dostluk öldü bide ona ağlıyorum! ! ( kalan sağlar bizimdir.. ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sen estıkce arkadasın cok dogru soylemıs.sukretmemız gerekıyor. larsıe gercekten bızde oyle yapıyorduk dershaneye gıderken mesela fırından sımıt alıp ıkıye hatta uce boldugum gunlerı hatırlıyorum. farkında olmasak bıle bız aclıgımızı gıdermek ıcın yemıyorduk bunu paylasmayı bılmek ıcın yıyıyorduk. ıyıde etmısız. sunu unutmayın arkadaslar Allah her seyın hayırlısın verır.senın ıcın hayırlı gorune sey hayırsız da cıkabılr. kısacası her serde bır hayır vardır. Allah dostlarınızdan,sevdıklerınızden sızlerı ayırmasın.... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 hayır dediğinde şer şer dediğinde hayır olabiliyor yüce rabbim her zaman bizi doğru insanlarla karşılaştırsın inan sizinlede yüz yüze görüşürüz inşallah ben biraz deliyim bakmısınız yanınızdayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.