Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Sevgili ....:: SERBEST KÜRSÜ ::... , Bugün Kimseye Gereğinden Fazla Değer Verilmiyeceğini Öğrendim.. Verdiğim Zaman, Başıma Çıktıklarının Farkına Vardım.. ....:: SERBEST KÜRSÜ ::.... Sakinleri... , Siz İstediğiniz Kadar Başıma Çıkabilirsiniz.. Sizleri Seviyorum.. Mustafa Büyükçelebi Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 şamarlardık milleti oda olur bi gün.. olur olur sevdim nan seni şamarcı bu arada Sevgili ....:: SERBEST KÜRSÜ ::... , Bugün Kimseye Gereğinden Fazla Değer Verilmiyeceğini Öğrendim.. Verdiğim Zaman, Başıma Çıktıklarının Farkına Vardım.. ....:: SERBEST KÜRSÜ ::.... Sakinleri... , Siz İstediğiniz Kadar Başıma Çıkabilirsiniz.. Sizleri Seviyorum.. Mustafa Büyükçelebi hoşuma gitti samimi birisin biz de seni seveiz bi de sen bu yazdıklarını yeni mi öğreniyosun bu yaşa gelmişsin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 şimdiye kadar kimseye gerektiğinden fazla değer vermemiştim hayalperes kardeşim..akıl yaşta deil baştadır.. bak sen benden akıllı çıktın :P Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 estafirullah canım akıllı falan olduğumdan deilde hayatta kazıkları hep çok yediğimden iyi deneyim oldu bende ondan sadece bu arada aslında en iyisini yapıyomuşsun Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 insan yaşamadıkan sonra birşeyi idrak edemezmiş...ettik nihayetinde.. eski düzen devam.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 eski düzenini gene bir gün bozarlar haberin olsun insan hayatta mutlaka birilerine bağlanma onlara fazla onem verme gereği duyuyo... inan bana bundan kurtuluş yok aslında Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 o zaman sağlık olsun diyelim halayperes.. kaderde varsa bağlanmak.. neye yarar üzülmek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Sevgili ....:: SERBEST KÜRSÜ ::... , Bugün Kimseye Gereğinden Fazla Değer Verilmiyeceğini Öğrendim.. Verdiğim Zaman, Başıma Çıktıklarının Farkına Vardım.. ....:: SERBEST KÜRSÜ ::.... Sakinleri... , Siz İstediğiniz Kadar Başıma Çıkabilirsiniz.. Sizleri Seviyorum.. Mustafa Büyükçelebi mustafa ne oldu ama sana..... anladım kiii yaaralanmış kalbin....ahh şu insanlar...ahh oo kimse dedirtenler.... benim kalbim kırık gözükmüyo ama o kadar kırık varki...sayamıyorum...insan değil mi karşındaki....belli olmuyor ki.... ama şu da var o kadar iyiler var ki.... ve ben onlarla yaşıyorum....sen de öyle yap arkadaşım tamam mı.. hem başına çıkmak istemem....dost olduk böyle kalalım demii..... gerek yok buna....çıkmayız ama başına güzel bela olur bizden... bi de şu var...hayalperest de söylemiş gerçii....insan tekrar bağlanıyor gerçekten...aslını bulana kadar...kendimizi kaptırmassak bi de....ahh ne güzel olur...bizi yaralayanda bu kadar güveene sevgiye karşılığı olanın bu olması....sitem etmiyorum ama kalbimi fena yaralamıyor da değil... zamanı gelincee herşeyimiz olucak insanıı bulucağız elbet...ve dilerimm sitem etmeyiz.....tatlı atışmaların haricine çıkmaz kırgınlık sebeplerimiz.... hepimiz için..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 çocukları ile ilgilenmeyen,daha öğretmenını tanımayan velilere çok kızgınımmmmm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 çocukları ile ilgilenmeyen,daha öğretmenını tanımayan velilere çok kızgınımmmmm var mı gerçekten böyle veliler.... ne kadar kötü bir durum... ve vicdan derler ya nasıl sızlıyodur kim bilir.... öyle veliiilerr varr demek...yazık..... o çocuğumun günahı neyse..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Asi bir yalnızlıktı. Bir eylül sabahında Griye çalan günün unuttuğu varoş sokaklarında Sigara ardı ardına yakılıyor Durmadan iç çekiliyordu Ve kenara itilmiş mağrur çocuk Ağlıyordu. Asi bir yalnızlıktı, Martıların oluruna bıraktığı. Maceraların ortasında, Elindeki şarabıyla Ve bir köşede kıvrılıp sızışıyla Kocamış bir adam Gülüyordu. Asi bir yalnızlıktı. Patikaların, Mağdur, mütevazı Ve apansız sapan zamanlarında Düş’ler düş’leri vuruyordu Ve kadının biri Bağırıyordu. Asi bir yalnızlıktı -Kimi ilgilendirirdi- Gökyüzü kanıyordu Ve bir şehir insanına küsüyordu Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Asi bir yalnızlıktı. Bir eylül sabahında Griye çalan günün unuttuğu varoş sokaklarında Sigara ardı ardına yakılıyor Durmadan iç çekiliyordu Ve kenara itilmiş mağrur çocuk Ağlıyordu. Asi bir yalnızlıktı, Martıların oluruna bıraktığı. Maceraların ortasında, Elindeki şarabıyla Ve bir köşede kıvrılıp sızışıyla Kocamış bir adam Gülüyordu. Asi bir yalnızlıktı. Patikaların, Mağdur, mütevazı Ve apansız sapan zamanlarında Düş’ler düş’leri vuruyordu Ve kadının biri Bağırıyordu. Asi bir yalnızlıktı -Kimi ilgilendirirdi- Gökyüzü kanıyordu Ve bir şehir insanına küsüyordu vay güzelmiş daha ne diyebilirimki herşey yazıyo Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 ya.. atlamayın ben şaka yapmıştım.. canimiyim ben... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 kısım bizim olay biraz farklı ya..... sen sadece itcen biz dersek o kadar Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 ben atlamaya karar verdim................ bi anlamayan olaraktan...çekilin Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 ya bi de seninle uraşmayalım insana ağız tadıyla bi atlattırmıyosun pee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 off off.. yeni geldim....hadi hep beraber atlayalım ne dersiniz... benim olayım farklı değil... canım gerçekten çok sıkkın... hadii atlayalım...ne olucak sanki..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 bura serbest kürsü delmi.....serbest serbesrt konuşuyom şurada....estikçe nereye gitti.. sana bi itirafta buluncam hayalet..ama kimseye söleme.....ben böyle sırıtanların hepsinin aynı kişi olduğunu düşünüyom aha benden önce gelmiş...hg Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 tmm kimseye solemem kleo sen estikçe keşkem sana yardım edebilsem ya çok isterdim bak bende üzüldüm şimdi neyse umarım bişi olmaz ya hayatta hiç bişi için değmaz atlamak........ Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 arkadaşlar....sizi çok seviyorum... hani söyliyim dedim.... kasvetlendim ben gidiyim en iyiisi... hadi sağlıcakla kalın..... yarın inşallah gelebilirim...gelirsem de mutlu gelirim inşallah.... kendinize çokk dikkat edin...etraf kötülüklerle dolu.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Ben şamarı severim değil sevdim de yahu şamarcım eski fotonu koysana mazilere uçalım biraz Sen estikçe sana noldu yahu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Ben şamarı severim değil sevdim de yahu şamarcım eski fotonu koysana mazilere uçalım biraz Sen estikçe sana noldu yahu evet o geçmişte kaldı...biraz kötüydüm gerçekten....ama geçti..şimdi iyiyim şükür...biraz sinir dışında.... o sinir de o günki olayla ilgili değil canım..bugün burda hava baya soğuktu ve servisimiz tam yarım saatt geç kaldı.... nesüü ama o üzüntüm geçmişte kaldı.... hatırlamayalım şimdi... teşekkür ederim... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Tamam o zaman geçmiş gitmişse sorun yook Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 tir tir ..kalbimizi titretip durma öyle..şaşkın kardeş..bak..alırım ayağımın altına haaa...kızdırma beni..hem sen nerden atlıyon bakiiimmm.. ..ipmi atlıyon..büyüdün sen..büyüdün..bırak ipi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 tir tir ..kalbimizi titretip durma öyle..şaşkın kardeş..bak..alırım ayağımın altına haaa...kızdırma beni..hem sen nerden atlıyon bakiiimmm.. ..ipmi atlıyon..büyüdün sen..büyüdün..bırak ipi... canım psikoloğum... oo günn ve önceki günü o kadar kötüydüm ki...manevi bakımdan atlamıştım bi yerlerden...çakılmıştım bi hayli....sonra gerçeğe dönüştürmek anlam yitirmez diyerek öyle bir şey söyledim... bazen çok sıkılıyorum be figgarom....o kadar çok sıkılıyorum ki...kitap okucam müzik açık...canım okumak istemiyor...kapatıyorum ışığı...üzerime kitabı örtüyorum..kendimden hikayeler üretiyorum....cümlelerimi de öznesiz kuruyorum...öznesiz cümleler........!bilirsin..bilirim..biliriz... ip atlasam keşke...büyümesem...büyüyünce önüne serilen o koca çukurlardan atlamak istiyorsun...bazen tökezliyorsun...bazen düşüyorsun dibine...bazen ise hiç takılmadan geçiyorsun o çukurları...bizim o çukurları geçmemiz...neyse deveyi atlatmak zordur ama bizim atlamamız deveden de zor...göz yummak...eritmek içindeki buzu....sanırım buna çabalıyorum.. ama daha başlarındayım..ne çukurlar çıkıcak önüme kim bilir...atladım ama manevi....daha kurtulamadım çukurlardan..kurtulamadınız benden....kurtulamadım sizden.... bu çukurları çekilir kılan...iyiliğinii sömürmeyip.....iyiliğine sımsıcak kucağıyla sarılanlar oluyor...işte o vakit....sanki bir yay düştüğüm yerden geri itiyor beni yaşamaya..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.