Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 vay sen estikçe çok kusel bi yazı ..... umarım bu yazılara ben sebep olmamışımdır........ sustum için....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 yaf sen öle bi esmişsinki yukarda.. ben burda buz kesildim eline yüreğine sağlık.. yani böle kocaman kocaman şeyler yaziyim diyorum ama yok .. bişi söylersem onu az tarif eder die korkuyorum.. " ÇOK GÜZEL " ne kadar tarif eder onu ama çok güzel... teşekkür ederim şamaroğlu...senin onca emeğin gibi aynı.....birşeyler anlatabildiysem ne mutlu.... Geçsinler inşallah canım.... biri geçiyorr ötekisi hoşgeldin diyor.... vay sen estikçe çok kusel bi yazı .....umarım bu yazılara ben sebep olmamışımdır........ sustum için....... teşekkürler.... yok yok senden başka sebeplerim de vardı...ama sen de denk gelince üstünee öyle bişeyler oldu işte.... ama sen sebep değilsin...neden olasın ki.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ok ya sevindimde........... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ok ya sevindimde........... ney için sevindin lenn.... annamadım da... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 senin için sevindim kızdıran başka şelerde oldu ama beni...... bende senin gibi hiç boş kalmıyo sinirimi bozan şeler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 iki şey sanırımm.... biliyorum...tahmin ediyorum.... ama dert ne zaman adamı bırakır ki.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 dert adamı bırakmaz.. adam derdi bırakır.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 adamın derdi bırakması için...önce dertten uzaklaşmayı bilmesi lazım... dert sülük gibi yapışınca....söyle adam ne yapsın.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 tutup koparmazsa adam o sülüğü sülük patlamadan ayrılmaz adamdan.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 tir tir nehaber... ..hayırdır..dert..mert..demişin..dertlendin mi yine..ya dertli olan sülükse...yapışmışsanız o sülüğe...yaaa... .... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 tir tir nehaber... ..hayırdır..dert..mert..demişin..dertlendin mi yine..ya dertli olan sülükse...yapışmışsanız o sülüğe...yaaa... .... yaşasınn....sen geldin....o muhabbetin açılma sebebi bi önceki sayfadakii sustumm....okursun şimdi... ahh be figgaromm ben dertlerimle de mutluyumdur bilmez misin sen beni..içime atarım....ama içimde oo çorba olur mutlulukla...gülerim hep...bazen çorbanın dibi tutar somuturum işte böyle.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 figgaro hoşgeldn uğrarmıydn sen buraya Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bi garibim bugün ya.. sanki tüm dünyanın yükü benim üzerimde... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 yaa ama böyle düşünmeee.... hem bakk hayat ne kadar güzell..bi kaç gün öncesi ben de böyleydim..kendime sığmıyordum...hüzünlerim helee...ama gözümü açtımm mustafaa vee o ann gerçekten o kadar güzel şeyler gördüm ki... ama şöyle birşey var tam olarak üzülme sebebin ney...bir ayrılık...bir özlem...yoksa öylesine bir sıkıntı...ya da başka bir şey... ama ney????????????????? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Her daim üzüntüde kederde mutlulukta hüzünde yanındayız mustafa... Her daim Serbest Kürsü.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Her daim üzüntüde kederde mutlulukta hüzünde yanındayız mustafa...Her daim Serbest Kürsü.... evett canım....üzgün bugün bi gelse...konuşsak ama çıktı sanırım.... ne oldu acaba..çok canını sıkmaz umarım... bu arada hoşgeldin.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Hoşbulduk sen estikçe ben senin adını bilmiyorum bu arada zor oluyor uzun uzun yahu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 şeyda canım.... bana bu şekilde seslen...gerçekten daha kolay.... sen de aysum sun demi...adıı üstüne....aysumum... tekrar memnun oldum o zaman... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 hayır adım aysum deil Merve ama sen bana aysum demeye devam et daha güzel Ben de memnun oldum şeyda Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 tamam merve memnun oldum...ben alıştım aysum demeye saana... böyle devammm.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 geldim.. kusura bakmayın.. işim çıktı oraya gittim geldim.. teşekkür ederim hepinize Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 rica ederiz.... iyi misin barii? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.