Φ ferdelance10 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 yildiz tilbe- seni o sanmistim hande yener - uzgunum o kadin ben degilim celik - afedersin izel - eyvallah berksan - opuselim mi petek dincoz- git isine kenan dogulu- bir kereden hicbirsey olmaz gulben ergen- kandiramazsin beni celik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasin gulben ergen- tesekkur ederim tan - rica ederim bomb - sen hic sevdin mi hulya avsar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne i. tatlises - haydi soyle sezen aksu - adi bende sakli ebru gundes - erkeksen soyle seda sayan - o kendini biliyor ozcan deniz - yalvaririm i. tatlises - sabuha a. nur yengi- ay inanmiyorum ajda pekkan - o benim dunyam petek dincoz- zevksiz sen de Dj Yilmaz - Bir Kere Versen Nolur Yani Kenan Dogulu - Olmaz Candan Ercetin - Neden Yildiz Tilbe - Arkadasimin Askisin Gulsen - Canin Saololsun :P Alıntı
Φ kardelen32 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 yildiz tilbe- seni o sanmistimhande yener - uzgunum o kadin ben degilim celik - afedersin izel - eyvallah berksan - opuselim mi petek dincoz- git isine kenan dogulu- bir kereden hicbirsey olmaz gulben ergen- kandiramazsin beni celik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasin gulben ergen- tesekkur ederim tan - rica ederim bomb - sen hic sevdin mi hulya avsar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne i. tatlises - haydi soyle sezen aksu - adi bende sakli ebru gundes - erkeksen soyle seda sayan - o kendini biliyor ozcan deniz - yalvaririm i. tatlises - sabuha a. nur yengi- ay inanmiyorum ajda pekkan - o benim dunyam petek dincoz- zevksiz sen de Dj Yilmaz - Bir Kere Versen Nolur Yani Kenan Dogulu - Olmaz Candan Ercetin - Neden Yildiz Tilbe - Arkadasimin Askisin Gulsen - Canin Saololsun :P Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 çok ii ya çok beğendimm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.