Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 bleeding ne oldu neye şaştın kaldın öle [/b] baskın yaptı ya ona hala üstümden atmış degilim hiç beklemiyordum çünkü Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Bence deniz kızına teşekkür etmek gerek Ben de bunu çok ilginç buldum çok güzel Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 teşekkür ederiz kendisine ama benim parmaklarım ayrılıyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 ilginç benim yırtsam ayrılmaz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 ayy bu sıra arkadaşım denen peruklu yok mu... öldürücek bizii.. durun,nefes almayın demişş ya..bi an odaklandım gidiyodum nefessizlikten canımıza kastı var sanırım... ben basarım öyle adamı..sonra şaşar kalırsın öyle... inmiş...periymiş... aaa peruk falan dinlemem hee...ona göre... güzelim sende hoşgeldin kürsümüze... aysum bu arada seni de öpüyorum.. (içimden geldi ) deniz kızı tekrar teşekkürler.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 denizlerin en güzel varlığııı seni burda görmek ne güzel.... bu yazıyı biliyorum.. arkadaşım bana yaptırmıştı.. hayran kalmıştım (: çok güzel birşey.. aradaki istisnalar olsada doğru birşey teşekkürler paylaştığın için... öpüyorum canım.. arada gel kürsümüze.. beklerizz denizlerin güzel kızı ... canım ... begendine sevindim .senin oldugun yere gelmez miyim hiç Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Bence deniz kızına teşekkür etmek gerek Ben de bunu çok ilginç buldum çok güzel rica ederim aysumcum begenmen mutlu etti beni ben arada cıkarım kürsünüze Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 teşekkür ederiz kendisine ama benim parmaklarım ayrılıyor ben tşk ederim ama parmakların yerinde kalsın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 sıra arkadaşım pek bi anormal zaten diyorum ben ayy pek uğraşıyorum..illallah dicek yaf denizlerin en güzeli benim olduğum heryerde ol... hep ol... seni çok seviyorum mutlu ettin beni yine.. (: geldim ve gidiyorum.. ama yine gelicem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 yine sizin kürsüye cıktım bugün sizlerle biraz beynimizi calıştıracagız ne dersiniz gücünüz var mı? eger bu resme baktıgınızda birseyler dönüyorsa paydos saati gelmiş sizin icin biraz uyku varkti ...aslında dönen birsey yok arastırmalara göre aşagıdaki resme baktıgınızda 3 sn içerisinde 9 yunusu görebilmeniz gerekiyor ... görebildiniz mi ? gözlerinizi biraz yormaya ne dersiniz ? sakin bir şekilde resimlere bakın aslında hic birşey dönmüyor artı işaretine konsantre olun ... resme öne ve arkaya dogru egilerek bakmayı deneyin ... degişiklik var degil mi? bugünlük bukadar benden yeniden görüşmek üzere arkadaslar... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 canım benim ya.. öncelikle teşekkür ediyorum ve gelelim durumuma... şu yunusları gördüm ama minik var arada onu sonradan farkettim.. ama görebildim =) eğer bu resimleri hareketli görünce yorgunsak benim vay halime gıss... gitmişim benn de haberim yok.. benim resim bi oynuyorrr...40 yıllık dansöz sanarsın evet dinlenmem gerekli sanırım o noktayla artı olayı da ilginç gerçekten..göz bebeklerim,gözüm kendini şaştı.. ama gerçekten çok ilginç ve güzeller.... çok teşekkür ederim.. herkesin ilgisini çekicek bişey... konferansın için ise kocaman bir şak şakk... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 ben dönen bişey göremedim demekki paydos zamanım gelmemiş ama artı olayı güzeldi gözlerinizi biraz yormaya ne dersiniz ? sakin bir şekilde resimlere bakın dediğin şekli bende yayınlamıstı azılı katillerin bu şekilleri fırıldak gibi döndüdüğünü sölemiş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 nasıl yani.. şimdi ben katil mi oluyorum ne dimek istiyosun arkedeşimmmm bi cinnet herşeyi halleder valla... hoşgeldin kürsüye ben çok yorgunum..yaşlanmışım ben haberim yok Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 normal yavaş dönüyorsa sorun yok ama fırıldak gibi dönüyor görüyorsan sende bi problem var Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 ilginizden dolayı tşk ediyorum ben okuldan alışkınım konuşmalara yine karşınıza cıkarım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 normal yavaş dönüyorsa sorun yok ama fırıldak gibi dönüyor görüyorsan sende bi problem var cinnet geçiricem sayende bakalım normalim ben normal.. ( ) kirli çamaşırlarımı ortaya saçıyosun ama..olmuyoo ilginizden dolayı tşk ediyorum ben okuldan alışkınım konuşmalara yine karşınıza cıkarım biz teşekkür ederiz bitanem bekleriz her zaman.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 piskopat olmayasın sen çamur atma bölümüne yazmam lazım acilen Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 çamur kadın olmak istemiyorum ben... git nen..nereye gidersen git..hıh.. öyle şeylerim yok benim..sen uyduruyosun bi kerem.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 bilemiorum artık uydurmamı gerçekmi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 atış serbest dimi bu topicte kelebeğim karnım acıkmadı,canım çikolata hiç istemiyo sabahtan beri aklımdan geçen cümleler....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 bilemiorum artık uydurmamı gerçekmi bildircem ben senii atış serbest dimi bu topicte kelebeğim karnım acıkmadı,canım çikolata hiç istemiyo sabahtan beri aklımdan geçen cümleler....... tabiki canım yaa kıyamam sen yoksam diyet mi yapıyon...bak benim tatlı zeynebime çok acı çektirme kıyamam ben ona... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 hey kürsü hayat çok garip demin çok kötüydüm...şimdi ise moralim tavan :D Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 hey kürsü hayat çok garip demin çok kötüydüm...şimdi ise moralim tavan :D noldu bakiim...söle söle.. merakım kabardı benim kürsünün de tabii ki ama mutlu olmana ssevindim.. (: Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 özel mevzu sana asla solemem biliosun kendimi süper hissediyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Bende merak ettim bütün soruları doğru mu çözdün yoksa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.