Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2022 2 yıl Yazar Admin Tunuslu Güzeller Dünya Kupasında Takımlarını Destekliyor
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2022 2 yıl Yazar Admin Lionel Messi'nin Meksika'ya karşı attığı golün başka bir açıdan görünümü bu gölün ne kadar güzel olduğunu gösteriyor Lionel Messi'nin Arjantin-Meksika maçı için attığı muhteşem golün yukarıdan aşağıya çarpıcı bir açısı, sosyal medyada orman yangını gibi yayılıyor. Messi, Arjantin'in maçtaki ilk golünü 64. dakikada Meksikalı kaleci Guillermo Ochoa'nın 25 yarda yanından geçerek kaydetti. Lusail İkonik Stadyumu'nun ilk yarısında keyifsiz görünen Arjantin için hayati derecede önemli bir goldü. Suudi Arabistan'a 2-1'lik şok mağlubiyetlerinin ardından biraz gergin oynayan Arjantin, ilham almak için efsanevi forvetine bakıyordu. Ve ikinci yarının ortasında ona mükemmel bir gol - turnuvadaki ikinci golü - sağladı. Yukarıdan aşağıya açı, Messi'nin mükemmel ilk dokunuşunu ve vuruşunu gösteriyor. Görüntüleri buradan izleyin: Messi'nin golünün bu açısı, ne kadar saçma olduğunu gösteriyor. Bu gerçekten mükemmel bir hedef. Turnuvadaki pek çok oyuncunun gol atamayacağı bir şey. Maçın Adamı ödülünü Messi kazandı Messi, 2022 Dünya Kupası eleme turlarına katılması pek mümkün olmayan Meksika'ya karşı gösterdiği performans nedeniyle Maçın Adamı ödülünü aldı. 35 yaşındaki oyuncu, müthiş bir gol atmanın yanı sıra, Enzo Fernandez'in La Albiceleste'yi kapanış etaplarında 2-0 öne geçirmesine yardımcı oldu. Arjantin bundan sonra kimi oynayacak? Arjantin, 30 Kasım'da C Grubu üçüncü ve son maçında Polonya ile karşılaşacak. Messi ve takım arkadaşlarının grupta zirveye çıkmak için bir galibiyete ihtiyacı var, ancak onları Son 16 Turu'na güvenli bir şekilde götürmek için bir puan yine de yeterli olmalı. Kaynak: Give Me Sport
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2022 2 yıl Yazar Admin Dünya Kupası'nın "en seksi taraftarı" Katar kıyafet yönetmeliğini eleştirdi - tutuklanma riski var Hırvatistan'dan bir model ve Instagram etkileyicisi olan Ivana Knoll, Katar'daki FIFA Dünya Kupası'nda ziyaretçilere uygulanan katı kuralları küstahça ihlal etti ve yetkililerin ne söyleyip ne yapması gerektiğini "umursamadığı" konusunda ısrar etti... Esmer bomba Pazar günü oynanan Hırvatistan-Kanada maçında stadyumdaki seksi görünümünden enstantaneler paylaştı. HIRVATİS MODEL SEKSİ RESİMLER PAYLAŞTI: "Korkmuyorum" Hırvat ulusal bayrağında bulunan baskının aynısı olan kırmızı kareli bir mini elbise giyen Ivana Knoll, Fifa Dünya Kupası'ndaki gösterişli görünüşünün ardı ardına fotoğraflarını paylaştı. Ve İslam devletinin dayattığı katı kuralları ihlal ettiği açıktı - dizlerini, omuzlarını, poposunu ve bolca göğüs dekoltesini göstermek dahil. Ancak "Knoll Doll" butiğinin 26 yaşındaki sahibi açıkçası umurunda değildi. PA basın ajansına stadyumun dışında konuşan Ivana, eylemlerini savundu. MailOnline'a göre, "İlk olarak, Dünya Kupası orada (Katar) yapılıyorsa, kesinlikle herhangi bir kısıtlama olmaksızın tüm taraftarlar için rahat hale getirmek için bize her şeye izin vereceklerini düşünüyordum. “Sonra kuralları duydum ve şok oldum. Kıyafet yönetmeliği omuzları, dizleri, göbeği ve her şeyi göstermeyi yasaklıyor ve ben de 'Aman Tanrım, hepsini kapatacak kıyafetim bile yok' dedim. Devam etti: “Çok kızdım çünkü eğer ben Müslüman değilsem ve biz Avrupa'da başörtüsüne ve peçeye saygı duyuyorsak, onların da bizim yaşam tarzımıza, dinimize ve sonunda benim elbise ve bikini giymeme saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum çünkü Ben Dünya Kupası nedeniyle burada olan Hırvatistan'dan Katolikim”. Ivana, dar kıyafetleriyle ilgili henüz bir tepki almadığını iddia etti. "Geldiğimde giyinme konusunda herhangi bir sorun çıkarmamalarına şaşırdım, hükümet binaları dışında istediğiniz her şeyi giymenize izin veriyorlar ve sonunda sorun değil" diye ekledi. Zar zor kıyafetleri yüzünden tutuklanmaktan korkup korkmadığı sorulduğunda, "Böyle bir şeyden asla korkmam" yanıtını verdi. KATAR'DA DÜNYA KUPASI KURALLARINI İHLAL EDERSENİZ NE OLUR? The Sun'a göre, Dünya Kupası kıyafet kurallarından herhangi birinin çiğnenmesi ağır para cezası, yasaklama ve/veya hapis cezasıyla sonuçlanabilir. Ve kimsenin ülkedeki her bireyin hareketlerini izlemediğini düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Yayın, Katar'daki her stadyumun, her taraftarın hareketini izlemek için 15.000'den fazla kamerayla donatıldığını bildiriyor. Baş teknoloji sorumlusu Niyas Abulrahiman şunları söyledi: "Belirli bir koltuğu yakınlaştırmak ve izleyiciyi net bir şekilde görmek için yüksek çözünürlüklü özel kameralarımız var. "Kaydediliyor, böylece olay sonrası herhangi bir soruşturmada bize yardımcı olacak." Kaynak: The South African
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2022 2 yıl Yazar Admin Meksikalı Boksör Canelo Álvarez, Twitter'da Lionel Messi'ye tehdit etti Canelo Álvarez Twitter'da Lionel Messi'ye tehdit gönderdi Arjantin, Cumartesi günü Meksika'yı 2-0 yenerek 2022 FIFA Dünya Kupası elemesinden kurtuldu. Ancak takım soyunma odasında kutlarken, olası bir saygısızlığı hafife almayan Meksikalı bir atlet vardı. Boksör Saul Canelo lvarez, Meksika'ya saygısızlık etmekle suçladığı Arjantinli forvet Lionel Messi'ye tehtid savurdu. Messi'nin gömleğimiz ve bayrağımızla yerleri temizlediğini gördünüz mü???? lvarez tweet attı. Bu tweet'in, Arjantin'in soyunma odasındaki kutlamaları sırasında Messi'nin Meksikalı bir gömleği yerde tekmelediği bir videoya atıfta bulunduğu iddia ediliyor. Forma, Messi'nin maçtan sonra Meksikalı bir oyuncuyla değiştirdiği bir forma. Messi'nin formayı kasten mi tekmelediği, bunun yerine kramponlarını çıkarırken kazara mı yaptığı belli değil. Video viral hale geldiğinde Canelo, anavatanına yapılan saygısızlığa katlanmayacağı konusunda netti. Onu bulmamam için Tanrı'ya dua etse iyi olur!! lvarez başka bir tweet ekledi. Arjantin'e saygı duyduğum gibi, o da Meksika'ya saygı duymalı! Ülkenin tamamından bahsetmiyorum Messi tweet'lere yanıt vermedi ancak Arjantin'in eski takım arkadaşı Sergio Agero, savunmasına geldi ve Twitter'da lvarez'e şu yanıtı verdi: "Bay Canelo, bahane veya sorun aramayın, kesinlikle futboldan ve değişen bir günde neler olduğundan haberiniz yok. oda. Maçlar bittikten sonra formalar terden dolayı hep yerde kalıyor ve sonra düzgün bakarsanız botunu çıkarmak için hareket yapıyor ve yanlışlıkla vuruyor. Messi ve Co. gürültüyü arkalarında bırakmak ve yaklaşan maçlarına bakmak zorunda kalacaklar. Arjantin, 30 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te gruptaki son maçında Polonya ile karşılaşacak. ET ve Meksika aynı anda Suudi Arabistan ile karşı karşıya gelecek. C Grubu'ndaki dört takımın da son 16 turuna katılma şansı devam ediyor. Kaynak: NBC Sports Regional: Chicago
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2022 2 yıl Yazar Admin ABD, İran'a saygısızlık ettiği için 2022 Dünya Kupası'ndan ihraç edilebilir İran Futbol Federasyonu, Amerika Birleşik Devletleri'nin 2022 Dünya Kupası'ndan ihraç edilmesi için çağrıda bulundu. ABD, İran'ın resmi bayrağını "temel insan hakları için savaşan İranlı kadınlara desteğini" göstermek için kullanmak istemediklerini iddia ederek, Salı günü ikilinin çatışması öncesinde sosyal medya grafiklerinden İran bayrağından İslam Cumhuriyeti amblemini kaldırdı. ", ülkedeki hükümet karşıtı kitlesel protestoların ortasında. İran'daki protestolar, Eylül ayında başörtüsü konusunda katı kuralları çiğnediği iddiasıyla ahlak polisi tarafından gözaltına alınan 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin gözaltında öldürülmesiyle alevlendi. İran'ın devlete bağlı Tasnim Haber Ajansı, "ABD futbol federasyonunun Instagram sayfası profesyonel olmayan bir hareketle İran bayrağındaki Allah sembolünü kaldırdı." "İran Futbol Federasyonu, ABD federasyonuna ciddi bir uyarı vermesini talep etmek için FIFA'ya bir e-posta gönderdi." Ancak FIFA kurallarına göre, eylemin bir sonucu olarak ABD Dünya Kupası'ndan ihraç edilebilir. FIFA kurallarının 13. bölümüne göre, bir ülkenin, bir kişinin veya bir grubun haysiyetini veya bütünlüğünü ihlal eden herhangi bir kişi, en az on maç veya belirli bir süre süreyle uzaklaştırma veya herhangi bir uygun disiplin cezası ile cezalandırılabilir. Bu, İran'ın rekabetin son 16'sına veda edilebileceği anlamına gelir - ne kadar olası olmasa da. ABD'li defans oyuncusu Walker Zimmerman, "Onlar ve mesajları adına konuşamayız. Hepsinin duygusal olduğunu biliyoruz," dedi. "Şu anda hepsi bir şeyler yaşıyor, onlar insan. Yine, bu insani duyguyla empati kuruyoruz ve onlar için tamamen hissediyoruz." İran'ın ABD'ye karşı maçı, esasen bir sonraki turda yer almak için bir play-off'tur. Kaynak: FourFourTwo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.