Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 984
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bence deniz kızına teşekkür etmek gerek :) Ben de bunu çok ilginç buldum çok güzel ^_^

Gönderi tarihi:

ilginç :unsure: benim yırtsam ayrılmaz :w00t:

Gönderi tarihi:

ayy bu sıra arkadaşım denen peruklu yok mu... :grin: öldürücek bizii.. durun,nefes almayın demişş ya..bi an odaklandım gidiyodum nefessizlikten :lol: canımıza kastı var sanırım... -_-:P

ben basarım öyle adamı..sonra şaşar kalırsın öyle... B) inmiş...periymiş... aaa :w00t: peruk falan dinlemem hee...ona göre... :devil:

güzelim sende hoşgeldin kürsümüze... :wub: aysum bu arada seni de öpüyorum.. :kiss: (içimden geldi )

deniz kızı tekrar teşekkürler.... :clover:

Gönderi tarihi:
denizlerin en güzel varlığııı :hug::wub: seni burda görmek ne güzel.... :) bu yazıyı biliyorum.. arkadaşım bana yaptırmıştı.. hayran kalmıştım (: çok güzel birşey.. aradaki istisnalar olsada doğru birşey :clover: teşekkürler paylaştığın için... öpüyorum canım.. :kiss: arada gel kürsümüze.. beklerizz :grin::)

denizlerin güzel kızı ... :wub: canım ... begendine sevindim .senin oldugun yere gelmez miyim hiç :wub:

Gönderi tarihi:

sıra arkadaşım pek bi anormal zaten diyorum ben :grin::) ayy pek uğraşıyorum..illallah dicek yaf :blush:

denizlerin en güzeli :hug: benim olduğum heryerde ol... hep ol... seni çok seviyorum :clover: mutlu ettin beni yine.. (: :) geldim ve gidiyorum.. ama yine gelicem :shifty::kiss:

Gönderi tarihi:

yine sizin kürsüye cıktım bugün sizlerle biraz beynimizi calıştıracagız ne dersiniz gücünüz var mı? ;)

eger bu resme baktıgınızda birseyler dönüyorsa paydos saati gelmiş sizin icin biraz uyku varkti ...aslında dönen birsey yok -_-

mahmure_Resim1..jpg

arastırmalara göre aşagıdaki resme baktıgınızda 3 sn içerisinde 9 yunusu görebilmeniz gerekiyor ... görebildiniz mi ?

yunus.jpg

gözlerinizi biraz yormaya ne dersiniz ? sakin bir şekilde resimlere bakın

resim1b5wx.png

aslında hic birşey dönmüyor :unsure:

b5ei7.jpg

artı işaretine konsantre olun ...

insan_beyni.PNG

resme öne ve arkaya dogru egilerek bakmayı deneyin ... degişiklik var degil mi?

pic311231eo.jpg

bugünlük bukadar benden yeniden görüşmek üzere arkadaslar...

Gönderi tarihi:

canım benim ya.. :hug: öncelikle teşekkür ediyorum :clover:

ve gelelim durumuma... şu yunusları gördüm ama minik var arada onu sonradan farkettim.. :grin: ama görebildim =)

eğer bu resimleri hareketli görünce yorgunsak benim vay halime gıss... :w00t: gitmişim benn de haberim yok.. :( benim resim bi oynuyorrr...40 yıllık dansöz sanarsın :lol: evet dinlenmem gerekli sanırım :blush:

o noktayla artı olayı da ilginç gerçekten..göz bebeklerim,gözüm kendini şaştı.. :grin:

ama gerçekten çok ilginç ve güzeller.... :clover: çok teşekkür ederim.. herkesin ilgisini çekicek bişey...

konferansın için ise kocaman bir şak şakk...:alkis:

Gönderi tarihi:

ben dönen bişey göremedim demekki paydos zamanım gelmemiş :D

ama artı olayı güzeldi :)

gözlerinizi biraz yormaya ne dersiniz ? sakin bir şekilde resimlere bakın dediğin şekli bende yayınlamıstı azılı katillerin bu şekilleri fırıldak gibi döndüdüğünü sölemiş :)

Gönderi tarihi:
normal yavaş dönüyorsa sorun yok ama fırıldak gibi dönüyor görüyorsan sende bi problem var :D

cinnet geçiricem sayende bakalım :w00t::lol: normalim ben normal.. :crying: ( :devil: ) :grin: kirli çamaşırlarımı ortaya saçıyosun ama..olmuyoo :stuart:

ilginizden dolayı tşk ediyorum ben okuldan alışkınım konuşmalara yine karşınıza cıkarım B)

biz teşekkür ederiz bitanem :wub: bekleriz her zaman.. :hug:

Gönderi tarihi:
bilemiorum artık uydurmamı gerçekmi :D

bildircem ben senii :grin::angry:

atış serbest dimi bu topicte kelebeğim :hug:

karnım acıkmadı,canım çikolata hiç istemiyo :huh:

sabahtan beri aklımdan geçen cümleler....... -_-

tabiki canım yaa :wub: kıyamam sen yoksam diyet mi yapıyon...bak benim tatlı zeynebime çok acı çektirme :( kıyamam ben ona... :)

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

hey kürsü hayat çok garip demin çok kötüydüm...şimdi ise moralim tavan :D :D

Gönderi tarihi:

Bende merak ettim bütün soruları doğru mu çözdün yoksa :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.