Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Geçsinler -_-

• Cevaplar 984
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

vay sen estikçe çok kusel bi yazı .....

umarım bu yazılara ben sebep olmamışımdır........

sustum için.......

Gönderi tarihi:
yaf sen öle bi esmişsinki yukarda.. ben burda buz kesildim :( eline yüreğine sağlık.. yani böle kocaman kocaman şeyler yaziyim diyorum ama yok .. bişi söylersem onu az tarif eder die korkuyorum.. " ÇOK GÜZEL " ne kadar tarif eder onu ama çok güzel...:)

teşekkür ederim şamaroğlu...senin onca emeğin gibi aynı.....birşeyler anlatabildiysem ne mutlu.... :clover::clover:

Geçsinler -_-

inşallah canım.... -_- biri geçiyorr ötekisi hoşgeldin diyor.... :(

vay sen estikçe çok kusel bi yazı .....

umarım bu yazılara ben sebep olmamışımdır........

sustum için.......

teşekkürler.... :):clover:

yok yok senden başka sebeplerim de vardı...ama sen de denk gelince üstünee öyle bişeyler oldu işte....

ama sen sebep değilsin...neden olasın ki.... ;):P

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

senin için sevindim :)

kızdıran başka şelerde oldu ama beni......

bende senin gibi hiç boş kalmıyo sinirimi bozan şeler :D

Gönderi tarihi:

tir tir nehaber... :sorcerer: ..hayırdır..dert..mert..demişin..dertlendin mi yine..ya dertli olan sülükse...yapışmışsanız o sülüğe...yaaa... :unsure: .... :lol:

Gönderi tarihi:
tir tir nehaber... :sorcerer: ..hayırdır..dert..mert..demişin..dertlendin mi yine..ya dertli olan sülükse...yapışmışsanız o sülüğe...yaaa... :unsure: .... :lol:

:stuart:yaşasınn....sen geldin....o muhabbetin açılma sebebi bi önceki sayfadakii sustumm....okursun şimdi... :)

ahh be figgaromm ben dertlerimle de mutluyumdur bilmez misin sen beni..içime atarım....ama içimde oo çorba olur mutlulukla...gülerim hep...bazen çorbanın dibi tutar somuturum işte böyle.... :)

Gönderi tarihi:

figgaro hoşgeldn uğrarmıydn sen buraya :P

Gönderi tarihi:

yaa ama böyle düşünmeee.... :( hem bakk hayat ne kadar güzell..bi kaç gün öncesi ben de böyleydim..kendime sığmıyordum...hüzünlerim helee...ama gözümü açtımm mustafaa vee o ann gerçekten o kadar güzel şeyler gördüm ki... :hug:

ama şöyle birşey var tam olarak üzülme sebebin ney...bir ayrılık...bir özlem...yoksa öylesine bir sıkıntı...ya da başka bir şey...

ama ney?????????????????

Gönderi tarihi:

Her daim üzüntüde kederde mutlulukta hüzünde yanındayız mustafa...

Her daim Serbest Kürsü....

:)^_^

Gönderi tarihi:
Her daim üzüntüde kederde mutlulukta hüzünde yanındayız mustafa...

Her daim Serbest Kürsü....

:)^_^

:hug: evett canım....üzgün bugün bi gelse...konuşsak ama çıktı sanırım.... ne oldu acaba..çok canını sıkmaz umarım...

bu arada hoşgeldin.... :clover::)

Gönderi tarihi:

Hoşbulduk sen estikçe ben senin adını bilmiyorum bu arada zor oluyor uzun uzun yahu

Gönderi tarihi:

hayır adım aysum deil :)

Merve ama sen bana aysum demeye devam et daha güzel :)

Ben de memnun oldum şeyda

Gönderi tarihi:

tamam :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.