Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadın - Kadınlar Hakkında Bütün Haberler Buraya


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Arkadaşının Düğününe Beyaz Elbise Giyen Kadın İnternette Tartışmayı Ateşledi

AA13MGIY.img?w=710&h=354&m=6&x=92&y=96&s

Gabby Goessling adlı ATikToker, beyaz elbisesiyle ilgili şüpheleri olduğunu ve TikTok kullanıcılarına onu bir düğünde giymesinin uygun olup olmadığını sorarak internette bir tartışma başlattı.

Arkadaşının düğününde giymeyi planladığı beyaz elbiseyi giydiği bir videoyu yayınladı.

Kadın, TikTok videosunda üzerinde kocaman çiçek baskıları olan beyaz bir elbise giyiyordu.
Altyazısı, “Bu bir düğün için çok mu beyaz? Uygunsuz olmaktan çok korkuyorum ve lol durumunda yedek getirdim. ”

Goessling daha sonra kameraya poz verdi ve kadının elbisesindeki çiçek baskılarıyla aynı renkte bir ceket giyen partnerini çekti.

TikTok kullanıcıları, gelinliği düğünde giymesinin uygun olmayacağını düşündü.

Bir kullanıcı, “Evet beyaz bir elbise beyaz bir elbise çiçekli olsun ya da olmasın, yenisini bulurdum. Yine de renk düzenini seviyorum!”

Başka bir kullanıcı, "Bu beyaz bir elbise *çiçekli* ama yine de beyaz bir elbise... Yapmazdım, ama başka bir durum için çok güzel!!"

“Sorgulamanız gerekiyorsa, dikkatli olun ve başka bir şey giyin! Bence çok hoş görünüyorsun ama!!" bir kişi yorum yaptı.

Diğer birçok insan, kadının onu düğünde giymesinin uygun olduğunu düşündü.
Bir kullanıcı şöyle yazdı: “İnsanların herhangi bir beyaz ipucunun uygunsuz olduğunu düşünmesi beni deli ediyor. Öne çıkıp gelinden/partiden uzaklaşmıyorsan, [sen] iyisin!”

"Bunda hiç yanlış bir şey yok! Gelin ne olursa olsun yıldız olacak” diye yazdı başka bir kişi.

“Benim düğünüm olsaydı (ve misafirlerin beyaz giymesini istememe konusunda çok katıyım) tbh'nin farkına bile varmazdım! [dürüst olmak gerekirse] bu mükemmel görünüyor," yorumunu yaptı bir kişi.

Buna ek olarak, birçok kişi, elbisesinin iyi olmasına rağmen, düğünde giymeden önce geline sormanın daha iyi olacağını düşündü.

Bir kişi, "Ben aldırmazdım ama bazıları olur, o yüzden sadece Incase'e sorardım, soracak kadar yakın değilsen giymem!" dedi.

Başka bir kişi, “Dürüst olmak gerekirse geline sorardım. Bazıları onunla harika olur, diğerleri olmaz. ”

Başka bir kişi, "Baskı benim için sorun olmaz ama önce kesinlikle sorun ve yedeğiniz olduğunu söyleyin, böylece 'sadece kibar olmanızı' istiyormuş gibi görünmeyin," diye yazdı.

Kadın düğüne beyaz bir elbise giydi.
Başka bir videoda ise bir önceki videosunu unuttuğunu ve oradaki yorumların hiçbirini okuyamadığını açıkladı.

Birçok kişinin elbisesinin uygunsuz olduğunu düşündükten sonra kendini biraz kötü hissetse de, onu destekleyen birçok kişi olduğu için daha iyi hissetti.

"Bence gelin onunla iyi oldu ve kimse bana bir şey söylemedi ve birisinin düğünümde böyle bir elbise giymesini şahsen umursamıyorum."

Daha sonra eşinin ve kendisinin düğünde bir fotoğrafını gösterdi.

Elbiseyi son anda aldığını ve partnerinin kıyafetine uyan tek elbise olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Kaynak: YourTango

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • Admin

Kadın, sekiz erkekten on bir çocuğu olduğu için sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

AA16wUFm.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Sekiz farklı erkekten 11 çocuk doğuran bir kadın, kendisini hükümetten para alabilmek için çok çocuk sahibi olmakla suçlayan nefretçilere yanıt verdi. Memphis, Tennessee'den Phi (resimde görülen) adlı kadın, devasa yavrusuyla sık sık hayata bir bakış attığı için TikTok'ta viral bir ün kazandı.

Ancak 11 çocuk annesi, çoğu zaman bu kadar çok bebek sahibi olma kararını çevrimiçi trollere karşı savunmak zorunda kalıyor - bazıları çocukları için "üzüldüklerini" söylerken, diğerleri onun sayısız bebek babasını finansal kazanç için kullanıp kullanmadığını merak ediyor. destek.

Kötü bir yorumcu, 'çalışmak istemediği' ve 'nafakayla geçindiği' için bu kadar çok çocuk sahibi olmayı seçtiğini iddia ettiğinde, Phi, başına yalnızca 10 dolar kazandığını gösteren iddia edilen mahkeme evraklarının bir videosunu paylaşarak yanıt verdi. nafaka ay.

Ve başka bir anti, çocuklarının 'sıkıntıda' olduğunu yazdığında, onların birlikte dans ettikleri, eğlendikleri ve kaliteli zaman geçirdikleri bir video montajını paylaşarak alkışladı. Tepkilerden açıkça rahatsız olmayan Phi, nefret edenlerle oynamayı seviyor ve onların olumsuz yorumlarına sık sık kendisinin dans ettiği videolarla yanıt veriyor. Birisi ona bebek babalarını nerede bulduğunu sorduğunda şaka yaptı, "Craigslist'i kullandım ama bu artık biraz işe yaradı, bu yüzden genellikle [Facebook] Marketplace'te gönderi paylaşıyorum. Ya da boş bir reklam panosu görürsem oraya bir ilan veririm.'

Ayrıca bir TikTok videosunda, bunu "30'a eşit" yapmak için "19 çocuk daha sahibi olmak istediğini" söyledi, ancak görünüşe göre sadece alay ediyormuş. Ağustos ayında Phi, 2,9 milyondan fazla izlenen bir videoda farklı erkeklerden bu kadar çok çocuk sahibi olma kararından bahsetti ve bunu çocukları asla 'babasız' kalmasın diye yaptığını açıkladı.

"Açıklamaktan bıktığım bir şey, neden sekiz bebek babam olduğu," dedi. "Bunu size bir kez açıklayacağım, böylece daha fazla soru olmasın. Bir tane varsa ve birini alırsan, sıfırın olur. Ama sekiziniz varsa ve üçünü çıkarırsanız, hala beşiniz var. Sadece bir bebek babam olsaydı ve o giderse ya da ölürse çocuklarım babasız kalırdı, ama benim sekiz ve üç çocuğum olursa ya da ölürsem, çocuklarımın hala beş babası var,' videonun yorum bölümünde ayrıntılı olarak açıkladı.

Phi sakin olmasına rağmen, insanların videolarının yorum bölümünde onunla acımasızca alay etmeye devam etmelerini engellemedi. 'Abi onlar Pokémon değil. Hepsini yakalamak zorunda değilsin,' diye yazdı bir kişi.

Sekiz bebek babaya sahip olmak suçtur' dedi bir başkası.

Üçüncü bir kullanıcı, 'Doğum kontrolü, yukarıdaki gibi bir sorun açıkça görüldüğünde belli bir noktada uygulanmalıdır' yorumunu yaptı.

Farklı bir izleyici, 'Tanrı aşkına çoğaltmayı bırakın' diye ekledi.

Başka bir yorumda "Sistemi çalıştırmak gibisi yok" yazıyordu.

Hatta başka biri onu, altı farklı kadından 10 çocuğu olan ve şu anda on birincisini bekleyen Nick Cannon ile karşılaştırdı.

Kaynak: DailyMail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
  • Admin

Kadından "gömlek giymesi" ve saygılı olması isteniyor çünkü kimse BUNU halka açık bir yerde görmek istemiyor

Spor salonu, kas inşa etmek, güveni artırmak ve tabii ki çok fazla ter dökmek için bir güç merkezidir. Fitness tutkunlarının, yoğun egzersiz seansları sırasında maksimum rahatlık sağlamak için minimalist kıyafetleri tercih etmeleri alışılmadık bir durum değildir.

Bununla birlikte, artık viral olan bir TikTok'ta, spor salonunda terle savaşmak için bebek mavisi bir üst giyen bir kadın, onunla yüzleşme ihtiyacı hisseden ve ondan bu toplulukta "saygılı" olmasını kesin bir şekilde isteyen başka bir kadının itirazıyla karşılandı. yer.

Garip Karşılaşma

"Bunu videoya aldığıma inanamıyorum" fon sesiyle başlayan 28 saniyelik kısa bir klipte, TikToker Kylen Suttner (@kylensuttner) spor salonunda antrenmanına ara verirken ve sadece kendi işine bakarken görülüyor. işletme.

Huzur içinde dinlenirken, bir kadının küskün bir tavırla yanına yaklaşıp "Bunu giyerek spor salonunda dolaşabileceğini gerçekten düşünüyor musun?"

Üstü İçin Yüzleşti

Soru karşısında şaşıran Kylen, "Ne?"

Kadın sert bir ses tonuyla, "Üstün. Bunu giyerek spor salonunda dolaşabileceğini gerçekten düşünüyor musun? Göğüslerin sarkıyor" diyor.

Kylen'a açıklamaya devam ediyor, "Halka açık bir yerdeyiz. Saygılı olabilir misin?"

Konuşamayacak Kadar Şaşkın

Bu istek karşısında şaşıran Kylen, "Benimle dalga mı geçiyorsun?" Kadın, "Hayır. Halka açık bir yerdeyiz. Etrafındaki herkesi görmüyor musun? Kimse senin s..k'lerine takılmak istemiyor" diyerek duruşunu tekrar teyit ediyor.

Daha sonra kadından "İyiyim teşekkür ederim" diyerek kibarca onu yalnız bırakmasını ister ama "Pekala, sanmıyorum. Bir dahaki sefere gömlek giy" yanıtıyla karşılaşır.

Kylen, artık spor salonuna ayak basmak istemeyecek kadar olay karşısında tamamen şokta kaldı. Videonun başlığına esprili bir şekilde "Sanırım bir ev jimnastiği yapmanın zamanı geldi" yazdı.

Güvensizlikler Açığa Çıktı mı?

Kylen ile spor salonundaki kadın arasındaki giyim seçimi konusundaki yüzleşme izleyicileri hayrete düşürdü, birçok kişi Kylen'ın sakin tepkisini övdü ve kadının sözlerine sert bir şekilde yanıt vermediği için onu alkışladı. Diğerleri, kadının davranışının kendi "güvensizliklerinin" bir yansıması olduğunu öne sürdü.

Bir izleyici, "Muhtemelen erkeğini bakarken yakaladı ve sinirlendi," dedi, "kızım, gayet iyi görünüyorsun."

"O zaman neden bakıyor?" bir saniye merak etti.

Bir üçüncüsü, "Bunu gerçekten iyi hallettin," diye övdü. "Onun yüzünden kaybederdim."

"Kelimenin tam anlamıyla ÇOK ŞAŞIRDIM. O kızın bunu söyleme küstahlığı mı?!? Bunu DÜŞÜNMEK için bile mi?!?" dördüncü bir yorumcu ifade etti. "Lanet olsun, utanmadan öldür kraliçe!!!"

"Kızım, kendi güvensizliklerini sana yöneltiyor," diye önerdi bir altıncı. "Öldürmeye devam et."

Kylen'ın üstünün o kadının beğenisini kazanıp kazanmadığına dair duruşunuz ne olursa olsun, herkesi gereksiz jimnastik dramasından kurtaran onun sakin tavrıydı.

Belki de bu kadın, kadın jimnastik üstleri hakkında bir daha yorum yapmadan önce iki kez düşünür. Ne de olsa, biraz daha fazla anlayış ve çok daha az muhakeme, uyumlu bir egzersiz ortamı yaratmada uzun bir yol kat edebilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.