Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl programın adı Google Earth dünyanın her noktasının uydudan çekilen fotoğraflarını yüz metreye kadar yaklaşarak izleyebiliyorsunuz. kullanımı harika karşınıza çıkna dünya haritasında isterseniz "Local Search" bölümüne aradığınız şehrin veyai lçenin adını yazıp sitersenizde haritanın her hangi bir notkasına zoom yaparak bölgeyi izleyebiliyorsunuz. ben kendi evimi, sokağımı, evimin önündeki arabaları biel gördüm. Türkiyeden sadece İstanbul ve Ankara çok net ama dieğr ülkelere göre biraz daha az yakşalabiliyorsunuz 100 metre falan, ama özellikle amerika ingiltere gibi ülkelerde sokakta yürüyen insanları görecek kadar yaklaşabiliyorsunuz. programı ilk kullandığımda gerçekten inanılmaz bir şey diye düşündüm, Çin dek i herhangi bir mahalle, Gazze şeridi. Vatikan san pietro bazilikası, kudus, kabe dünyanın her yerini yüz metreden seyredebilmek harika.
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl hadi programı indirdim nasıl kullanacağımı bilmiyorum he birde bizim yan binada zeynep teyze var valla bu tam ona göre bütün işi mahalleyi kesmek zaten, bana öğrette kadına yardım edeyim yaşlıda zaten evden çıkamıyor teknolojiden faydalansın bak yemin ederim yalan değil
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl kullanması hiç zor değilki, programı çalıştırınca karşına dünyanın uzaydan çekilmiş bir resmi çıkacak gerçek şekliyle, o görüntüde istediğin notkaya şehre yada ülkenin üstüne gelip zoom yapınca yüzmetreye kadar yaklaşabileceksin. yada sodlaki local search hanesine şehirlerin ismini yazıp onların üstüne ulaşacaksın.
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl teşekkür ederim eğer sorun olursa yardım isterim sakıncası yoksa tabiki
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl Apartımanın damına ve dama çıkış kapısına kadar inebiliyorsun biraz karıştır bulursun.
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl rica ederim ne sakıncas, ama hiç bir sorun olmaz, çok basit bir program. ben mesela şu an Hollanda da Vincent Van Gogh'un doğduğu kasabayı izliyorum
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl hadi programı indirdim nasıl kullanacağımı bilmiyorum he birde bizim yan binada zeynep teyze var valla bu tam ona göre bütün işi mahalleyi kesmek zaten, bana öğrette kadına yardım edeyim yaşlıda zaten evden çıkamıyor teknolojiden faydalansın bak yemin ederim yalan değil google earht den bahsediyorsunuz ya allah bilir ne zamanın görüntüleri. artı türkiyede istanbul ve ankaranın dısında herhangi bir yeri doğru dürüst göstermiyor fazla şey beklemeyin. hayal kırıklığına uğrarsınız.
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl haklısın mohican bende bir aralar o programı kurmuştum görüntülerin hangi sene çekildiği belli bile değil ve görüntü en iyi denilen istanbul ve ankarada bile çok kötü diğer yerler yok zaten ama bu işle uğraşanlar varsa ve parasına güvenen varsa parasını bastırsın canlı seyretsin pek seyrettim canlı olarak çok güzel ama fiyatı biraz tuzlu ilgilenenlere duyrulur ama diyosanız hiç yoktan iyidir siz bilirsiniz kolay gelsin
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl arkadaşlar burda yürüyen insan filan gözükmüyo çok aabartmışsınız ya sadece evlerin filan üstü biraz belli yollar filan
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl programın adı Google Earth dünyanın her noktasının uydudan çekilen fotoğraflarını yüz metreye kadar yaklaşarak izleyebiliyorsunuz. kullanımı harika karşınıza çıkna dünya haritasında isterseniz "Local Search" bölümüne aradığınız şehrin veyai lçenin adını yazıp sitersenizde haritanın her hangi bir notkasına zoom yaparak bölgeyi izleyebiliyorsunuz. ben kendi evimi, sokağımı, evimin önündeki arabaları biel gördüm. Türkiyeden sadece İstanbul ve Ankara çok net ama dieğr ülkelere göre biraz daha az yakşalabiliyorsunuz 100 metre falan, ama özellikle amerika ingiltere gibi ülkelerde sokakta yürüyen insanları görecek kadar yaklaşabiliyorsunuz. programı ilk kullandığımda gerçekten inanılmaz bir şey diye düşündüm, Çin dek i herhangi bir mahalle, Gazze şeridi. Vatikan san pietro bazilikası, kudus, kabe dünyanın her yerini yüz metreden seyredebilmek harika. http://www.inndir.com/inndir.php?id=30033 ben fazla yaplaşamıyorum görüntüler net değil
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl arkadaslar bu google earth´in pro diye bir versiyonu var orada görüntüler daha güzelmis ve 7günlük dene kullanimi var, ben indirdim ama licence no ve key istiyor ve onuda nasil indirecegimi bilmiyorum yardim edebilecek biri varmi.
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar bazı arkadaşlar istanbul ve ankaradan başka bir yeri göstermiyor demiş google programı güncelledi işte yeni versiyonu Google Earth (Release 4 - BETA) İndir açılan sayda sağ taraftakini indirin gerçekten güzelleşmiş program
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 15 yıl konu başlıkları açarken biraz daha dikkat edelim lütfen açılmış konu başlıklarını bir daha açmayalım
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 15 yıl ya üye oldum tamam. şimdi birde bunu indirmem mi gerekiyor ama benim pc kaldırmaz ki bunu
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2010 15 yıl programın adı Google Earth dünyanın her noktasının uydudan çekilen fotoğraflarını yüz metreye kadar yaklaşarak izleyebiliyorsunuz. kullanımı harika karşınıza çıkna dünya haritasında isterseniz "Local Search" bölümüne aradığınız şehrin veyai lçenin adını yazıp sitersenizde haritanın her hangi bir notkasına zoom yaparak bölgeyi izleyebiliyorsunuz. ben kendi evimi, sokağımı, evimin önündeki arabaları biel gördüm. Türkiyeden sadece İstanbul ve Ankara çok net ama dieğr ülkelere göre biraz daha az yakşalabiliyorsunuz 100 metre falan, ama özellikle amerika ingiltere gibi ülkelerde sokakta yürüyen insanları görecek kadar yaklaşabiliyorsunuz. programı ilk kullandığımda gerçekten inanılmaz bir şey diye düşündüm, Çin dek i herhangi bir mahalle, Gazze şeridi. Vatikan san pietro bazilikası, kudus, kabe dünyanın her yerini yüz metreden seyredebilmek harika. inşallah güzel bi programdır bosuna indirmeyiz
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2010 15 yıl arkadaşlar uydudan dünyayı nasıl canlı olarak izlerim bu konuda bana bilgi verirseniz memnun olurum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.